Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΑΓΗΤΟ!!!

Recommended Posts

κοριτσια εχω αρκετο καιρο να μπω στο φορουμ και τωρα που μπορω χρειζομαι τις συμβουλες σας!!!!εχω ενα αγορακι μολις 22 μηνων.σε ολους αυτους τους μηνες δεν εχει φαει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ομως φαγητο.Τρωει μονο φρουτα γιαουρτια,κρεμες βανιλια,ψωμι,μπισκοτακια,χυμους και απεριοριστη ποσοτητα γαλακτος.Αναπτυσεται παρα πολυ γρηγορα.ειναι 96 εκατοστα και 11.5 κιλα.Η παιδιατρος δεν μπορει να μου δωσει καμια λυση για αυτο.μαγειρευτο φαγητο με τιποτα.κρεας δηλαδη δεν εχει φαει ποτε.Δεν ξερω τι αλλο να κανω.Τα αλεθω δεν τα θελει.κομματια δεν τα θελει.τι τραγουδια τι να φαει μονος του.τιποτα.δεν θελει ουτε να το βλεπει το φαι.ακομα και εμας οταν μας βλεπει να τρωμε κανει μορφασμους σιχαμαρας.μεχρι και πατατακια του εχω φτιαξει...τιποτα.Αρχιζω και φοβαμαι παρολο που ειναι απιστευτα ζωηρο παιδι.Γεννηθηκε ετσι και δυστυχως δεν με πιστευει κανεις.Ισως να νομιζουν οτι δεν χειριζομαι σωστα το θεμα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου natalia80 εγω δεν εχω αντιμετωπισει κατι τετοιο αλλα πιστευω πως οταν θελεις να του δωσεις φαγητο και δεν το τρωει μην του δινεις κατι αλλο καποια στιγμη θα πεινασει πολυ και θα φαει το φαγητο που του δινεις και ετσι θα συνηθισει και θα καταλαβει οτι πρεπει να τρωει φαγητα και οχι μονο τα αλλα...μην τον ζορισεις ομως αν δεν τρωει το φαγητο...ας τον νυστικο και καποια στιγμη θα δεις πως θα το φαει στο πι και φι... :) ελπιζω να βοηθησα φιλια :):)

suzanita μου σε ευχαριστω παρα πολυ για τη συμβουλη σου αλλα πιστεψε με πραγματικα το εχω κανει και αυτο.Ειχε φαει φρουτοκρεμα 10¨30 και τον αφησα επιτηδες μεχρι τις 4,30 μεχρι που εσκασε απο το κλαμα.Οχι δεν εφαγε απλα,αλλα σκαρφαλωσε ενε ενα τα συρταρια της κουζινας για να πιασει τον βραστηρα που του βραζω νερο για το γαλα!Αρχιζω και ανησυχω

μην ανησυχεις βρε...απλα βαλ'του ορια...μπορει να ακουγεται σκληρο αλλα απο μικρα πρεπει να καταλαβουν το σωστο και το λαθος...εξηγησε του πως πρεπει να καλο παιδακι να τρωει το φαγακι που του δινει η μανουλα...παρτου και ενα αλμπουμ και δωστο σε εκεινον και αυτοκολλητακια που θα τα εχεις εσυ και πες του πως αν φαει ολο το φαγακι που του δινεις...θα του κολλησεις ενα αυτοκολλητακι στο αλμπουμ του....στα παιδια αρεσει παρα πολυ αυτα... :)

geia sou kopela mou....kati mou thimizei ayth h istoria.......loipon o prwtos mou gios mexri ta 3 den efage tipota.....mono farine lakte tis nestle oute marka den mporoysa na alakso tsirize.....frouta den eixai faei pote....thn krema tou to gala tou kai giaoyrtaki..poso taleporithika ti anxos ase...sta 3 pou les arxisa na tou ftiaxno poure kai ligo ligo me ton poure tou edina kai ligo mpifteki to opio tou to boutaga mesa ston poure...twra einai 7 xronon kai mou trwei apo ola....sxedon ola ta frouta...ola ta kreata....fasolia,rsbithia mexri kai gemista!!!!egw to lathos pou ekana apo mwro pou htane pou eprepe na tou dinw na dokimazei gefsis den to ekana..giati o deyteros mou 1,5 xronon etroge apo ola alla alesmena...eixa thn peira alla pistebo exei na kanei kai me to paidi!!!o mikros mou einai 4 kai trwei monos tou giati ton ematha apo mikro kai ton megalo arketes fores ton taizw egw giati opws sou eipa eixa magalo problhma apo mikro...me taleporise para poli to thema tou fagitou alla plewn trwei apo ola...den nomizw mporeis na kaneis kati apla kathe toso dokimaze...kati pou den to thelei katholou meta apo kanena mhna mporei na to thelei....kalo kouragio!!!!

