Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

καλως τα κοριτσια τα υπολοιπα!!!αντε Χρυσα μου με το καλο!!!!Ελπιδακι μην κουραζεσαι,και γω εχθες που πηγαμε για τα επιπλακια μας ,''ελιωσα''οταν γυρισαμε δεν ηξερα που να βαλω τα ποδια μου και πως να κατσω,πονουσα παντου!τελειωσαμε απ'ολα τα ψωνια πιστευω,μονο κρεμα για θηλες και σερβιετες εμειναν να παρω

Δημοσίευση

vaster έγραψε:

καλως τα κοριτσια τα υπολοιπα!!!αντε Χρυσα μου με το καλο!!!!Ελπιδακι μην κουραζεσαι,και γω εχθες που πηγαμε για τα επιπλακια μας ,''ελιωσα''οταν γυρισαμε δεν ηξερα που να βαλω τα ποδια μου και πως να κατσω,πονουσα παντου!τελειωσαμε απ'ολα τα ψωνια πιστευω,μονο κρεμα για θηλες και σερβιετες εμειναν να παρω

emena i maia sta mathimata anodynou toketoy poy ekana mou eipe oti den kanei na valoume krema stis thiles mas mono eleiolado gyrw gyrw apo tis thiles kai sthn koilia kai otan me to kalo arxisoume na thilasoume gyra apo tin thilei na vazoume ligo apo to gala mas kai na to alifoume

Δημοσίευση

elpidaki83 έγραψε:

Μπέλλα μου από καλλυντικά δεν έχω πάρει τπτ ακόμα.Εσύ τι πήρες?

εχω παρει βουτυρο καριτε για το πωπουδακι,λαδι αμυγδαλελαιο και καλεντουλα για μασσαζακι,μαυρο αφρικανικο σαπουνι για μπανακι,αυτα απ'οτι θυμαμαι...αλλα μπορει να παρω και της fissan,για να βρισκονται :P !

Δημοσίευση

elpidaki μου με προλαβες ετοιμαζομουνα να ανοιξω το 14...

αντε καλοριζικο κ να γεμισει με φωτο απο μπεμπακια... :):):)

αν κ πιστευω οτι στο 15 κ στο 16 θα γινετε ενας χαμος...

Δημοσίευση

Καλημερα και μεγια το νεο μας θεματακι !!!!!

Αννουλα μου κι εσυ Σαρτη ησουν ??????κριμα που δεν βρεθηκαμε

ειδα κι εγω πολλες εγκυουλες εκει ..ισως να ησουν μια απο αυτες ... ;)

ποια κοπελα εγραψε να κανουμε τα ψωνια μας τωρα που μπορουμε ,επειδη καθε βδομαδα που περναει θα βαραινουμε ?????οποια το εγραψε πολυ σωστη !!!κουραζομαι ηδη πολυ ευκολα και δεν εχω παρει αρκετα πραγματακια ...αυτο που ηθελα να σας ρωτησω ειναι...θα γεννησω μαλλον τελη Αυγουστου ,τι νουμερακια να παρω ????? 0? 3m?εχω μπερδευτει !!!!!! :S

επισης ..μακρυ μανικι ???κοντο μανικι ???? :S

Δημοσίευση

και γω Χρυσα μου δεν τις πολυθελω τις κρεμες,αλλα με φοβησαν με το θεμα των θηλων και μην ξεραθουν και ανοιξουν,προς το παρον βαζω ενα βουτυρο που κανω με αμυγδαλελαιο,βουτυρο κακαο,βουτυρο καριτε και βουτυρο καρυδας,κρεμα για τον θηλασμο μου παν να παρω

Δημοσίευση

Χρύσα με το καλό :) Όλα καλά θα πάνε! Πάντως 2.500 κιλά απ' όσο ξέρω δεν μπαίνει θερμοκοιτίδα. Όπως και να 'χει, θα είστε σούπερ!

Κρεμούλες και τέτοια ούτε εγώ έχω πάρει. Ποια είχαμε πει για θηλές;

Δημοσίευση

θα πάω σε ενα φαρμακείο και θα δω τι είναι θα πάρω..

Ντοράκι μου όντως στα 2 επόμενα θα γίνεται χαμός! Τέλειαααα!!

Βασούλα μου εγώ πήρα 0 εως 3 μηνών κοντά μανικάκια και 0-6 μακρυά.

Δημοσίευση

με το καλο να το γεμισουμε και το 14 με υπεροχα νεα!!!!

ετσι πολυλογουδες ομως που ειμαστε δεν νομιζω να εχουμε εδω γεννα :P

μαλλον στο 15 θα αρχισουν τα μαντατα!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

θα συμφωνησω με την ντορα!!!

