Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

maria+fotis έγραψε:

αααχχχχ... δελφίνιιιι δελφινάααααακι...!!!

αντε με το καλό !!!

καλή ξάπλα λοιπόν !!!

βρε τσούπρες! εσείς αισθάνεστε ΣΥΝΕΧΕΙΑ πονάκια ή σταματάνε ;;

εγώ οταν τα εχω ψιλοανακουφίζομαι και οταν χανονται ανησυχώ !!!

και μετά τα ανάποδα !!!! :S:S:S:S

Μαράκι καλημέρα!

Από ότι θυμάμαι τα πονάκια συνέχεα έρχονταν και έφευγαν.

Δεν είχαν καμία σταθερότητα.

Οπότε μη σε απασχολεί και μη σε αγχώνει.

Έχουν δική τους πολιτική αυτά… χιχι… :):)

  • Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσια καλημερα!! να μπω κι εγω στην παρεα σας??? Ειναι 6,5 εβδομαδων εγκυουλα κ μολις χτες μετα απο ενα σωρο περιπετειες ακουσαμε επιτελους καρδουλα!!! Καλη εγκυμοσυνη σε ολες μας ευχομαι!

Δημοσίευση

Καλή σου μέρα και όλα να είναι τέλεια από εδώ και πέρα!

Γιατί περιπέτειες?

Όταν πήγα και εγώ να ακούσω καρδούλα βρήκαμε βραδυκαρδία στο έμβρυο και μου έδωσαν μόνο 10% να συνεχίσει ι κύηση.

Όμως έγινε το θαύμα και μετά από 5 μέρες η καρδούλα μας χτυπούσε μια χαρά!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσακια μου, δελφινάκι δυο ειναι βρε θυρίο....ουαου. Τι καλά! Το ξερατε ή τωρα το μάθατε? Να προσεχεις.

Μαρια και εγω τα ιδια , απο τη μια οταν εχω πονάκια ανησυχω τι είναι και οταν δεν εχω ανησυχω που δεν εχω. Αλλοπροσαλλη παιδι μου...

Αν δεν ακουσω καρδουλα εγω δεν σιγουρευω τιποτα πάντως. Εχω μια ανησυχια ειναι η αληθεια.

Δημοσίευση

Καλημερα

Τι κανετε?

Εγω περασα μια τραγικη νυχτα!!!!! :(

Εκει που ελεγα οτι εδω κ 1 χρονο με ειχαν ξεχασει οι κρισεις πανικου....τσουπ εχτες το απογευμα τα ειδα ολα κ ημουν μονη μου στο σπιτι!

Τρελλαθηκα!!! Ενιωθα χαλια απο την κριση κ απο τον φοβο μηπως με την ενταση που ενιωθω κανω κακο στο σπορακι μου :(:(:(

Ουφφφφφ...σημερα ειμα καπως καλυτερα αλλα .... :unsure:

Δημοσίευση

Ναι Γιουλακι μου!!!!!Το εχω κ αυτο.... :( Με ειχαν ξεχασει για 1 χρονο αλλα μαλλον τωρα που ηρεμισα μου βγηκε ολο το αγχος των προηγουμενων ημερων κ με θυμηθηκαν οι κρισεις!

Ευτυχως ειναι ενημερως ο γιατρος σχετικα με τις κρισεις πανικου κ μου ειχε πει οτι δεν πειραζει...κ αν θελω να μου δωσει αγωγη ακομα κ τωρα στην εγκυμοσυνη.

Τωρα αν κοιμηθηκα....? κοιμομουν κ ξυπνουσα ολη νυχτα!!

Δημοσίευση

gioulaki έγραψε:

Το σποράκι/ ια και τα μάτια σου.

Ποση ωρα κραταει περίπου? Σορρυ κιολας αλλα δενξερω πολλα

απο 10 λεπτα εως και πανω απο 2ωρες...αλλα μετα νιωθω τοσο εξαντλημενη,λες κ με εδερναν 500ατομα :blink:

Δημοσίευση

Μπορει να μην ειμαι φουσκοκοιλιτσα,-οσο ζω ελπιζω-αλλα απο κρισεις πανικου κατι ξερω...lolli μου εμενα η μονη περιοδο που δεν με επιαναν ηταν η εγκυμοσηνη,εισαι καλυτερα τωρα??

Δημοσίευση

Kimon έγραψε:

Μπορει να μην ειμαι φουσκοκοιλιτσα,-οσο ζω ελπιζω-αλλα απο κρισεις πανικου κατι ξερω...lolli μου εμενα η μονη περιοδο που δεν με επιαναν ηταν η εγκυμοσηνη,εισαι καλυτερα τωρα??

