ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ...
Από
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ.....
Featured Replies
Πρόσφατες Απαντήσεις
-
Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!
Καλωσορίσατε σε αυτόν τον χώρο αγάπης, ελπίδας και δύναμης, αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες που κάνουν το μεγάλο βήμα προς τη μητρότητα μέσω εξωσωματικής το 2025. Εδώ θα μοιραστούμε αγωνίες, χαρές, εμπειρίες και κάθε μικρή ή μεγάλη στιγμή αυτού του ξεχωριστού ταξιδιού. Καμία δεν είναι μόνη – όλες μαζί μπορούμε να στηρίξουμε η μία την άλλη, να δώσουμε κουράγιο στις δύσκολες στιγμές και να γιορτάσουμε τις μικρές και μεγάλες νίκες. Είτε είστε στο στάδιο της προετοιμασίας, είτε ετοιμάζεστε -
Μωράκια Μαρτίου 2026
Έχουμε άλλες μαμαδές που να περιμένουν το θαυματάκι τους τον Μάρτη του 2026;; Για να μαζευόμαστε να λέμε τα νέα μας
-
Μωράκια Μαΐου 2026 🌸🌻🌹
Elk ·Καλησπέρα κορίτσια διστακτικά είπα να ανοίξω το θεματάκι για τα μωράκια του Μαΐου εγώ είμαι 9 εβδ σήμερα πήγα γιατρό μου είπε μετά της 28/10 να κλείσω ραντεβού για την αυχενική είναι καμιά άλλη κοπέλα να γεννάει Μάιο ;;
-
Μωράκια Φεβρουαρίου 2026 💕🎉🥳🎉💕
@Παρασκευαιδου @melitiniღ @Kateriniw μετακομιζουμε εδώ λοιπόν!! Με το καλό να μαζευτούμε να λέμε να νέα μας! Τελειομηνες εγκυμοσύνες σε όλες μας! -
Φεβρουάριος… μήνας καρδιάς, με ψίθυρους αγάπης και αγκαλιάς. Κι από ένα χάδι τρυφερό, μωράκια ανθίζουν σ’ ένα μυστικό.
evaa__ ·Κορίτσια μου καλο μήνα και καλη επιτυχία σε όσες απομειναμε να περιμένουμε το θαυμα μας❤️ -
Μωράκια Απριλίου 2026❤️🥰
Ioanna6 ·Κορίτσια είναι καμιά άλλη που γεννάει πρώτα ο θεός Απρίλιο;;; Για να δούμε😁 εγώ είμαι 7+3 σήμερα! Ελπίζω να βρω κιαλλη χαχαχ
-
Μωράκια Σεπτεμβρίου 2024🤰🏻👶🏻
Καλημέρα κορίτσια☺️ Είπα να κάνω την αρχή για τις μανούλες που θα έρθει το μωράκι μας τον Σεπτέμβρη,να έχουμε να τα λέμε να περνάει και η ώρα μας.Για πείτε πως είστε από συμπτώματα και απο διάθεση αυτή την περίοδο; -
Μωράκια Μαΐου 2025 🧸
Maria98 ·Κορίτσια ανοίγω αυτό το θεματακι για να ζήσουμε όλες μαζί το ταξίδι αυτό μέχρι να κρατήσουμε τα θαυματακια μας αγκαλιά!🫶 ελπίζω κάθε φόβο και ανησυχία να τα αφήσουμε πίσω και όλα να πάνε κατ'ευχήν!!!! Είμαι 9εβδ , το μωράκι έχει ήδη αρχίσει να παίρνει μορφή, ποδαράκια χεράκια, τόσο όμορφο 😊 κλείσαμε αυχενική στις 4/11 και ήρθε η ώρα για τις πρώτες εξετάσεις!! -
Μανούλες 40+ με 1 ή 2 παιδάκια
Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες! Είμαι μια μαμά 44 χρονών και εχω 2 παιδάκια 1 στη α' δημοτικού 6,5 χρονών και ενα μωράκι σχεδόν 7 μηνών. Ξεκίνησα το θέμα αυτό για να βρω αντίστοιχα μανούλες στην ίδια κατάσταση με εμένα να γνωριστούμε και να ανταλλάζουμε απόψεις. Μανούλες απο 40 plus αλλά και νεότερες σας περιμένω!
