Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

καλημερα εγκυουλες!!!ειμαι ατην 17 βδομαδα και βλεποντας το σωμα μου να αλλαζει σκεφτομουν μπας και ξεκινουσα καμια χαλαρη γυμναστικουλα γιογκα για εγκυους...εχω ομως ενα θεμα δεν ξερω που θα τα βρω..που τα πουλανε??εχω ακουσει και για της πετρουλακη συγκεκριμενα ...μηπως γνωριζετε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ, ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.ΕΧΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΩΡΑ! ΚΑΤΣΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ! ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

ναι το περπατημα κανει πολυ καλο στην εγκυμοσυνη το εχω ακουσει κι εγω.καποια στιγμη σκεφτηκα να γραφτω σε μαθηματα για εγκυους σε πισινα με ενεργο οξυγονο..ομως θελω να ρωτησω πρωτα το γιατρο μου..εψαχνα και για μαθηματα υογα καπου εδω κοντα που μενω(ηλιουπολη)αλλα δεν εχω βρει κατι μεχρι στιγμης. θυμασαι απο ποιο site παρηγγειλεςν το dvd?

ξεκινησα και γω γιογκα για εγκυους!!!πριν μεινω βεβαια εκανα μαθηματα κανονικα!!!

μην παρεις dvd θα βαρεθεις!!!καλητερα να πας σε γκρουπ και να κανεις,ετσι θα καταλαβεις καλητερα τι πρεπει να κανεις θα τα κανεις σωστα και θα γνωριστεις με πολλες αλλες μελλουσες μανουλες οποτε θα ειναι πιο ευχαριστο!!!

και το σωματακι σου θα διατηρησεις και θα χαλαρωσεις και θα μαθεις αναπνοες κατα του πονου!!!

εμενα η δασκαλα μου ηρθε απο ινδια και ειναι εξπερ,προσπαθησε να βρεις καλους δασκαλους με πειρα!!!

και συμφωνω και γω με το περπατημα!!καθε μερα περπαταω με λιγο γοργο βημα για μιση ωρα,απλα να προσεχεις αν δεν γυμναζοσουν πριν!!!!

καλη εγκυμοσυνη!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...