Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

mummydi έγραψε:

Καλημέρα,καλημέραααααα!!!!

Απαιτώ μα γεμίσουμε τουλάχιστον 10 σελίδες με ευχές για την

όμορφη μαγουλίτσα μας!!!!!Άντε να συνεχίσουμεεεε.. :)

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

να'σαι καλα βρε Ντινακι...με εκανες κ γελασα....

Δημοσίευση

Βουλάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!

Καλοφώτιστη η Άννα-Μαρία σας καλή μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την ευλογία της Αγίας Μαρίνας να έχει πάντα στη ζωή της (ανήμερα στην Εορτή της δεν βαπτίστηκε???? Η Αγία Μαρίνα είναι Προστάτιδα των βρεφών!!!!!)

Να σας ζήσει μάτια μου!!!!!!!!!!!!!

Αναμένουμε φώτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιά πολλά-πολλά!!!!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Υ.Σ.:

Mummydi μου!!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΚΟΛΙΤΣΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ!!! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΑΣΤΕ!!!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣΤΑΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΤΙΝΟΥΛΙ ΜΟΥ!!!!! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ!!!!! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΕΙΣ!!! ΒΟΛΥΙΤΣΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΤΟ ΑΝΝΑΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ!!!! ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛ ΑΠΟ ΕΜΑΑΑΑΣ!!!!

ΝΤΙΝΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ;;;;; ΛΑΑΑΑΑΑΑΒ!!!! ΚΑΙ ΜΑΚΙΑΑΑΑΑ!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

πιπιτσακι μουυυυυυυυυυ :kiss::kiss::kiss::kiss:

σ'ευχαριστω πααααααααααρα πολυ!!!!!!!!!

ευχομαι συντομα να λεμε για την βαφτιση του δικου σου ζουζουνιου :kiss:

δεν το ηξερα αυτο που μου ειπες για την Αγ.Μαρινα...

να κ μια φωτο....

DSC08583

Δημοσίευση

ZOUZOUNITSA2 έγραψε:

ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΚΟΛΙΤΣΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ!!! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΑΣΤΕ!!!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣΤΑΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΤΙΝΟΥΛΙ ΜΟΥ!!!!! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ!!!!! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΕΙΣ!!! ΒΟΛΥΙΤΣΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΤΟ ΑΝΝΑΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ!!!! ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛ ΑΠΟ ΕΜΑΑΑΑΣ!!!!

ΝΤΙΝΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ;;;;; ΛΑΑΑΑΑΑΑΒ!!!! ΚΑΙ ΜΑΚΙΑΑΑΑΑ!!!! :kiss::kiss::kiss:

Μάκια κοριτσάκια μου όμορφα,πολυαγαπημέναααααα!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

mummydi έγραψε:

Πιπιτσακι μου γλυκό,τι κάνεις μάτια μου??

Τι νέα απο το..μέτωπο?????

Ντινάκι μου καλό!!!!!!!!!!!

Καλά είμαι αγάπη μου.................

Νέα από το μέτωπο ακόμη δεν...................

Μέχρι το Σεπτέμβρη............ κι Οκτώβρη μη σου πω............

Έχω δώσει άδεια στον εαυτό μου...........

Εάν μέχρι τότε δε σκάσει μύτη το σποράκι...............

Προχωράμε στην επόμενη φάση................

Κάτι μου λέει πάντως πως δεν θα χρειαστεί................

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αχ Βουλίτσα μου............

Δεν έχω λόγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι υπέροχη η Άννα-Μαρία σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και της ταιριάζει και πολύ τ΄ονοματάκι της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κούκλα-κούκλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θεά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ματάρες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πω πω Χριστέ μου.......................... είναι τέλεια!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

mummydi έγραψε:

Ντινάκι μου καλό!!!!!!!!!!!

Καλά είμαι αγάπη μου.................

Νέα από το μέτωπο ακόμη δεν...................

Μέχρι το Σεπτέμβρη............ κι Οκτώβρη μη σου πω............

Έχω δώσει άδεια στον εαυτό μου...........

Εάν μέχρι τότε δε σκάσει μύτη το σποράκι...............

Προχωράμε στην επόμενη φάση................

Κάτι μου λέει πάντως πως δεν θα χρειαστεί................

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:[/quote:3mj5e2ew]

Έτσι μπράβο το κοριτσι μου!!!!!!!Η παλιά,καλή,

χαρούμενη κ αισιόδοξη Πιπίτσα-ζουζούνα μας!!!!!

Με το καλό κοριτσάκι μου να ερθουν τα ευχάριστα νέα σου,το

εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑΑΑ,ειλικρινά κ με όλη την αγάπη μου!!!

