Μετάβαση σε περιεχόμενο

Περίοδος και εγκυμοσύνη γίνεται;;;


tweetypd

Recommended Posts

Την καλημέρα μου στο απίθανο φόρουμ!

Πάει καιρός που είχα γράψει εδώ την εμπειρία μου με την παλίνδρομη κύηση. Αυτή τη φορά θα ζητήσω τις γνώσεις και εμπειρίες σας πάνω στο θέμα.

Από το προηγούμενο Σάββατο ξεκίνησα να έχω πρωινές ναυτίες, αναγούλες, ζαλάδα και πολύ έντονους πόνους στο στήθος. Ο πόνος ήταν καθημερινός μέχρι την Παρασκευή που μας πέρασε, όχι όμως και τα υπόλοιπα. Σήμερα ξύπνησα πάλι με αναγούλες, ζαλάδα και μια γενικότερη αδυναμία.

Την Παρασκευή που μας πέρασε αδιαθέτησα όμως... Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος ενώ έχω περίοδο;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα tweetypd.Απόόσα εχεω διαβασει εδω μεσα εμπειριες κοριτσιων ολα μπορουν να συμβουν.Αν αισθανεσαι πως ισως να συμβαινει κατι τετοιο κανε μια χοριακη και θα σου λυθει η απορια πιστευω!Παντως εχω ακουσει να υπαρχει εγκυμοσυνη και να υπαρχει και περιοδο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πότε μπορώ να την κάνω τη χοριακή; Πρέπει να περιμένω να μου τελειώσει η περίοδος; Πρέπει να περιμένω κάποιο χρονικό διάστημα σαν το τεστ εγκυμοσύνης ή φαίνεται από νωρίς;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ολα μπορουν να συμβουν.ξερω περιπτωση που μεχρι 4μηνων ειχε περιοδο κ δεν καταλαβε τιποτα.την χοριακη μπορεις να την κανεις οποτε θελεις.δεν παιζει ρολο η περιοδος.καλυτερα να την κανεις ομως γρηγορα για να βγεις απο την ανυσυχια.καλα αποτελεσματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ 3ΜΗΝΩΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΛΠ.ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ Κ ΚΑΝΕ 1 ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια .εννοητε μπορει κ ν εισαισυμβαινουν σε πολλες γυναικες , ακομα κ σε μενα ειχα περιοδο αλλα ειμουν εγλυος τ 1 μηνα π ν παρω χαμπαρι και ν φανταστεις δεν ειχα συπτωματα εγω μετα απο 9 εβδομαδες αρχησαν ν μ πονανε στηθοςς κοιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...