Ναι Κιμονακι μου καλυτερα ειμαι.Πολυ καλυτερα!Μιλησα κ με τον γιατρουλη μου κ ολα καλα.Μου ειπε οτι για το 1ο τριμηνο δε μπορουμε να κανουμε κατι φαρμακευτικα,απλα ηρεμια κ υπομονη.Θα τα συζητησουμε περισσοτερο απο βδομαδα.

Ρε λες να μην ηταν κριση πανικου αλλα στερειτικο απο το τσιγαρο???

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Παιζει και αυτο,θα ειχες πολυ το μυαλο σου στο τσιγαρο και...φρικαρες,εμενα με επιαναν το σουρουπο...ε..ρε γλεντια! :blink: δεν εφτασα στα φαρμακα βεβαια αλλα φοβομουν πολυ!

Δημοσίευση

κοριτσια βλεπω ειμαστε μπολικες με το θεματακι του τσιγαρου εε?? κανετε κανενα? εγω καπνιζα σαν τρελη πριν το μαθω... επισης τη μερα που το εμαθα εκανα 3 απανωτα μετα το τεστ... τωρα ομως ειναι 2 βδομαδες που το εχω κοψει μαχαιρι... και προς το παρον καλα την παλευω δεν εχω παραπονο... η κοκα κολα παιδια εμενα μου λειπει περισσοτερο :blush::blush: κατα τα αλλα απο συμπτωματα κ τετοια δεν εχω απολυτως τιποτα... ελαχιστες ανακατωσουρες τα πρωινα αλλα ουτε πονακια...ουτε τσιμπιματακια...τιποτα! :huh::huh: αλλα μετα τον ηχο της καρδουλας που ακουσαμε χτες...ολα καλα!!! :):) μεχρι να την ακουσουμε ο γιατρος μου ηταν πολυ συγκρατημενος... δοξα το θεο! ολα καλα!! :kiss::kiss::kiss: παιρνω κ utrogestan k μπορει κι αυτα λιγο να μου χαλανε το στομαχι... ειμαι κ ξαπλα γιατι ειδα λιγα καφε την προηγουμενη βδομαδα ...αλλα ειπαμε!! οοοολα καλα!!! :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια!!! Επεσαν διαφορες υποχρεωσεις και εμεινα λιγο πισω αυτες τις μερες, σας διαβαζω οσο μπορω ομως! Ανυπομονω να περασουν οι μερες να παω στο γιατρο... Lollipopaki μου χαλαρα, μη δινεις σημασια, κριση ηταν και περασε! Εμενα παλι με κρατα μια μελαγχολια, μονο σε μενα συμβαινει? Λεω μα ειμαι τοσο αχαριστη πια? Το ηθελα τοσο πολυ και ειναι στιγμες που ειμαι στα κατω μου χωρις κανενα λογο... Περιεργα πραγματα...

Δημοσίευση

Τα utrogestan απο το στομα τα παίρνεις? Εγω κολπικά.

Ποτε ειχες τελευταια περιοδο σοφουκι? Να ξαπλωνεις κ να ξεκουράζεσαι.

Και εγω μαχαιρι το εκοψα. Χθες ομως θα εσκαγα, εκανα ενα τσιγαρακι και πολυ το ευχαριστηθηκα...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΣΟΥΠΡΙΤΣΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ !

Lolli ξερω από κρίσεις πανικού... ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !!! και εγώ την πρωτη μέρα χωρίς καφέ είχα εναν τρελό πονοκέφαλο ! ξεκίναγε από το πίσω μέρος του κεφαλιού και εξαπλωνόταν σε ολοκληρο... μπρρρ...!! ευτυχώς εφυγε...

αλλα κράτησε αλλες 2 μέρες σε πολύ πιο μικρή ενταση (ετσι ξέρω οτι ήταν από αγχος!) αλλα παίζει να ήταν και από το κόψιμο του καφέ ή τσιγάρου !

γιατί και γω το freddaki μου το λατρεύω ! αλλα το εκοψα μαχαίρι !

βρε κορίτσια... τι γίνεται... ούτε το στήθος μου το νιώθω πρησμένο...ωχ ωχ ωχ... ΑΜΑΝ μεχρι να με δει η γιατρος μου !

από υγρά όμως πεντακάθαρα (χρώμα) ! αρα μάλλον ολα καλά, ε!;

απαπααααα αντε να φύγει το 1ο τρίμηνο !!!!!

Δημοσίευση

καλημερουδια γκαστρουδες μου!εκανα παλι χοριακη σημερα,357,02!!τωρα μπορω να ηρεμησω λιγο,γιατι εκεινο το 59 μου φαινοταν πολυ μικρο.σημερα 29η μερα,αρα προχωραει καλα ε?