Βουλίτσα μου μη νομίζεις οτι γλίτωσες απο εμένα..Αναμένω την

κατάλληλη στιγμή που θα είσαι χαλαρή να σε αιφνιδιάσω στο τηλέφωνο! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Σ΄ευχαριστώ πολύ Ντινάκι μου για τα καλά σου λογάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ζωή είναι πιο όμορφη όταν χαμογελάμε......................

Εάν είμαι όλη την ώρα μέσα στη γκρίνια και στα κλάμματα...............

Τότε είναι............... που δεν θα έρθει ποτέ το bebe!!!!!!!!!!!!!!!

Έχω "συνομιλήσει" πολύ με τον εαυτό μου.......................

Γι΄αυτό είμαι πια τόσο ήρεμη κι αισιόδοξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σ΄ευχαριστώ και πάλι...........................

Δημοσίευση

ZOUZOUNITSA2 έγραψε:

ΠΙΠΙΤΣΑΚΟ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΚΑΛΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ!! ΘΑ ΔΕΙΣ!!!! :kiss:

Βρε Εβινάκι μου...................

Έγραφα πόσα πριν.............. και με πέταξε έξω................

Σ΄ευχαριστώ πολύ καλή μου.................

Μακάρι........... έτσι λέω κι εγώ................ πως σιγά-σιγά έρχεται κι η σειρά μου..............

Αααααα........... θυμήθηκα κάτι που σου είχα γράψει και πριν & δεν πρόλαβε να δημοσιευτεί....................

Καλέ............ έχω πάθει πλάκα με τη μικρή σου.............

Πώς ποζάρει έτσι καλέ??????????????? Τί νάζι είναι αυτό τρελό???????????

Είναι star η μικρή σου????????????????????

Δημοσίευση

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

Σ΄ευχαριστώ πολύ Ντινάκι μου για τα καλά σου λογάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ζωή είναι πιο όμορφη όταν χαμογελάμε......................

Εάν είμαι όλη την ώρα μέσα στη γκρίνια και στα κλάμματα...............

Τότε είναι............... που δεν θα έρθει ποτέ το bebe!!!!!!!!!!!!!!!

Έχω "συνομιλήσει" πολύ με τον εαυτό μου.......................

Γι΄αυτό είμαι πια τόσο ήρεμη κι αισιόδοξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σ΄ευχαριστώ και πάλι...........................

Το κατάλαβα γιατι επέστρεψες δριμύτερη κ γεμάτη

γλύκα στο μάμυ μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Άντε αγάπη μου,με το καλό

κ πάλιιι!!!!!!!!!!!

Εβινάκι μουουουοουου!!!!Πού είσαι κοριτσάρα μου?????Τι κάνει η

αδερφούλα μας????Λες να μας δροσίσει λίγο Σ.κ να σας δούμε επιτέλους??

Δημοσίευση

Καλά,η ελευθερία μας είναι όλα τα λεφτα Πιπιτσάκι μου!!Τρελό μοντελάκι!!!!!Μες στα χαμόγελα...Άσε...ΕΕε...κ πρόσεξε

καλά ε..Όταν με το καλό έρθει το σποράκι σας το θέλουμε τετράγερο

κ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΙΙ!!!!

Δημοσίευση

mummydi έγραψε:

Καλά,η ελευθερία μας είναι όλα τα λεφτα Πιπιτσάκι μου!!Τρελό μοντελάκι!!!!!Μες στα χαμόγελα...Άσε...ΕΕε...κ πρόσεξε

καλά ε..Όταν με το καλό έρθει το σποράκι σας το θέλουμε τετράγερο

κ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΙΙ!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Να είσαι καλά μάτια μου!!!!!!!!!!!! Μ΄έκανες και γέλασα πολύ!!!!!!!!!!!

Αν σου πω πως ενώ μέχρι πρότινος έλεγα θέλω κοριτσάκι....................

Τώρα βλέπω αγοράκια................ και λιώνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ............. ότι θέλει ο Θεούλης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο γερό Παναγιά μου............................ κι όποτε θέλει ας έρθει!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ελπίζω αυτή τη φορά να μη με πετάξει πάλι έξω.....................

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Βουλίτσα μου.....................

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Ντινάκι μου......................

Εβινάκι μου......................

