Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες. Πολλή ζέστη και σήμερα και ο σύζυγος είχε όρεξη για μουσακά!!

Κάτι διάβασα για θερμοκοιτίδες. Δεν νομίζω ότι συντρέχει λόγος ανησυχίας σε αυτό το στάδιο.

Γέννησα τα δίδυμα στις 33 εβδομάδες. Σπάσαν τα νερά χωρίς να έχω καθόλου πονους, ούτε κατάλαβα πως έγινε.

ο ένας γεννήθηκε 1170 και ο άλλος 2100. έμειναν αρκετό διάστημα στην θερμοκοιτίδα αλλά τέλος καλό όλα καλά. τώρα είναι και οι δύο παίδαροι!!! Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, ο Ορφέας (1170) επειδή ήταν λιποβαρής ακόμα και τώρα είναι μικροκαμωμένος. Αλλά σημασία έχει ότι τα κατάφεραν και οι δύο και είναι μια χαρά!

Μην ανησυχείτε λοιπόν, συνήθως τα μωρά που ζυγίζουν από 2500 κιλά και πάνω δεν χρειάζονται θερμοκοιτίδα. Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά.

Kuo αν κατάλαβα σωστά έχεις κοριτσάκι. εύχομαι τα καλύτερα και από ότι μου έχει πει ο γιατρός μου, τα κορίτσια είναι πιο δυνατά και ανταπεξέρχονται καλύτερα στις δυσκολίες. Μην αγχώνεσαι. σύντομα θα την κρατάς στην αγκαλία σου και θα τα έχεις ξεχάσει όλα.

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

καλημεραααααααααααααααααααααα....

Μπελλα μου χρονια πολλα κ καλα.....

πηγα κ την παρηγγειλα την κουνια την αλλη βδομαδα τελικα θα μου την φερουν :):):):)

πηρα κ την προικα που ονειρευομουνα ηταν ακριβη κ μαλλον δεν θα την επερνα αλλα μου την κανανε δωρο... :P:P:P αρνηθηκα λογο τιμης αρχικα αλλα αφου επεμεναν... :blush::blush::blush:

ε να μην εχει κ μια ακριβη προικα το αντρακι μου???? :):):)

σας βαζω φωτο η προικα σε συνδιασμο με την κουνια ειναι για πριγκιπα δεν το συζητω... :):):):):)

κυο μου για δειξε τωρα στην μικρη σου την προικα του γιου μου να δεις για ποτε θα φαει το φαει της κ θα μεγαλωσει...με SWAROVSKI παρακαλω PIERRE CARDIN....δεν ειμαστε τιποτα φτωχαδακια.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

proika.jpg

Δημοσίευση

Ντοράκιιιι Υπέροχη και η κούνια και η προίκα σας!!! Με το καλό να τα χαρείτε ζουζού μου!! Και μην ξεχνάς κι εμείς κόρη έχουμε! :P :laugh:

Ροζάκι σε βρήκα στο φέις...αποδέξου μεεεε..... :silly: :silly:

Δημοσίευση

Με βάλατε σε σκέψεις τώρα :dry::dry: Λέτε η καραμελίτσα να το πήρε απόφαση τελικά; Μακάρι...

Κι εγώ προσπαθώ σήμερα να κάνω μερικές χαλαρές δουλειές. Πλένω κάτι τελευταία ρουχάκια γιατι πρέπει κι εμείς σιγά σιγά να κάνουμε τη βαλιτσούλα μας :) Αύριο βέβαια που θα πάμε στο γιατρό θα έχουμε πιο σαφή εικόνα. Τα ρούχα και την προίκα της μπουμπούς τα ετοίμασε η γιαγιά της. Μόνο τα ρουχαλάκια εξόδου έμεινε να πλύνουμε. Σήμερα θα απολυμάνω και την μπανιέρα αλαξιέρα και θα προσπαθήσω να πείσω τον άντρα μου να συναρμολογήσει και το κρεβατάκι μας. Με το δωματιο της δεν έχουμε τελειώσει ακόμα (πρέπει να περαστούν κουρτίνες και φωτιστικό) αλλά δεν αγχώνομαι γιατί τον πρώτο καιρό θα την έχουμε στην κρεβατοκάμαρα μας.