Δημοσίευση

Καλορίζικο,κοριτσάρες το Νο 14!Στο θέμα με τα ψώνια,είμαι απόλυτα σύμφωνη.Εγώ το απόγευμα κάνω τα τελευταία ψώνια(σαμπουάν,σερβιέτες κ.τ.λ) και ετοιμάζω την τσαντούλα μου. ;)

Δημοσίευση

Χαχαχαχ θυμάμαι την Μπέλλα που έλεγε ότι πρέπει να φτιάξουμε βαλίτσα γύρω στην 36η εβδομάδα και μου φάνηκε λίγο αργά. Ε δεν την έχω φτιάξει ακόμη :blush: :blush:

Όσο για το μπεμπάκι, μόνο κοντομάνικα και αμάνικα του έχω πάρει, 0-3 μηνών. Μακρυμάνικα θα πάρω μόλις 40ίσει με το καλό, να δούμε λίγο πώς εξελίσσεται το πράγμα από πλευράς μεγέθους! Μου είχε πει στενή φίλη που έκανε μεγαλόσωμο παιδί ότι τα newborn του mothercare όχι μόνο του έκαναν αλλά του ήταν και μεγάλα.

Δημοσίευση

elpidaki83 έγραψε:

θα πάω σε ενα φαρμακείο και θα δω τι είναι θα πάρω..

Ντοράκι μου όντως στα 2 επόμενα θα γίνεται χαμός! Τέλειαααα!!

Βασούλα μου εγώ πήρα 0 εως 3 μηνών κοντά μανικάκια και 0-6 μακρυά.

περιπου το ιδιο εκανα κι εγω ...αν και δεν ξερουμε τι καιρο θα κανει ..

ισως καποια να μην τα φορεσουν και ποτε .....

Δημοσίευση

Κατερινάκι Kuo,ίσως είναι νωρίς,αλλά δεν ξέρω γιατί έχω αγχωθεί έτσι!Η αλήθεια όμως είναι πως και στη μεγάλη μου την μπέμπα την είχα ετοιμάσει σχετικά νωρίς (όχι τόσο νωρίς όσο το κάνω τώρα,αν θυμάμαι καλά) και όταν έφτασε η ώρα ήμουν έτοιμη κι έφυγα στο λεπτό.Δεν είχα δηλαδή ετοιμασίες.Μόνο να ντυθώ έπρεπε και να κλείσω την τσάντα.

Όσο για τα ρουχαλάκια καλά έκανες.Καλυτερα να δεις πρώτα πως θα είναι και μετά παίρνεις.Βλέποντας και κάνοντας. ;)

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια μου!!!

καλοριζικο το 14!!!

δεν προλαβα να διαβασω το τελος του 13...σας γραφω και επανερχομαι..

δεν ηξερα οτι δεν κανει να βαζουμε κρεμουλες στις θηλες.εγω βαζω μετα απο καθε ντουζ μια φαρμακευτικη.λετε να εχω προκαλεσει προβλημα?

για τα ρουχαλακια,εμεις εχουμε παρει απο 0-3 κοντομανικα,μακρυμανικα,4-6 το ιδιο.απο ολα εχουμε παρει.

αχ σημερα εχω εναν φοβο..το πρωι μου ειπε ο αντρυλης μου οτι θα παμε στο νοσοκομειο να με ελεγξει ενας γυναικολογος απο κατω..ποναει αυτο ε??εχω θεμα με το πιπι..δεν μπορω το πασπατεμα καθολουυυ!!!παω να σας διαβασω και επανερχομαι :kiss:

Δημοσίευση

kuo28 έγραψε:

Χαχαχαχ θυμάμαι την Μπέλλα που έλεγε ότι πρέπει να φτιάξουμε βαλίτσα γύρω στην 36η εβδομάδα και μου φάνηκε λίγο αργά. Ε δεν την έχω φτιάξει ακόμη :blush: :blush:

Όσο για το μπεμπάκι, μόνο κοντομάνικα και αμάνικα του έχω πάρει, 0-3 μηνών. Μακρυμάνικα θα πάρω μόλις 40ίσει με το καλό, να δούμε λίγο πώς εξελίσσεται το πράγμα από πλευράς μεγέθους! Μου είχε πει στενή φίλη που έκανε μεγαλόσωμο παιδί ότι τα newborn του mothercare όχι μόνο του έκαναν αλλά του ήταν και μεγάλα.

εγω πηρα δυο μακρυμακικα 3μηνων και 6 μηνων ...δεν μου βγαινει ρε κοριτσια να παρω αλλα με μακρυ μανικι !!!! θα βγαλει την μπεμπελη το παιδι ... :laugh:

αν και θα γεννησω τελη Αυγουστου ..αλλα πιστευω και τοτε παλι ζεστη θα εχει ....

απο ειδη περιποιησης τι πηρατε ?????

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσαρες μου. Επεστρεψα απο το κομμωτηριο... Ωραια ηταν που με περιποιηθηκανε. Καλοριζικο το 14. Καλα δεν παιζομαστε, θα επρεπε να μας δωσουν ενα βραβειο για τις ατελειωτες σελιδες που γεμιζουμε. Μου φαινεται απιστευτο οτι σε λιγες μερες θα εχουμε γεννητουρια στο παρεακια μας. Τι καλα...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
    • Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
    • @Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;  @afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...