Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η δουλεια ,το αγχος και ολα αυτα δεν επηρεαζουν την παραγωγή σου . Ενα ακαταλληλο θηλαστρο ομως και η μειωση γευματων θηλασμου μπορει να την επηρεασουν .

Το να βγαζεις 100 μλ απο καθε στηθος με αυτο το θηλαστρο ειναι λιγο απιθανο !

Εξηγησε μου , γιατι ακομα δεν καταλαβα , ποσα γευματα κανει το μωρο την ωρα που λειπεις και τι συνολο γαλακτος χρειαζεται ? Πρεπει να κανεις μια αντληση στη δουλεια εστω και 15 λεπτα γιατι ειναι πολλες οι ωρες χωρις θηλασμο . Πρεπει να υπάρχει ζητηση αυτο το διαστημα για να μην επηρεαστει η παραγωγή .

Τα χαπακια δεν σου χρειάζονται και η μπυρα χωρις αλκοολ το μονο που μπορει να κανει ειναι να σε ξεδιψασει . Για να σε βοηθήσει στη γαλουχια πρεπει να πιεις βαρλέλια ! :)

Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

Εξηγησε μου , γιατι ακομα δεν καταλαβα , ποσα γευματα κανει το μωρο την ωρα που λειπεις και τι συνολο γαλακτος χρειαζεται ?

Τρεις μερες που δουλευω κανει 3 γευματα. Στις 6:30 πινει 30 με 40μλ (μαλλον για να ξεδιψασει), κατα τις 8:00 70 με 80μλ και για να κοιμηθει μετα το μπανακι της στις 11:30 100μλ. Οταν επιστρεφω σπιτι βλεπω το μπιμπερο με λιγο μεσα, γιαυτο ειναι υπερβολη που εχω δυο μεγαλα μπιμπερο παντα γεματα (αγχος μη πεινασει παραπανω και δεν εχει ο μπαμπας της να της δωσει). Και πιπι κακα φυσιολογικα! Ο μπαμπας μας τα καταγραφει και ετσι ξερω τι γινεται σπιτι (να μην τους παιρνω και συνεχεια τηλεφωνο)

Τα χαπακια δεν σου χρειάζονται και η μπυρα χωρις αλκοολ το μονο που μπορει να κανει ειναι να σε ξεδιψασει . Για να σε βοηθήσει στη γαλουχια πρεπει να πιεις βαρλέλια ! :)

Αν ειναι να μην μου σταματησει το γαλα και ολο το βοσπορο θα πιω!!!! Νασαι καλα παντως πολυ χρησιμες οι γνωσεις σου. Α δε κανω λαθος εχεις και εσυ κοριτσακι να την χαιρεσαι! Αντε και στο δευτερο που θα κανω δεν θα σε ρωταωκ, θα βοηθαω και εγω!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...