Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

tweety_ έγραψε:

Αχ βρε Κατερίνα μου και έχεις το άγχος σου και μου απαντάς αμέσως...

Τι γλυκιά που είσαι...Σε ευχαριστω :)

Με το απλό να το κάνω ή με του ατμού??Κατι μου λέει οτι θα το μετανιώσω... :laugh: :laugh:

Αστειεύεσαι βρε; Καλύτερα να μιλάμε για κουνουπιέρες παρά για το αυριανό, ακριβώς επειδη έχω αγχωθεί :laugh: :laugh: Κι εγώ το ίδιο με την Ντόρα θα έκανα πάντως: πλύσιμο + άπλωμα κατευθείαν. Μια χαρά θα 'ναι. Εμείς έχουμε προς το παρόν κουνουπιέρα μόνο για το πορτ μπεμπέ...

Ντόρα, αυτό έλειπε! Έτσι είναι ο σωστός γιατρός. Δείχνει να πηγαίνει καλύτερα το πράγμα πάντως ε :)

madre, εγώ είμαι στα +13, αν και το τελευταίο τριήμερο τρώω σαν γουρούνα! Ευτυχώς αύριο θα χάσω απότομα μερικά :P Όσο για την εμπειρία σου... τι να πω :( Σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο, όλες μέσα στην τρελή χαρά θα ήμασταν περιμένοντας να πάνε όλα τέλεια. Τουλάχιστον η κατάληξη ήταν ευτυχής κι εσύ βγήκες πιο δυνατή απ' όλο αυτό, έστω και αναγκαστικά. Καλά να είστε πάντα και αυτή τη φορά να πάνε όλα όσο πιο τέλεια γίνεται :kiss:

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

vasiliki76 έγραψε:

και καποια αλλη ρωτησε πριν αλλα δεν ειδα απαντηση οποτε ξαναρωταω :blush: οταν σπανε τα νερα νιωθεις σαν να θες να κατουρησεις??

υπαρχει περιπτωση να το μπερδεψεις??? :blink:

Να σου πω, εγώ δεν κατάλαβα τίποτα. Ξύπνησα το βράδυ με λίγο βρεγμένο εσώρουχο και νόμιζα ότι έχω ακράτεια. Τελικά τα νερά έσπασαν μια κι έξω στις 7 το πρωί, πάλι στον ύπνο μου και για κανένα δεκάλεπτο νόμιζα ότι κατουρήθηκα κι έβριζα για το χάλι μου :laugh: :laugh: :laugh:

Απλώς μετά από λίγο θα δεις και λιγο ροζ μαζί με τα υγρά και θα το καταλάβεις. Οι πόνοι πάντως με έπιασαν μετά από 3-4 ώρες με αιμοραγία.

Τώρα δεν ξέρω αν ισχύει αυτο σε όλες τις περιπτώσεις, δηλαδή το να μην νιώσεις τίποτα.

Δημοσίευση

vasiliki76 έγραψε:

και καποια αλλη ρωτησε πριν αλλα δεν ειδα απαντηση οποτε ξαναρωταω :blush: οταν σπανε τα νερα νιωθεις σαν να θες να κατουρησεις??

υπαρχει περιπτωση να το μπερδεψεις??? :blink:

Κι εμένα δεν μου είπε τίποτα για πόνο ο γιατρός. Απλά μου είπε ότι θα νιώσω σαν να κατουρήθηκα. Αυτό επίσης που ξέρω από τα σεμινάρια είναι ότι τα υγρά αυτά μυρίζουν σαν σπέρμα (ή και χλωρίνη :blink: ). Σε φυσιολογικές συνθήκες πρέπει να έχουν χρώμα υποκίτρινο. Αν είναι καφέ ή πρασινωπά πρέπει να σπεύσουμε στο μαιευτήριο γιατί σημαίνει ότι το μωρό έχει ενεργηθεί και άρα κάτι το ζορίζει.

Δημοσίευση

madre έγραψε:

vaster έγραψε:

Καλέ, αν ισχύει αυτό, η μπέμπα μου θα βγει πιθηκάκι!! :laugh: :laugh:[/quote:jg25sxx9]

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Εμένα πάλι γλόμπος :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

vasiliki76 έγραψε:

εγω απορω αν υπαρχει περιπτωση να νομιζεις οτι θελεις τσισα και να ειναι τα νερα...

αν υπαρχει δηλαδη περιπτωση να μην το καταλαβεις :blush:

Βασιλικη εμενα σπασανε τα νερα και ετσι ξεκινησε ο τοκετος! Δεν ειναι σαν να θελεις τσισα, δεν πιεζεσαι, δεν πονας, δεν νιωθεις τιποτα απολυτως! Γινεται ενα μπραφ και δεν μπορεις να κανεις κατι γι αυτο! Γινεται αυτοματα!Δεν γινεται να μην το καταλαβεις, δεν υπαρχει τετοια περιπτωση! Τα ξεχωριζεις απο τα τσισα γιατι ειναι αχρωμα και αοσμα και η διαρροη συνεχιζεται για αρκετη ωρα! Να φανταστεις εμενα μου εσπασαν την ωρα που ημουν σπιτι και ψιλοκοιμομουν. Στην αρχη αισθανθηκα μια υγρασια στο εσωρουχο, λεω ακρατεια τωρα? Δεν ειχα σε ολη την εγκυμοσυνη, τωρα? Σηκωνομαι λιγο και τρεχουν και αλλα. Εκει καταλαβα οτι σπασαν τα νερα. Μεχρι και στο μαιευτηριο συνεχιζα να εχω διαρροη, φαντασου!

Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο!

Δημοσίευση

Τις κουνουπιέρες πώς τις βάλατε στην κούνια??

Δεν θέλω να τρυπήσω το ταβάνι και αγοράσαμε ένα στήριγμα κουνουπιέρας από τα jumbo το οποίο είναι ετοιμόρροπο και δύσκολα θα στηριχθεί. Εσείς τι κάνατε????

Δημοσίευση

anna10019 έγραψε:

vasiliki76 έγραψε:

Κι εμένα δεν μου είπε τίποτα για πόνο ο γιατρός. Απλά μου είπε ότι θα νιώσω σαν να κατουρήθηκα. Αυτό επίσης που ξέρω από τα σεμινάρια είναι ότι τα υγρά αυτά μυρίζουν σαν σπέρμα (ή και χλωρίνη :blink: ). Σε φυσιολογικές συνθήκες πρέπει να έχουν χρώμα υποκίτρινο. Αν είναι καφέ ή πρασινωπά πρέπει να σπεύσουμε στο μαιευτήριο γιατί σημαίνει ότι το μωρό έχει ενεργηθεί και άρα κάτι το ζορίζει.[/quote:o7lfsicu]

Αννουλα εμενα ηταν αοσμα και διαυγη σαν το νερο! :huh::dry:

Στο αλλο που λες για καφε ή πρασινωπα εχεις δικιο, σε καθε περιπτωση ομως πρεπει να παμε στο μαιευτηριο γιατι υπαρχει κινδυνος για λοιμωξεις αν μεινει το μωρο χωρις το προστατευτικο αμνιακο υγρο.

Δημοσίευση

soupitsa έγραψε:

Τις κουνουπιέρες πώς τις βάλατε στην κούνια??

Δεν θέλω να τρυπήσω το ταβάνι και αγοράσαμε ένα στήριγμα κουνουπιέρας από τα jumbo το οποίο είναι ετοιμόρροπο και δύσκολα θα στηριχθεί. Εσείς τι κάνατε????

Εμεις πηραμε βαση για την κουνουπιερα απο εκει που πηραμε και την ιδια την κουνουπιερα (ΗΡΑ). Στηριζεται τελεια και δεν μας δημιουργησε ποτε προβλημα. Στο τζαμπο δεν ξερω τι ποιοτητα ειναι.

Δημοσίευση

Επέστρεψα και εγω. Αρχισε να βρέχει και γυρίσαμε γρήγορα σπίτι...Τι το θελα έφαγα και ενα σαντουιτς :blush:

Την κουνουπίερα και εγω την στήριξα στην βάση που είχε το κρεβατάκι και είναι μια χαρά.

Κοριτσια θα προσπαθήσω να βάλω φωτο τη μικρή μικρή κοιλίτσα μου :lol:

Δημοσίευση

tweety_ έγραψε:

Επέστρεψα και εγω. Αρχισε να βρέχει και γυρίσαμε γρήγορα σπίτι...Τι το θελα έφαγα και ενα σαντουιτς :blush:

Την κουνουπίερα και εγω την στήριξα στην βάση που είχε το κρεβατάκι και είναι μια χαρά.

Κοριτσια θα προσπαθήσω να βάλω φωτο τη μικρή μικρή κοιλίτσα μου :lol:

32 εβδομάδων και μικρή μικρή κοιλίτσα???? Τυχερή! Εγώ έχω γίνει σαν τον Μαμαλάκη πριν το γαστρικό μπαι-μπας :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

tweety_ έγραψε:

Τωρα την ανέβασα?Δεν ξέρω...Με πετούσε έξω από το προφίλ συνέχεια...

Οχι οτι δεν είμαι και ούφο :blush:

:laugh: :laugh: :laugh: με έκανες και γέλασα! όχι τίποτα δεν ανέβασες ακομα.... :blink:

Δημοσίευση

tweety_ έγραψε:

Τι κάνω λάθος?HELP!!!!! :woohoo:

Κατά πάσα πιθανότητα είναι μεγάλη η φωτογραφία που πας να ανεβάσεις. Μπορείς να τη μικρύνεις και να ξαναδοκιμάσεις. Πριν πατήσεις υποβολή, πάτα προεπισκόπηση. Αν τη δεις, σημαίνει ότι τα κατάφερες ;)

Δημοσίευση

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Εμεις πηραμε βαση για την κουνουπιερα απο εκει που πηραμε και την ιδια την κουνουπιερα (ΗΡΑ). Στηριζεται τελεια και δεν μας δημιουργησε ποτε προβλημα. Στο τζαμπο δεν ξερω τι ποιοτητα ειναι.

Καλά που μου το είπες! Θα πάω στα ΗΡΑ να πάρω άλλη γιατί του jumbo Και ως ποιότητα χάλια μου φαίνεται :( .

Αλήθεια, η κουνουπιέρα είναι όντως χρήσιμη???

Δημοσίευση

tweety_ έγραψε:

me_640x480.jpg

πωπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....ειναι τοσοδουλα :blink::blink::blink::blink::blink:

καρπουζι καταπιες καλε????? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ειναι το ιδιο γλυκια αλλα κ το ιδιο μεγαλη.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
    • Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
    • @Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;  @afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...