Δημοσίευση

madre έγραψε:

Καλημέρα σε όλες. Πολλή ζέστη και σήμερα και ο σύζυγος είχε όρεξη για μουσακά!!

Κάτι διάβασα για θερμοκοιτίδες. Δεν νομίζω ότι συντρέχει λόγος ανησυχίας σε αυτό το στάδιο.

Γέννησα τα δίδυμα στις 33 εβδομάδες. Σπάσαν τα νερά χωρίς να έχω καθόλου πονους, ούτε κατάλαβα πως έγινε.

ο ένας γεννήθηκε 1170 και ο άλλος 2100. έμειναν αρκετό διάστημα στην θερμοκοιτίδα αλλά τέλος καλό όλα καλά. τώρα είναι και οι δύο παίδαροι!!! Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, ο Ορφέας (1170) επειδή ήταν λιποβαρής ακόμα και τώρα είναι μικροκαμωμένος. Αλλά σημασία έχει ότι τα κατάφεραν και οι δύο και είναι μια χαρά!

Μην ανησυχείτε λοιπόν, συνήθως τα μωρά που ζυγίζουν από 2500 κιλά και πάνω δεν χρειάζονται θερμοκοιτίδα. Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά.

Kuo αν κατάλαβα σωστά έχεις κοριτσάκι. εύχομαι τα καλύτερα και από ότι μου έχει πει ο γιατρός μου, τα κορίτσια είναι πιο δυνατά και ανταπεξέρχονται καλύτερα στις δυσκολίες. Μην αγχώνεσαι. σύντομα θα την κρατάς στην αγκαλία σου και θα τα έχεις ξεχάσει όλα.

ειχαν τοσο μεγαλη διαφορα εε??? ποσο εμεινε ο καθενας?? φανταζομαι ο μεγαλυτερος θα βγηκε πιο γρηγορα...

ποσο ειναι τωρα τα διδυμακια σου??

Δημοσίευση

elpidaki83 έγραψε:

Ντοράκιιιι Υπέροχη και η κούνια και η προίκα σας!!! Με το καλό να τα χαρείτε ζουζού μου!! Και μην ξεχνάς κι εμείς κόρη έχουμε! :P :laugh:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

θελουμε να δουμε κ την προικα σας ομως......

πρεπει να ειναι της ιδιας κοινωνικης ταξης.....

εκτος αμα αγαπηθουνε παραφορα κ της κανουμε εμεις μια δωρο κ θα το ξερουμε μονο εμεις οι ξενοι θα νομιζουνε οτι ειναι δικια της..... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Ντόρα με γεια σας. Όντως πολύ όμορφα όλα. Εσύ πρέπει να κάνεις παρέα με τον άντρα μου, με τις βασιλικές σας προσφωνήσεις.

Εμένα ρε γμτ με κρέμασε το Prenatale. Πήρα όλη την πρίκα και τα σεντονάκια δεν τα είχαν και είπαν ότι θα τα έφερναν αλλά ακόμα περιμένουμε :(:(:(

Πήραμε με θέμα το elf girl. Αν το έχετε καθόλου υπ'όψιν.

Δημοσίευση

καλημεραααααα!!!! :):):)

Μπελλα μου χρονια σου πολλα καλη μου!να τα 100στησεις!με το καλο το μωρακι σου!!!

Θεκλα μου με το καλο να δεις το νινι σου σημερα!!καλες δουλιτσες!

Ελενα μου να καλο ταξιδι και να περασετε τελεια!καλα εκανες και ενημεερωσες γιατι ειμαστε σε φαση που περιμενουμε και ανησυχουμε!!! :kiss:

Αννα μου περαστικουλια σου με την κολπιτιδα.ειχα κανει και εγω αυτη τη θεραπεια(με το πεβαριλ)γιατι νομιζα πως ειχα κολπιτιδα(ειχα φαγουρα) αλλα τελικα η καλλιεργεια εδειξε πως δεν ειχα αλλα την θεραπεια την πηρα. :blink: θα περασει γρηγορα,μην αγχωνεσαι!

