Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σπυράκια στο προσωπάκι κ κολικοί!

Recommended Posts

Κορίτσια η μπεμπούλα μου είναι σχεδόν 1 μήνα κ τη θηλάζω αποκλειστικά!Το μωράκι μου εδώ και λίγο καιρό κ κατά διαστήματα έχει πονάκια στην κοιλιά του,αερίζεται,κλαίει,είναι νευρικό,κ ηρεμεί μόνο με αγκαλίτσες,με αποτέλεσμα να ξημερώνόμαστε στους περίπάτους μέσα στο σπίτι.Ο γιατρός μου είπε πως είναι κολικοι κ συνήθως εμφανίζονται στα μωρά που θηλάζουν είτε γιατί η μαμά τους έχει αγχος είτε λόγω διατροφής που περναει μέσω του θηλασμού!Τα προσεξα κ τα δύο αλλά εδώ και δύο μέρες ξαναπαρουσιάστηκαν οι κολικοί.Ο γιατρός μου έχει δώσει κ ένα τσαγάκι να της δίνω με μάραθο!!Εχετε ίδια περίπτωση?ξέρετε κάτι άλλο που μπορεί να βοηθήσει?

Επίσης έχει βγάλει στα μαγουλάκια της κ στο λαιμό της σπυράκια(υδρωτήρια μάλλον),έχετε κανένα γιατροσόφι?τα δικά σας μωράκια πως τα πάνε με τη ζέστη? :dry::huh::side::blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκια μου Ιουλιετα κατ' αρχην να σου ζησει το μωρακι σου.

Εχω και εγω εναν μπεμπη 52 ημερων και εδω και 2 μερες εχουμε το ιδιο προβλημα με τα σπυθουρακια.

Και εγω ψαχνω καποιο γιατροσοφι γιατι δεν θελω να τον αρχισω με κρεμες απο τωρα..... βεβαια απο δευτερα θα τηλεφωνησω στην παιδιατρο για να δουμε τι θα πει, μηπως και μου συστησει καποιο φυτικο σκευασμα.

Περιμενουμε απαντησεις!!!!!

Οσο για τους κολικους και εμεις εχουμε, ξεκινησαν στις 20 μερες και μεχρι να σαραντησουμε ηταν πολυ δυσκολα.Φαρμακα δεν εδωσα, εβαζα ζεστα πανακια στην κοιλιτσα και πολυ αγκαλιτσα. Θελει υπομονη. Τωρα βρισκομαστε σεφαση υφεσης δοξα το θεω.

κοριτσια να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!

οσο για τους κολικους εμεις ειχαμε παρει τις πρεβιοτικες σταγονες biogaia, ενα πολυ μικρο μπουκαλακι που διατηρειται στο ψυγειο γαιτι εχει πρεβιοτικα οπως τα γιαουρτια που ειναι για το εντερο. δεν ειναι φαρμακο! αν θελετε δειτε το και στο internet. κοστιζει 20Ε. βαζεις σε ενα κουταλακι 5(νομιζω) σταγονες με χλιαρο (οχι ζεστο νερο ή τσαι η γαλα γιατι σκοτωνονται τα πρεβιοτικα) και τους το δινεις 1 φορα τη μερα. εμεις ειχαμε σωθει! βεβαια ειχαμε ρωτησει και την παιδιατρο και συμφωνισε να τις δοσουμε. φτιαχνει τη χλωριδα του εντερου και κανει καλο και στις κενωσεις. και εγω απο μια κοπελα εδω απο το φορουμ τις εμαθα.

για τα σπιθουρακια δεν ξερω τιποτα. δεν εβγαλαν. μονο λιγη ξηροδερμια εχουν.

Juliet και λοιπές δυνάμεις γειά σας,

με αυτή τη ζέστη και ο δικός μου έβγαλε σπυράκια! Πήρα τη γιατρό και μου είπε να βάλω ταλκ! Τα σπυράκια σε 2 μέρες εξαφανίστηκαν.

Φιλικά

Μαρία

Για τους κολικούς είπαν τα κορίτσια...

Για τα σπιθουράκια, αν δε φύγουν με το ταλκ δοκίμασε αλοιφή fucidin -H

Βάλε λίγη μια φορά την ημέρα Χ 3 μέρες το πολύ (μου τη σύστησε ο παιδίατρος κι έφυγαν τα σπιθουράκια- και είχε πολλά!)

Να χαίρεσαι το μωράκι σου.

Με τους κολικούς εγώ είχα τεράστιο πρόβλημα,αφού έχουν γίνει ο εφιάλτης μου...κράτησαν 2μήνες & 10μέρες.

Το άσχημο ήταν πως δεν μπορούσα να της κάνω τίποτα παρα μόνο αγκαλιά,μάλλον για δικούς μου ψυχολογικούς λόγους,στο μωράκι μου δεν πολυέπιανε.Οπότε υπομονή θα περάσουν!

Όσον αφορά τα σπυθουράκια ή βάλε υγρή πούδρα,ή πάρε την βρεφική κρέμα της aven.

Να σου ζησει. Καταρχην κολικους παθαινουν σχεδον ολα τα μωρακια και ειναι συνηθισμενο σε μωρακια που ΔΕΝ θηλαζουν κι οχι σ αυτα που θηλαζουν. Το μητρικο γαλα ειναι πολυ πιο ευπεπτο και ο θηλασμος βοηθαει να κανει κακακια και να "αεριζετε" πιο ευκολα. Παρ ολα αυτα κι αφου θηλαζεις μην δινεις τσαγακια χαμομηλια κτλ. Δεν κανουν τιποτα παρα μονο φουσκωνουν το στομαχακι τους και χανουν γευματα. Με υπομονη, αγκαλιτσες, λιγο μπρουμητα πανω σου. ισως και ζεστα πανακια και κυριως πολυ πολυ αγαπη και κατανοηση θα περασουν... Καλο κουραγιο!! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...