Σας υπερ-ευχαριστώ πάάάάάάάρα πολύ κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Είσαστε πολύ καλή συμπαράσταση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας αγαπάω πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου γέννησα σήμερα 9:15 το πρωί με καισαρική τελικά. Η οποία πραγματικά δεν ήταν τίποτα τελικά,ζήτησα και μου έδωσαν και ηρεμιστικό και ήμουν σαν να είχα πιει όλο το Βόσπορο, όλοι γελούσαν μαζί μου. Πάμε να σας τα πω μια γρήγορα γιατί είμαι τελείως αυπνη και ξεχνιέμαι. Ήρθα χθες καθαρά για τα πετρώματα και είχα συσπασεις κατοσταρες. Η προϊσταμένη σαν δευτερότοκο δεν με άφηνε να φύγω. Μίλησε με τον γιατρό και ήρθε και αυτός με την μαία μου από τις 10 το βράδυ.  Η διαστολή μου παρόλο τις 3 λεπτές συσπασεις κόλλησε, μου έβαλαν ωκυτοκινη να βοηθήσουν αλλά τίποτα,έκανα επισκληριδιο και μέχρι τις 4 η διαστολή μου ήταν ακόμα 3. Με άφησε ο γιατρός να ξεκουραστώ και να κοιμηθώ αν και δεν μπόρεσα και κατά τις 8 το πρωί παρόλο τις συσπασεις η διαστολή δεν προχωρούσε. Μου είπε ο γιατρός ότι μπορεί να με αφήσει μέχρι και αύριο αν θέλω αλλά ότι και να γίνει κάτι την ενοχλεί και δεν βγαίνει και αποφασίσαμε καισαρική.  Γεννήθηκε 2870 γρ αλλά μπήκε στην ΜΕΝΝ για ένα 24ωρο λόγω αγωγής που κάνω για το αυτοανοσο. Έχει περούκα κορίτσια κατάμαυρη και μπούκλα.  Το απόγευμα θα με σηκώσουν και θα με πάνε να την δω κια θα αρχίσω να αντλώ και γάλα και αύριο θα την έχω μαζί μου!!! Τα έγραψα ανακατεμένα αλλά είμαι πραγματικά πτώμα.  
    • Λυπάμαι τόσο πολύ… έστω και εξ αποστάσεως, είμαστε εδώ για σένα. Είμαι σίγουρη πως το άλλο μωράκι θα μεγαλώσει δυνατό και όλα θα πάνε καλά! 
    • @Sia A εννοείται δ θα ζητας συγνώμη! Που αλλού να τ πεις?? Μακαρι να πάνε όλα καλά με τ αλλο μωράκι. Συνεχίζει τ αιμα?
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια..δυστυχώς έχει πέσει πολύ ΑΤΥΧΙΑ και εμάς ο καρυότυπος ζεύγους ήταν καθαρός απλά θα ήμουν ακόμα πιο ήσυχη αν ήξερα από τι συνέβη την πρώτη φορά.. Ο γενετιστής μας είπε ότι μπορεί να  συμβα΄ίνει 2 χρωμοσωμικές ανωμαλίες που καταλήγουν σε αποβολή μαζί.. Θα ρωτήσω και το γιατρό μου για τον κατακερματισμό του σπέρματος.. Η αλήθεια είναι ΄ότι το σώμα επέλεξε να αποβάλλει κάτι που δεν ήταν βιώσιμο και πρέπει να μείνω σε αυτό..Σε ευχαριστώ και πάλι ❤️
    • Γεια σας κορίτσια! Λυπάμαι για όσα έχουμε ζήσει όλες μας εδώ μέσα, γεγονός είναι ότι όλα αυτά είναι πιο συχνά από όσο ξέραμε μέχρι να μας συμβούν, γιατί όταν σου συμβεί τότε ανοίγουν τα στόματα όλων. εγώ πέρυσι έχασα ενα μωρό την 20η εβδομάδα από σπάνια όπως μ είπαν αιτία, 3πλη περιτύλιξη με αληθή κόμπο, ήταν πολύ τραυματικό, με έκανε να νιώθω ανάξια, κάτι που δν έχει λογική αλλά κι όμως δν μπορούσα να ξεπεράσω. έμεινα πάλι έγκυος τον Ιανουάριο, γεγονός που μετρίασε την ανησυχία μου περί γονιμότητας, την οποία είχα κάπως και από μόνη ενώ έχω και άλλο ένα παιδάκι, λίγο μου την είχε βα΄λει στο κεφάλι και ο γυναικολόγος μου. τελικά ήταν παλίνδρομη κύηση και κάπου στην 8η εβδομάδα έκανα απόξεση. δυο γεγονότα ασύνδετα μου λένε όλοι. στην αρχή της 3ης εγκυμοσύνης έκανα εξετάσεις για θρομβοφιλία και έχω ήπιας μορφής κ για όσο ήμουν έγκυος έκανα clexane, μετά την εγκυμοσύνη άλλος γυναικολόγος μ είπε ότι στην περίπτωση μου δεν θα μου έδινε. τώρα θα πάω σε αιματολόγο να δω και τι θα πει ένας πιο ειδικός.γενικά θα μπω πάλι στην αρένα της προσπάθειας, έχω πίστη και ελπίδα αλλά και πολύ άγχος.. δν μπορείς να το γλιτώσεις αυ΄το έχω αρχίσει να πιστεύω! εύχομαι σε όλες μας να ζήσουμε αυτό που λαχταράμε, να έρθου υγιή μωρά με το καλό <3
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...