Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αιμα στον πωπω του!

Recommended Posts

Ξερετε τι μπορει να σημαινει? Εχει αιμα στα κακακια του και οταν τον σκουπιζω εχει αιμα στον πωπω του. Τι μπορει να ειναι? Και τις τελευταιες μερες τομ θηλαζω και τεντωνετε και κλαιει. Δεν ξερω αν εχει σχεση το ενα με το αλλο. Αλλεργια αμα ηταν δεν θα ειχε φανει νωριτερα? Δεν μπορω να βρω τον παιδιατρο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα και απο εμένα...δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά εγώ στη θέση σου θα έψαχνα να βρω τον γιατρό ή τουλάχιστον κάνε ένα τηλ σε νοσοκομείο για να σε ενημερώσουν. Μηπως έχει δυσκοιλιότητα? Μπορεί να έχει ερεθιστεί εξωτερικά ο πρωκτός του αλλά μπορεί και όχι, καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον ειδικό.

Εύχομαι πάντως να μην είναι κάτι ανησυχητικό και να ηρεμήσει το μπεμπάκι σου :kiss:

καλησπερα!ουτε στο κινητο απανταει ο γιατρος?

και οταν λες αιμα τι εννοεις,ανακατεμενο με τα κακα του και βλεννες?εχει και διαρροια το μωρο?αν ναι μπορει να ειναι καποια μορφη γαστεντεριτιδας η να τον πειραξε κατι που εφαγε αλλα οπως και ναχει προσπαθησε να βρεις τον παιδιατρο.

αχ ευχαριστω για το ενδιαφερων κοριτσια. Τελικα τον βρηκα τον παιδιατρο. Με πηρε μετα απο λιγο. Το αιματακι επειδη ηταν κοκκινο φαινετε οτι ηταν επιφανειακο. Δεν ειχε μεσα στα κακα. Ηταν γυρω γυρω απο τα κακα και οταν τον σκουπισα με το μωρομαντηλο εβγαλε. Η περιοχη γυρω απο την τρυπουλα ηταν πολυ κοκκινη. Μαλλον οπως φαινετε πιεστηκε πολυ και γραντζουνισε λιγο την τρυπουλα. Το παρακολουθουμε και βλεπουμε. Τρομαξα παρα πολυ! :(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...