και εγω απο πεντε μηνων του εδινα πολλες γευσεις να δοκιμασει και τωρα τρωει τα παντα...πιστευω πως απο μικρο μαθαινει...αλλα δεν ειναι ακομα αργα να μαθει να τρωει φαγητο ο δικος σου αρκει οπως σου ειπα να του βαλεις λιγα ορια... ;)

se katalabenw .

apo mikro tou edina TA PANTA exei dokimasei ta PANTA siga siga omos apo ton xrono kai meta arxise na ta kobei kai na mhn dexete osa etroge .ligo prin ton xrono ekopse ta froyta .

den dokimazei me tipota fagita kai otidipote pou den thelei .

den thelei oute na ton taizw egw thelei na trwei monos tou .

den einai thema oriwn an to pieseis polu tha ta kaneis xirotera ....etsi pantos ginete me emas .

an den exeis perasei tetio louki den ksereis ti einai .

κοριτσια σας ευχαριστω ολες πραγματικα,να σας πω τωρα που ακουσα οτι δεν ειναι μονο το δικο μου μωρακι ετσι πηρα λιγο τα πανω μου!πιστευω να τα καταφερω.Να ειστε καλα και να συνεχισετε να ειστε τοσο γλυκειες μανουλες οπως τωρα

Ναταλια τι λες να ανοιξουμε ενα κλαμπ εδω στο μαμμυ με τιτλο "ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΚΟΦΑΓΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ"??? :P:P:P

Μια απο τα ιδια και μεις! Πινουμε παααααρα πολυ γαλα, εχουμε φαει τονους γιαουρτι, πολλα κιλα φρουτα αλλα μεχρι εκει! Την ωρα του φαγητου γινετε το ελα να δεις! Τα χω δοκιμασει ολα! Μα ολα ομως! Με το καλο, με το γλυκο, με το αγριο, με παιχνιδι, με τραγουδια αλλα τζιφος η ολη ιστορια! :(:(:(

Οταν φαμε 10 κουταλιες τρελλαινομαστε απο την χαρα μας!

Πλεον αδιαφορω! Του βαζω μπροστα το πιατο με το φαγητο και του λεω αυτο ειναι το φαγακι σου φαε οσο θες! Θα φαει λιγο αυτος και το πατωμα θα φαει το υπολοιπο!

Παιρνω κουραγιο απο την πεθερα μου που μου λεει οτι ετσι ηταν και ο μπαμπας μας (ο αντρας μου δηλαδη) δεν ετρωγε τιποτα αλλα τωρα δοξα το Θεο εχει υψος 1,85 και βαρος 100 κιλα (τρεχουμε στους διαιτολογους δηλαδη)!!!

Υπομονη!!! :):):)

natalia80 έγραψε:

κοριτσια εχω αρκετο καιρο να μπω στο φορουμ και τωρα που μπορω χρειζομαι τις συμβουλες σας!!!!εχω ενα αγορακι μολις 22 μηνων.σε ολους αυτους τους μηνες δεν εχει φαει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ομως φαγητο.Τρωει μονο φρουτα γιαουρτια,κρεμες βανιλια,ψωμι,μπισκοτακια,χυμους και απεριοριστη ποσοτητα γαλακτος.Αναπτυσεται παρα πολυ γρηγορα.ειναι 96 εκατοστα και 11.5 κιλα.Η παιδιατρος δεν μπορει να μου δωσει καμια λυση για αυτο.μαγειρευτο φαγητο με τιποτα.κρεας δηλαδη δεν εχει φαει ποτε.Δεν ξερω τι αλλο να κανω.Τα αλεθω δεν τα θελει.κομματια δεν τα θελει.τι τραγουδια τι να φαει μονος του.τιποτα.δεν θελει ουτε να το βλεπει το φαι.ακομα και εμας οταν μας βλεπει να τρωμε κανει μορφασμους σιχαμαρας.μεχρι και πατατακια του εχω φτιαξει...τιποτα.Αρχιζω και φοβαμαι παρολο που ειναι απιστευτα ζωηρο παιδι.Γεννηθηκε ετσι και δυστυχως δεν με πιστευει κανεις.Ισως να νομιζουν οτι δεν χειριζομαι σωστα το θεμα!!!

χαλαρωσε και κοιτα να απολαυσεις την ηλικια του ! ειναι πολυ καλο το υψος του και τα κιλα του και αφου πινει γαλα και τρωει φρουτα και κρεμες μην ανησυχεις ... απλα καθιστε μαζι στο τραπεζι και αστο να φαει οτι θελει μονο του απο το φαγητο ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...