Σταυρουλα με το καλο να ερθει το κρεβατακι σας!!!!!μεγειααα!! :lol: μη νομιζεις πως αν σταματησεις το μαγνησιο θα δεις τρομαχτικη διαφορα..το εκανα εγω στην 36+6 εβδομαδα και αποτελεσμα δεν ειδα.

Αννα θα κανεις εξετασεις στο μικροβιολογικο????καλα αποτελεσματααα!!!

Κατερινακι(φουφου), απολαυσε το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου τωρα!και εγω εχω θεμα με τη καθαριοτητα του νοσοκομειου αλλα ευτυχως εδω στη Σουηδια ειναι πεντακαθαρα ολα!σε καθε δωματιο υπαρχει παντα το ντετολ και ειμαι καλλυμενη.πηρα να εχω και στο σπιτι οποιος ερχεται και θελει να πιανει το μωρακι μου.ειμαι υπερβολικη? :blink:

Κατερινακι (κυο μου), θα σου στειλω μνμ στο φεισμπουκ να σου εξηγησω το πως λειτουργουν σε αυτες τις περιπτωσεις και οι γιατροι και τα μωρακια για να ηρεμησεις.μου τα ανελυσε το αντρακι μου εχθες.

Αννουλα τι καλο μαγειρεψες?πειτε καμια ιδεα,εχω στερεψει.. :blink:

Ροζακη μου+Αννα μου εδω ειμαι!!! ξυπναω αργα συνηθως.ειναι και η διαφορα της ωρας.. :kiss::kiss::kiss: ευχαριστω για το ενδιαφερον σας!!!αν και εχθες ειχα τρομερους πονους στη μεση και εσωτερικα κατω,απιστευτες συσπασεις καθε 2-3 λεπτα..και ολα αυτα επειδη περπατησαμε με τον αντρουλη μου για 1 ωρα σχετικα γρηγορο βαδειν για τα δικα μου δεδομενα.πολυ χαρηκα εχθες αν και πονουσα παααρα πολυ!!!

Ντορακι υπεροχη η κουνια σας!!!!!!!!με το καλο να σας ερθει!!!!!

Δημοσίευση

vasiliki76 έγραψε:

madre έγραψε:

ειχαν τοσο μεγαλη διαφορα εε??? ποσο εμεινε ο καθενας?? φανταζομαι ο μεγαλυτερος θα βγηκε πιο γρηγορα...

ποσο ειναι τωρα τα διδυμακια σου??[/quote:1fd5bbb0]

επειδή είναι ομοζυγωτικά, είχαν σύνδρομο εμβρυακής μετάγγισης. που σημαίνει ότι ο ένας τρεφόταν από τον πλακούντα και ότι περίσσευε το έστελνε στον άλλο. Γι αυτό και υπολοιπόταν σε ανάπτυξη. Κανονικά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν τα καταφέρνουν, αλλά τα αντράκια μου δεν εγκατέλειψαν!! Ο πρώτος ο Ορφέας δηλαδή, έμεινε 74 μέρες στην θερμοκοιτίδα, είχε πολλά αναπνευστικά προβλήματα. Ο Φοίβος έμεινε μόνο 20 μέρες, γιατί είχε και αρκετά καλό βάρος. Τώρα είναι 7 χρονών.

Δημοσίευση

Ήρθα και πάλι και εγω...Τι μου κάνετε?

Κορίτσια έχω τρελαθεί.Το μπαλκόνι μου γέμισε μυρμήγκια και μπήκαν και στο σπίτι. Από το πρωί τα κυνηγάω!!!!Είχαμε δει πριν απο 2-3 εβδομάδες ψέκασε ο άντρας μου στο μπαλκόνι και εκεί που είπα ουφ ξεμπερδέψαμε...τσουπ κάνανε πάλι την εμφάνιση τους με περισσότερο θράσος αυτη τη φορά :angry:

Δημοσίευση

Αναστασία μου προσέχουμε πολύ... Σήμερα τα παρακολουθώ να δω από πού ακριβώς έρχονται..

madre να χαίρεσαι τα αγοράκια σου..ετσι αγωνιστές να είναι πάντα στη ζωή τους!

