Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χθες το πρωί πριν σηκωθώ από το κρεβάτι μου τεντώθηκα όπως πιστεύω πολύς κόσμος και μετά πήρα το παιδί μου αγκαλίτσα(7.400kg) ένιωσα ένα τραβηγματάκι στην δεξιά πλευρά της καισαρικής και μετά από κανά δύωρο που πήγα στην τουαλέτα είδα λίγα ροζ υγρά στο εσωρουχό μου.Σήμερα πάλι δεν έχω κάτι.ανησυχησα για να μαι ειλικρινης ,είναι δυνατόν μετά απο 4 μήνες γεννας να γίνεται αυτό;αιμοραγεί η μήτρα στο σημείο της τομής;τι ακριβώς συμβαίνει;

Δημοσίευση

Πιστεύω ο,τι δεν σχετίζονται τα ροζ υγρά με το τράβηγμα που ένιωσες στην τομή. Γέννησα πριν 6 μήνες με καισαρικη και πολυ συχνά αισθάνομαι πονάκια σε εκείνη την περιοχή.είναι από την κούραση και φυσικά από το βάρος που σηκώνουμε.8.8οο εχει φτάσει ο μπέμπης μου!!

Επίσης αυτό που έχω παρατηρήσει είναι η μία πλευρά τραβάει πάντα πιο πολύ,μπορεί να είναι τυχαίο.γι'αυτο φανή μου μην ανησυχείς,δεν αιμορραγεί τίποτα,και η εσωτερική και η εξωτερική τομή έχουν κλείσει εδω και καιρό.Αν τυχόν σου ξανατύχει πάρε το γιατρό σου αλλα δεν είναι τίποτα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...