Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ζέστη βρε κορίτσια χθες σαραντίσαμε και το βράδυ πήγαμε το μπέμπη μας παραθαλάσια το βραδάκι γιατί μέρα δεν υπάρχει περίπτωση να τον πάω κάπου με τον ήλιο αυτόν, κοιμήθηκε στο καρότσι δροσίστικε ήταν πολύ καλά. Μόλις γυρίσαμε και γύρω στις 3 ξεκίνησε ένα κλάμα ούτε όταν είχε κολικούς έτσι ζεστενόταν πολύ έκεγε το κορμάκι του τον είχα γυμνό και να μήν μπορεί να κοιμηθεί. 5:30 το πρωί κοιμήθηκε και το πρωί ξύπνησε στις 9:30 ταλαιπόρούνται οι ψυχούλες μας πολύ. Το χαμομήλι τον ξεδιψούσε πολύ το έπινε με μεγάλη άνακούφιση και παρακαλάω να ρυθμίσει την δουλειά του ο αντρας μου μήπως την παρασκευη πάμε μέχρι την Κυριακή στο παραθαλάσιο εξοχικό της θείας μου. Το έχεουμε αναγκη όλοι μας. Εσας τα χελιδονάκια σας τί κάνουν; Πως αντιμετωπίζετε την ζέστη;

  • Απαντήσεις 188
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

κοριτσακια μου τι κανετε???? δυστυχως δεν προλαβαινω να σας διαβασω ολες!!!

εμεις εκει που παει να στρωσει λιγο το ωραριο ξεκιναμε παλι απο την αρχη!!!

εχω κουραστει βρε κοριτσια παααρα πολυ και η ψυχολογια στα πατωματα!!!

το μονο που με παρηγορει ειναι οτι την παρασκευη πρωι πρωι φευγω ενα τριημερο με τον Κωστα μου για Σαντορινη μιας που παντρευεται μια φιλη μου ειπαμε να το συνδυασουμε με λιγη ξεκουραση!!!

τι διαβασα??? συναντηση τα Χριστουγεννα??? ισως ανεβω και γω Αθηνα αλλα μαλλον μετα τα Χριστουγεννα (αρραβωνιαζεται η ξαδερφη μου)αλλα δεν ξερω ημερομηνια κλπ! Αχ ζηλευω!!! Θελω τοσο να σας γνωρισω ολες!!! Αλλα ποτε δεν ξερεις τωρα που το σκεφτομαι!!! Τι ειναι η Κρητη απο την Αθηνα με το αεροπλανο??? 30 λεπτακια!!! Αυτα κοριτσαρες μου! Σας φιλω ολες!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!

ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!

29/07/10 11:00

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 12 ΩΡΩΝ!!

ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΗ!!ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΛΑ!!!

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΣΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ!!ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΤΟΚΕΤΟΥ!!ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΟ!!Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΩ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΟΥ!!ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ!!

ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Τ'ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ(ΞΥΡΙΣΜΑ..ΚΤΛ)ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΟΡΟ!!ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ!!!ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΕ!!Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!!ΜΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΣ!!!ΟΛΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΑΣΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ!!!

ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΕ!!Η ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Μ'ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ..ΝΥΣΤΑΖΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!!ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΩΣΠΟΥ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ!!ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΙΝΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΟΦΕΡΤΟΙ..ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!ΜΕ ΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΙΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΠΝΟΕΣ-ΕΚΠΝΟΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΘΗΣΕΙΣ!!ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΞΩΘΗΣΗ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΟΡΘΙOΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ!!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΔΑΚΡΥΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ!!!ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΩ!!!!ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΦΙΞΩ ΤΟΣΟΣ ΔΥΝΑΤΑ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΓΑΝ!!!ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΓΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ!!!ΑΧ ΤΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ..ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!!

ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΝΟΙΩΣΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΕΝΗ!!Μ'ΕΤΟΙΜΑΖΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ..ΓΥΡΙΖΩ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΦΕΡΝΑΝ!!

3480 50 ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ!!ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!!!

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΗΡΕΜΟΥΣΕ ΗΤΑΝ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΠΗΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΙΤΣΑ ΜΟΥ!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΕΣΠΑΣΕ ΞΑΝΑ.....ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ!!!ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ!!

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ Σ'ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ!!ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΕΡΘΗΚΕ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ(Κα ΔΕΣΠΟΙΝΑ)..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ.