εγω παντως το utrogestan το παιρνω κολπικα και μετα 2 ωριτσες ξαπλα(καλη ωρα).

το στηθος μου με εχει πεθανει.οταν βγαζω το σουτιεν,φωναζω απτους πονους.κατα τα αλλα μια χαρα,νυστα βεβαια τρελη,αλλα παντα το ειχα.και ας μην ξεχναμε,το πιασαμε 6 το πρωι,οποτε θα μας βγει κοιμισιαρικο το μπεμπεκακι μας!!!

Δημοσίευση

ειχα δει 2 σακους αλλα ο ενας ηταν πιο μικρος και δεν ξεραμε τι θα γινοταν αλλα και το μικρουλι εχει καρδουλα οπως ειδαμε χθες βεβαια ειναι πιο πισω.ελπιζω να παει καλα.

Δημοσίευση

Ρανια εγω το εκοψα το σουτιεν , δεν ακουμπιεται τιποτα, ειδικα στη ρωγα...

Γιατι ξαπλωνεις παιδι μου 2 ωρες???? Τα κολπικα ειναι φτιαγμενα να μπαινουν και να λιωνουν. Ενα 15' λεπτο καλα ειναι. Ειδες τσαμπα ανησυχουσες με τη χοριακη.

Δελφινακι το εχω ξανακουσει αυτο και μεετα απο λιγο καιρι ηρθαν στα ισα τους τα νινακια...

Δημοσίευση

Hello girls!!!!!

Ρανια ηρεμισες τωρα με την χοριακη ε?? Ο ντοκτορας σου ειπε 2ωρες ξαπλα μετα τα ουτροτζεσταν? Εγω κ στις 3 προσπαθειες δεν ξαπλωνα...

Τα μειωσα τα ουτροτζεσταν (δεν εβαζα πολλα σε αυτη την προσπαθεια) εδω κ 3 μερες βαζω μονο 1(με εντολη γιατρου)!

Μαρια αν ειχα απλα πονοκεφαλο οταν με πιανουν οι κρισεις θα ημουν ευτυχισμενη :dry: .Εχω ταχυκαρδια,ζαλαδα,ταση για :x ,πονο στο στομαχι...δραμα...Ελπιζω να μη με ξαναπιασει μεχρι να περασει το 1ο τριμηνο :)

Εμενα το στηθος εχει 3-4 μερες που με ποναει αλλα δεν ειναι ανυποφορο,να φανταστειτε πως οταν περιμενα περιοδο πονουσα πολυ παραπανω απο τωρα.

Αντε να ερθει η Τριτη να δουμε τι θα δειξει η χοριακη για να κανονισω κ τον υπερηχο....Ανυπομονω!!!!!!!!Μακαρι να πανε ολα καλα Παναγιτσα μου!!! :dry:

Δημοσίευση

Γεια σαςςςςς και απο εμένα και συγχαρητήρια σε ολες τις εγκυουλεςςςςςς

Κορίτσια εγώ έκανα εμβρυομεταφορα 14/7/2010,χθες προχθές έκανα 3 τεστ σε διαφορετικές ωρες και ήταν και τα 3 θετικά. Σήμερα έκανα μια χοριακη αλλα τωρα που πήρα τα αποτελέσματα μου είπαν οτι είναι 40,8 :( (λίγο χαμηλά).Για να είμαι ειλικρινείς ο γιατρός μου είπε να κάνω την πρώτη χοριακη τη Δευτέρα 26/7 :P (όπως καταλάβατε δεν μπορούσα να περιμένω ως τη Δευτέρα .

Η περίοδος μου κανονικά ειναι για αύριο ή για την Κυριακή.Εδω και ημερες ειναι τουμπανο το στήθος και πονάω στην κοιλιά .Αυτο όμως που με ανησυχεί είναι οτι πονάω και δεξιά στην ωοθήκη,ξερετε τι μπορει να ειναι ,λετε να μην πηγαινει κατι καλα ? :unsure:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Λες να έχουμε ευχάριστα;;;; Πάντως τα συμπτώματα είναι ενθαρρυντικά!!! Μην μπεις στον πειρασμό να κάνεις τεστ από τώρα κ απογοητευτείς τζάμπα!! Περίμενε τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη. Εγώ που έκανα 27η μέρα του κύκλου με πιθανή ωορρηξία βάσει συμπτωμάτων 13η η χοριακη ήταν 84 κ το τεστ δεν κοκκινησε κατευθείαν, αφού κάνω κ το βλέπω κ δεν βγάζει γραμμή λέω δεν είσαι κ 2 λεπτά μετά ξεκινάει να φαίνεται… Αχ μακαριιιιιιιι🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤰🏼🤰🏼🤰🏼
    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...