Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΟΝΕΣ

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας, νομιζω πως δε θα απολαυσω την εγκυμοσυνη μου, καθε μερα μου βγαινει κατι καινουργιο. Σημερα πηγα για τις εξετασεις που κανω καθε μηνα γενικη ουρων και αιματος. Βρηκα τυχαια ενα εργαστηριο και πηγα γιατι αυτο που παω συνηθως ειναι μακρια. οταν μπηκα ειδα ηταν παλιο και οχι το καθαροτερο που υπαρχει.οταν εκατσα στην καρεκλα για να δωσω το αιμα δεν προσεξα αν ανοιξε σφραγισμενη συριγγα η αν ηταν ηδη ανοιχτη και δε μπορω να ησυχασω. υπαρχει περιπτωση να ηταν ηδη χρησιμοποιημενη, φοβαμαι για aids, υπατιτιδα κλπ. μηπως εχω τρελαθει??ειναι δυνατον να χρησιμοποιουν συριγγες μεταχειρισμενες η ειναι η ιδεα μου επειδη δεν ηταν πολυ καθαρα μεσα??σε ποσο καιρο μπορω να κανω εξετασεις για ηπατιτιδα??για aids ισχυει απο 2 εως 6 μηνες?μηπως αδικα ανησυχω??καλυτερα να περπατουσα παραπανω και να πηγαινα στο γνωστο εργαστηριο.απο το πρωι κλαιω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα despoinaki μην βαζεις το κακο στο μυαλο σου. :)

Οσο "βρωμερο" κ αν ειναι ενα μικροβιολογικο δεν πιστευω να χρησιμοποιουν ανοιγμενες ή χρησιμοποιημενες βελονες.Παρατραβηγμενο μου φαινεται :blink: .Κι εσυ βρε κουκλακι μου αφου μπηκες μεσα κ δεν σου αρεσε γιατι δεν εκανες μεταβολη κ πισω?

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ μου μην αχνχωνεσαι κοριτσακι μου αποκλειεται να σου πηρε αιμα με χρησιμοποιημενη συρριγγα η ανοιγμενη . κανενας γιατρος δεν πιστευω οτι θα διακινδυνευε για μια συρριγγα την δουλεια του .αλλα επειδη ξερω και απο εμενα ποσο αγχος εχω με ολα καλυτερα να πηγαινεις καπου που τους ξερεις και τους εμπιστευεσαι :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...