Δημοσίευση

Εντάξει Ντόρα! Το πολύ μέχρι τέλος της άλλης εβδομάδας που θα έχουμε παραλάβει κούνια κ προίκα θα ανεβάσω φώτος να δείς αν εγκρίνεις ως πεθερά!!! :P

Madre πολύ συγκινήθηκα με τα αντράκια σου! Να σου ζήσουν! :kiss:

Δημοσίευση

ντεντεκτιβ μονκ!!! :laugh: Μάλλον πιο πολύ σε αστυνόμο Σαίνη φέρνω :laugh:

Παρατήρησα οτι η μεγαλύτερη κίνηση γίνεται από μια γωνία στον διάδρομο...Πήρα μια καρεκλα να δω από που βγαινουν ακριβώς και απο τότε τίποτα :angry: Μηπως η λύση είναι να κατασκηνώσω εκεί?? :silly:

Δημοσίευση

Αναστασακι μου δηλωσες το παρον!Περπατημα ακουω, μηηηηηηπως κανατε και κατι αλλο που πρεπει να μαθουμε? :silly: :blink: :woohoo: ;) Μακαρονια με κιμα μαγειρεψα (απο το ενα θεμα στο αλλο... :silly: :blink: )

Ντορακι πολυ ομορφη και η κουνια και η προικα, σαν πριγκηπας θα ειναι! :)

Δημοσίευση

Madre μου μπραβο στα αντρακια σου που τα καταφεραν, ετσι νικητες να βγαινουν παντα στη ζωη τους! Και παλι μπραβο! Και μου αρεσουν και τα αρχαιοελληνικα ονοματα που τους δωσατε, φανταζομαι δεν ειναι απο παππουδες...

Σταυρουλα μυρμηγια εσυ? Χμμμ..πως να το πω για να μη σας τρομαξω...τερεζουλα εγω! Πριν μερικες μερες την ειχα δει και μονο που δεν γεννησα απο την τρομαρα μου :woohoo:, σημερα τελικα βρηκαμε το πτωμα! :blink:

Ελπιδακι δεν πηγα μονη μου σουπερ μαρκετ, πηγα με την ''ασφαλεια'' μου (μαμα+Γιωργος) ;):P

Η Σουπιτσα και η Κατρινα τωρα θα κανουν διακοπες...Φιλακια κοριτσια και να περνατε καλα, ξεκουραστειτε και χαλαρωστε!

Η Βασουλα (Vasomits) που ειναι? Μηπως εχει αγκαλια της τον Νεκταριο της??? Περιμενουμε νεα σου! ;)

Δημοσίευση

ok ελπιδακι περιμενω φωτο..... κ επειδη θα γινω καλη πεθερα γιατι ξερω απο κακια πεθερα θα δειξω κ επιεικια αν χρειαστει καλο κοριτσι να ειναι πανω απο ολα...:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Σταυρουλα μου,αστυνομος ο ενας αστυνομος και ο αλλος. :lol::lol::lol::lol::lol: κανουν την ιδια δουλεια!εχεις κατασκηνωσει σε μια γωνια και παραφυλας? :P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ειναι και δουλευταρικα τα ατιμα!!!

Κατερινακι(κυο) σου εστειλα μνμ στο φβ.

Αννουλα μου περπατησαμε πολυ εχθες,του δωσαμε και καταλαβε.. οσο για το αλλο δεν μπορω τελικα..δεν βολευομαι :angry: ..πως μπορουν ρε κοριτσια αλλες να το κανουν? :blush:

εριξε μια βροχη πριν λιγο και τωρα παλι ηλιος και ζεστη πολυυυ!!!!σε καμια ωρα θα παμε για περπατημα!!!

Δημοσίευση

Γεια σας και πάλι!

Βασιλικούλα, όχι δεν είχα πάει στο μαγαζάκι του πόθου :P Μπομπονιέρες είχε στο FB κάποιες φανταστικές!

Ρόζη, σ' έκανα add!