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια μου .λειπαμε κι ετσι δενε μπαινα καθολου στο μαμυ.πηγαμε στο εξοχικο μας.μπανιο δεν εκανα και εσκασα διοτι αιμα δεν εχω αλλο και ηταν απαισο να μην κανει να παω θαλασσιτσα αφου δεν ειχα θεμα αιματος.εσεις κανατε μπανακι πριν το σαραντισμο?σεξ εκανα παντως ...δεν αντεξα..χαχχαχχαχχχα

Βικουλα να σου ζησει η μπεμπουλα και να ειστε παντα ευτυχιμενοι !!!ηθελα να σε ρωτησω για την μαια...στο γενεσις γεννησες?γιατι ειχα πετυχει κι εγω στη γεννα μου μια μαια που την ελεγαν Δεπσοινα και ηταν οντως σουπερ!!!!μακαρι να την ξαναδω καποια στιγμη στη ζωη μου και να την ευχαριστησω ξανα!

Δημοσίευση

καλησπέρα ομορφιες!

Πήγα χθες γυναικολόγο, όλα καλα και μητρα και τράχηλος, μου επιτρεπει να κανω μπανακια!!! Μου ειπε να προσεχω πολυ για εγκυμοσυνη στα καπάκια. το καλυτερο θα ειναι να προσπαθησουμε για 2ο σε 1 χρόνο!

Αυριο περιμένουμε και την παιδιατρο!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!ΑΡΓΥΡΩ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ!!Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΗ!!ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕ!!!ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοπελούδες!

Τα έγραψα και στις καλοκαιρινες μανουλες.

Χθες ηρθε η παιδιατρος σπίτι, πήρε η μπέμπα μας βάρος και ύψος!

Τη ρώτησα για τα σπυθουράκια στο προσωπο και στο κεφαλι κ μου ειπε ειναι απο ιδρώτα :( Να την πλένω με χαμομηλι και πήραμε κ κρεμα απο το φαρμακειο φρεζυντερμ. Με μια μονο εφαρμογη ειδα διαφορα (δε το περιμενα).

επισης για τα κακακια ότι ειπε και η λαντ, σα κρεμα και δυσκοιλιοτητα μετα απο 3-4 μερες. Μπορουμε ομως να βαζουμε στο γαλα αντι για νερο χαμομηλι για βοηθεια! ;)

Ααα τη ρωτησα αν μπορουμε να πάρουμε το μωρο στη παραλία απογευμα και κατω απο ομπρέλα, ειπε ναι αλλά με αντιλιακο! Αντε να δροσισει να πάμε παραλια !

Επόμενο μας ραντεβου ειναι για εμβόλιο! :woohoo:

Επίσης εδω και 2 μερες η μπέμπα κοιμαται σερυ πολλές ωρες νυχτα! μιν 4 και μαξ 6 ώρες!!! φτου φτου μη το γρουσουζεψω, βεβαια τη μερα ειναι ξυπνια. σημερα της βάλαμε και το παιχνιδι που ειναι σα μαξιλαρακι και εχει απο πάνω παιχνιδια κρεμαστα...για να δουμε!

Δημοσίευση

καλημέρα μας χάσατε έτσι; Τι να γίνει ο μπέμπης ζεστένεται και σήμερα θα τον πάμε στο εξοχικο της θείας μου το πρώτο του ταξιδάκι.HaraAbel εμένα η παιδιατρος ,μου είπε όχι αντιλιακό ακόμη στο παιδί σηνήθως λενε μετά τον 5ο μήνα.Η βλακεία είναι ότι γώ βιάστηκα και αγόρασα ένα της frezyderm και το πλήρωσα και 25 ευρώ !!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ευαγγελία εμενα μου ειπε να βάλω :dry: ... δε θυμαμαι πιο μου έγραψε.

Θα χαλάσει μεχρι του χρόνου αν δε το ανοιξεις? μπορεις να το γυρισεις πίσω να πάρεις κατι άλλο?

ακριβά ειναι γμτ όλα και η κρεμα για τα σπυθουρακια τοσο έκανε! 25 ευρώ! αλλά χαλάλι, έκανε δουλεια!

Με το καλό να πάτε διακοπουλες. εμεις θα φυγουμε ή κυριακη η δευτερα για Ναυπλιο!!!

Δημοσίευση

αυτο σκέφτομαι να κάνω δεν το άνοιξα και λέω να το γυρίσω πίσω.Είναι ΄φίλος μας ο φαρμακοποιος. Η κρέμα για τα σπιθουράκια της frezyderm είναι και εγώ αύτή πηρα από την αρχή. εμένα μου είχε γράψει και το γαλάκτωμα αλλά και την αντίστοιχη κρέμα για το σύγκαμα ωραια καλλυντικά αξίζουν τα χρήματά τους.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...