Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αν κ δεν αναφέρεις την ηλικία του μωρού σου,

φαντάζομαι μικρουλάκι θα είναι...

Αν θηλάζεις προσπάθησε η κοιλίτσα του

να εφάπτεται καλά με την δική σου

(κ γυμνές κοιλίτσες αν είναι δυνατόν)

κ λύγισε του λιγάκι τα ποδαράκια...

Το στήθος, σε συνδιασμό με την ζέστη του κορμιού σου

θα το ανακουφίσει αρκετά...

Κανε υπομονή κ θα περάσει γρήγορα....

Αν δεν θηλάζεις,

δοκίμασε μασάζ στην κοιλίτσα του

ή μήπως να άλλαζες κ τα μπιμπερόν που χρησιμοποιείς;

Συνήθως καταπίνουν αέρα κ έχουν κολικούς κ πονάκια...

Ρώτησες τον γιατρό;

Περαστικά στο μωράκι σου!

Δημοσίευση

τι να κανεις?????? ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Καταρχην πριν δωσεις οποιοδηποτε φαρμακο πρεπει να συμβουλευτεις το παιδιατρο σου! Κανενα φαρμακο δεν ειναι αθωο και ισως προκαλεσει μεγαλυτερα προβληματα!

Οσο για γιατροσοφι θα σου πω τι εκανα εγω (μου το πε μια μαια) σε ενα μικρο μπρικακι βαζεις ελαιολαδο και χαμομηλακι και το αφηνεις να ζεσταθει αρκετα χωρις να καψει ομως. Αφου το αφησεις να κρυωσει και να παρει μια θερμοκρασια που να την ανεχεσαι στο χερι σου κανεις επαληψεις στην κοιλιτσα του μωρου μασαζακι δηλαδη για 5 με 10 λεπτα! Μην περιμενεις θαυματα αλλα τα ανακουφιζει αρκετα!

Δημοσίευση

Όπως πολύ σωστά είπε η Γιωργία μασαζάκι με αυτό το λαδάκι ή με baby oil κυκλικά γύρω από τον αφαλό από αριστερά προς τα δεξιά όπως πάνε οι δείκτες του ρολογιού, επίσης χλιαρά πανάκια που τα ζεσταίνουμε με το σίδερο ή στο μικροκυμμάτων και τα τοποθετούμε πάνω στη κοιλίτσα πάνω απ τα ρουχαλάκια του μωρού. Βοηθάνε πολύ και τα χλιαρά μπανάκια με ετνριβή στην κοιλίτσα. Ξαπλώνουμε το μωρό ανάσκελα και φέρνουμε λυγίζοντας και τα δύο του γονατάκια προς την κοιλίτσα αυτό βοηθάει να απελευθερωθούν τα αέρια απ την κοιλίτσα του. Αυτές ήταν οι οδηγίες της παιδιάτρου μου για τους κολικούς και με έσωσαν. Εύχομαι περαστικούλια!!! :)

Δημοσίευση

ΑΧ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ! ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ,ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.

Δημοσίευση

ευχαριστω κοριτσακια μου να στε καλα.45 ημερων ειναι εμενα ισωσ γι αυτο και ποναει.και μασαζ κανω και απ ολα.αλλα τωρα θα κανω και τπομονη.οχι τιποτ αλλο αλλα το λυπαμαι κιολασ.χιλιεσ φορεσ να ποναγα εγω.να σασ ζησουν τα παιδακια σασ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
    • 4 ειναι όντως πολλά κορίτσι μου, τι να πω..πολύ περίεργο..εγω θα πήγαινα στη θέση σου κ για άλλη μια χοριακη..δε χάνεις κάτι..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...