Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι μωρέ γιατί είναι μικρά τα παιδεία  οι γονείς μου είναι μακριά δεν έχω καθόλου βοήθεια ο άντρας μου λείπει αρκετές ώρες στην δουλειά αλλά τουλάχιστον όταν είναι σπίτι είναι πολύ ενεργός με τα παιδεία   η πεθερά μου και η κουνιάδα μου δουλεύουν οπότε άλλους δικούς ανθρώπους εδώ δεν έχω.. εγώ δεν δουλεύω είμαι σπίτι με τα παιδεία 24 ώρες το 24 ωρο μόνο η μεγάλη πάει παιδικό , βρεφικό δεν έχουμε εδώ και λένε τώρα θα είναι δύσκολο πώς  θα τα βγάλω πέρα, εντάξει και εγώ το σκέφτομαι λίγο και αγχώνομαι αλλά πιστεύω θα τα καταφέρω θα είναι δύσκολο στην αρχή σίγουρα οπως και με τα δύο ήταν δύσκολο στην αρχή αλλά θα βρω τους ρυθμούς μας.. ☺️
    • Καλημέρα, κορίτσια! Κάναμε και τη Β επιπέδου! Όλα καλά με τις μετρήσεις, η ζουζούνα μας είναι μια χαρά, με petit χαρακτηριστικά γενικώς, ζωηρή και κινητικότατη! Πάει και αυτό το μαξιλαράκι! Και μένα μου είπε ο γιατρός για τα 3 εμβόλια, πριν καν του πιάσω εγώ συζήτηση. Οπότε αρχικά θα δρομολογήσω να κάνω μέσα στην επόμενη βδομάδα της γρίπης. 
    • Να περάσετε τέλεια. Μην αγχώνεσαι καθόλου,θα έχεις και άλλα χέρια να απασχολούν το μωρό.  Η μικρή χθες ήταν χάλια με το στομαχι της μετά το μεσημεριανό. Εκλαιγε πάνω από 3 ώρες. Σήμερα θα της δίνω μόνο γάλα να δούμε διαφορετικά θα πρέπει να πάμε νοσοκομείο για όρο μέχρι να ηρεμησει το στομαχι. 
    • Καλημέρα σε όλες. Πήγα στον γιατρό χθες και με μετρησε κολπικά για να δει μέγεθος τραχήλου ο οποίος ήταν 2,8 με όριο το 2,5 οπότε μου είπε μεγάλη προσοχή να μη σηκώνω βάρη,να μη κάνω δουλειές,όχι πολλή ώρα ορθοστασία,όχι πολύ περπάτημα κλπ. Μου έδωσε και μια κολπική κρέμα προγεστερόνης για κάθε βράδυ. Το θέμα είναι ότι αγχώθηκα και από δουλειά σταματάω σε 3 εβδομάδες. Έχει κάποια άλλη βιώσει κάτι παρόμοιο;
    • @Diwni μην απογοητεύεσαι με το φαγητό κ συνέχισε να προσφέρεις θέλει πολύ καιρό για να συνηθίσουν , σκέψου έχουμε κοντά μηνα που τρώμε φρουτοκρεμα κ τώρα άρχισε να την τρώει κ αυτήν όχι πάντα κ όχι όλη..  @ΜαρίαΔημήτρης έλα μωρέ ψυχακι, περαστικά σας ! Πως είναι σήμερα ; Πάντως κουκλίτσα η κυρία με τα μαλλάκια της τα ωραία !    εμείς κορίτσια σήμερα πάμε Δημητσάνα με ένα φιλικό ζευγάρι που δεν έχει ακόμη μωρό , αλλά θα χαρούμε όλοι τον δικό μας . Έχω αγχωθεί λίγο μήπως κάτι ξέχασα κ από την άλλη έχω πάρει το μισό σπίτι.  επίσης εσείς τους δίνετε καθόλου κομμάτια ;; Προσπαθώ να του δίνω κ κάποια τρόφιμα που είναι εύκολο να μαθαίνει κ μόνος του , αλλά δεν τρώει ποσότητα μωρέ κ δεν μου πάει η καρδιά. Επίσης γίνεται τόσο χαλια αν τον αφήσω να μπλεχτεί με τα χέρια σε κρέμα/γιαούρτι που προσπαθώ να δίνω κάνα κουταλάκι αυτά τα μικρά να τρώει κ αυτός παράλληλα μόνος . Δεν λέω κρατάω ψυχραιμία αλλά πόσο ακόμη καθάρισμα κ φροντίδα ; Πφφφφ
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...