-
Συσπάσεις/κοντός τράχηλος /GLOPIR
Tonia. ·Καλησπέρα κορίτσια! Βρίσκομαι στην 22η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου. Στην β επιπέδου είδαμε μείωση στο μήκος του τραχήλου απο 31mm σε 25mm. Συσπάσεις τουλάχιστον μέχρι τότε δεν ένιωθα. Απο εκείνη την ημέρα και μετά που βρίσκομαι στο κρεβάτι άρχισα να νιώθω πετρώματα. Να σκληραίνει η κοιλιά μου για καποια δευτερόλεπτα και να νιώθω έντονη πίεση (οχι πόνους περιόδου). Φοβάμαι πολυ για πρόωρο τοκετό. Και μάλιστα τωρα που αν γίνει κατι τέτοιο θα χάσω το μωρο μου. Τρέμω... Ο γιατρός αρνείται
Νέες Συζητήσεις
-
Συσπάσεις/κοντός τράχηλος /GLOPIR
Tonia. ·Καλησπέρα κορίτσια! Βρίσκομαι στην 22η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου. Στην β επιπέδου είδαμε μείωση στο μήκος του τραχήλου απο 31mm σε 25mm. Συσπάσεις τουλάχιστον μέχρι τότε δεν ένιωθα. Απο εκείνη την ημέρα και μετά που βρίσκομαι στο κρεβάτι άρχισα να νιώθω πετρώματα. Να σκληραίνει η κοιλιά μου για καποια δευτερόλεπτα και να νιώθω έντονη πίεση (οχι πόνους περιόδου). Φοβάμαι πολυ για πρόωρο τοκετό. Και μάλιστα τωρα που αν γίνει κατι τέτοιο θα χάσω το μωρο μου. Τρέμω... Ο γιατρός αρνείται
-
Οξειδωτικο στρες
marw90 ·Κορίτσια sos ! Ο ανδρας μου έχει υψηλό οξειδωτικο στρες και λογικά dfi.δε έχει βγει ακόμα το αποτέλεσμα αλλά περυσι ήταν υψηλό. Έχει κάνει 3μηνες θεραπειες με αντιοξειδωτικα αλλά μάλλον άσκοπα.τι πάει λαθος? Υπάρχει σωτηρία? Και ολιγοσπερμια μάλλον βγήκε σε αυτό το σπερμοδιαγραμμα στο παλιό δεν είχε. Όμως επειδή έκανε κ καλλιέργεια σπέρματος βγήκε ένα μικρόβιο που ενώνω όλα τα κομμάτια κ λέω μπορεί αυτό να του αυξάνει το dfi η το οξειδωτικο στρες. Το pseudomonas aeruginosa! Έχω α
-
Μανούλες 40+ με 1 ή 2 παιδάκια
Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες! Είμαι μια μαμά 44 χρονών και εχω 2 παιδάκια 1 στη α' δημοτικού 6,5 χρονών και ενα μωράκι σχεδόν 7 μηνών. Ξεκίνησα το θέμα αυτό για να βρω αντίστοιχα μανούλες στην ίδια κατάσταση με εμένα να γνωριστούμε και να ανταλλάζουμε απόψεις. Μανούλες απο 40 plus αλλά και νεότερες σας περιμένω!
-
Εγκυμοσύνη χωρίς συμπτώματα
καλημερα κοριτσια!🥰 , θα ηθελα να ρωτησω ποσες απο εσας είχατε εγκυμοσυνη χωρις συμπτώματα, ειχα ελευθερη επαφη 25/1 με ωορρηξια γυρω τις 27-28/1(με συμπτώματα ωορρηξιας) και μεχρι τωρα δεν εχω νιωσει τιποτα αλλο, ουτε κατι που να προμηνύει περιοδο αλλα ουτε και εγκυμοσυνη(εχω ιστορικο με έντονα συμπτώματα περιοδου πολλες μερες πριν! τωρα τιποτα απολύτως!)🙂
-
Φεβρουάριος… μήνας καρδιάς, με ψίθυρους αγάπης και αγκαλιάς. Κι από ένα χάδι τρυφερό, μωράκια ανθίζουν σ’ ένα μυστικό.
evaa__ ·Κορίτσια μου καλο μήνα και καλη επιτυχία σε όσες απομειναμε να περιμένουμε το θαυμα μας❤️
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.