Κατερινοφουφού :laugh: , μου θύμισες τη φοβερή σκηνή από τους Αδιάφθορους:

Μια χαρά σε βρίσκω πάντως! Πρέπει να είναι σούπερ να έχεις χρόνο να φροντίσεις τα παιδάκια σου και να τα χαρείς :)

Ελπιδάκι, χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Στο χαλαρό τα σιδερώματα, ναι; :kiss:

madre (Χρυσούλα,έτσι; ), σ' ευχαριστώ πάρα πολύ :) Να τα χαίρεσαι τα διδυμάκια σου και με το καλό να έρθει και το αδερφάκι τους! Όντως μεγάλη διαφορά βάρους. Ήταν έτσι από νωρίς στην εγκυμοσύνη δηλαδή; Μαχητές όμως :)

Ντόρα :laugh: :laugh: Καλά, είναι τέλεια η προίκα σας και η κούνια! Πριγκιπική ;) Με το καλό να τη χαρεί ο όμορφος!

Άννα, τα πιο ωραία σας έχουν μείνει! Και μόνο ελάχιστες εβδομάδες για να χαρεί η μπεμπούλα και τα ρουχαλάκια της και το δωματιάκι της :woohoo: Τους ξαναπήρες τηλέφωνο; Εγώ έπρεπε να πάρω για να μου πουν ότι είχαν φέρει κάτι που είχα παραγγείλει...

Σταυρούλα, μήπως έχετε κάποιο φυτό άρρωστο; Εμείς πετάξαμε μια τριανταφυλλιά που είχε αρρωστήσει και δεν έλεγε να έρθει στα ίσια της κι έκτοτε έχουν εξαφανιστεί τα βρωμομυρμήγκια!

Αναστασία μου :kiss: Όσο για το... άλλο, ας μην το συζητήσουμε :blush: Δε βολεύει καθόλου. Μετά πάλι!

Δημοσίευση

Ευχαριστω κοριτσακια για τις ευχες!ευχομαι με το καλο σε ολες μας!!!

αχ!τι επαθα σημερα,μερα που ναι...ειπα για τις συσπασεις και μου λεει η γιατρος θα πας στο νοσοκομειο για καρδιοτοκογραφο...πηγα λοιπον με μιση καρδια(ουτε απ'εξω θελω να περναω),μου το εκαναν,και μολις τελειωσε ερχεται ο γυναικολογος το κοιταει και μου λεει''υπαρχει κινηση,επειδη εισαι μικρη(εγκυμοσυνη)δεν εισαι για να μεινεις εδω,θα πρεπει να πας Θεσσαλονικη,''και φευγει!μεχρι να συνειδητοποιησω τι μου πε,εξαφανιστηκε και δεν προλαβα να τον ρωτησω τι εννοει;;;γενναωωωωω;;;πηρα την γιατρο μου μου πε να παρω yutopar,1/4 καθε 6 ωρες μου πε,και να δουμε πως θα παω,ο μαλακας με κοψοχολιασε,τι να πω ρε κοριτσια...τωρα ξαπλα και μακαρι ο μπομπιρας να μην βιαστει πολυ,τουλαχιστον 36η να φτασω..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Φρικτές μέρες η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έγινε η πιο λυπηρή! Σκεφτόμασταν πως θα το ανακοινώσουμε στα οικογενειακά τραπέζια και πήραμε εναν αδειο σάκο! Δεν το αντέχω, αληθεια!!! Ρωτησα και την γυναικολόγο μου και τον εξωσωματικό και μου ειπαν σταματάμε την προγεστερόνη και αναμένουμε περίοδο, λιγο πιο βαριά..ρώτησα για αποξεση και μου είπανε οχι ειναι νωρις!! Ναι κοριτσι μου πηγαμε 5+3 και είδαμε σάκο και μεσα ενα σπορακι και μετα πηγαμε χθες 6+9 και ο σακος μεγάλωσε και ήταν αδειος σοοκ για όλους μας!! Δεν ήξερε τι να μου πει η γιατρος, με τον εξωσωματικο έχουμε ραντεβου με την νεα χρονια ! Δεν ξερω τα έχουμε ψάξει ολα αιματολογικα και ανοσολογικα τα ειχαμε καλύψει ολα με αντιπικτικές με κορτιζονη.. δεν ξερω τι αλλο πρέπει να κανουμε αλήθεια! Διαβασα μεχρι  οτι και τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου μπορει να ειναι λανθασμένα,ή να ειχε μωσαικισμο το έμβρυο ή μεταλαξεις που δεν φαίνονται στο προεμφυτευτικο δεν ξερω τι να πω.. τα εχω χαμένα...
    • 3 στα 3 κοριτσια μου. Παμε ολες μαζι το νεο ετος. Εγω εχω να πω ευτυχώς που δεν το είδα κι έμεινα με την απορία. Βασικα για 7η εβδομάδα έπρεπε να δωσει έστω φαρμακα να βοηθήσει τη μητρα να καθαρίσει. Μην την αφήσουν ετσι με πιθανά υπολείμματα. Εγω αυτο σκεφτομαι. Ρωτα αν θες μια τη γιατρο σου.
    • Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας...  Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει... Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏
    • @flowerv Δεν το πιστευω ρε κοριτσι μου...Και εσυ με το ελεγμενο εμβρυο;;; Τι κατραπακια ηταν αυτη 3 στα 3 φαγαμε τα μουτρα μας... και αντε εμεις πιθανολογουμε μη υγιη εμβρυα ( αναμενω καρυοτυπο) αλλα εσυ γιατι;; Δεν γινεται να μην εχουν απαντηση κατι εγινε κατι εφταιξε κ εδω θελει ψαξιμο.. αν κ λες κ σε αιματολογο πηγες κ ειχαν κ διαφορετικες γνωμες με τον γυναικολογο κ εσυ στην μεση;; εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν ειναι υγιες το εμβρυο θελει πολυ ψαξιμο μετα σε εσενα. Γνωριζω κοπελα που εχανε εμβρυα γιατι το ανοσοποιητικο της τα επιτιθοταν. Μετα επινε χαπια να κραταει χαμηλα το ανοσοποιητικο της. Θελω να πω πως ειναι πολλα που μπορει να φταιξουν κ θελουν ψαξιμο.  Άλλα δεν καταλαβα στον πρωτο υπερηχο ειδατε σπορακι κ στον 2ο κενο;; πως γινεται αυτο; εμεις τελος 8ης το βλεπαμε ειχε μεγαλωσει κιολας σαν φασολακι αλλα δεν ειχε καρδιακη λειτουργεια. Ειναι μεγαλος ο πονος η απογοητευση τα ονειρα που κοπηκαν ξαφνικα σε νιωθω απολυτα κ καταβαινω τα γιατι σου που θελουν απαντηση εφοσον βαλατε γερο εμβρυο.. Χρονο θελει οτι κ να σου πουμε.. Ολοι νομιζουν πως ειμαι καλα πως το ξεπερασα αλλα δεν ξεχνιεται ετσι ευκολα δεν εχει υπαρξει ακομη μερα που δεν θα κλαψω στην σκεψη αυτη. Παρε το χρονο σου κ ζητα απαντησεις κ ψαξιμο.  Επισης προσεξε μιας κ σε αφησε με φυσικη αποβολη θα πρεπει να καθαρισεις καλα. Περιεργο 7η εβδαδα που δεν σου ειπε για αποξεση. Βεβαια κ εμενα μου ειπε μπορουμε να το αφησουμε να φυγει μονο αλλα θελαμε καρυοτυπο εσυ δεν εχεις να ελεγξεις κατι απλως να καθαρισει η μητρα αυτο χρειαζεται.
    • Ααα εσύ τελείως ανάποδα από εμένα εγώ και στα δύο κορίτσια χάλια με εμετούς μου μύριζαν πολυ τα φαγητά ειδικά στην μεγάλη το πρώτο τρίμηνο κρέας δεν μπόρεσα να φάω  τώρα λίγες καούρες είχα άντε να έκανα 2-3 φορές εμετό που είχα χάλια στομάχι   αλλά μετά που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο  πέρασαν και οι καούρες.. αλλά θέλω να σιγουρέψω και το φύλο δεν ξέρω αν είναι αγόρι ακόμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...