Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΕΥΡΑ..ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ..ΠΩΣ??


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ :blush:

ΔΕ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ,ΑΣ ΘΕΛΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΣ ΛΑΧΑΝΙΑΖΩ Κ ΙΔΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,ΑΣ ΚΑΝΕΙ 3ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΤΟΥ,ΑΣ ΒΟΥΤΑΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΡΕΜΑ Κ ΜΕΤΑ ΠΙΑΝΕΙ..ΡΙΛΑΞ-ΚΑΝΑΠΕ-ΜΑΛΛΙΑ-ΡΟΥΧΑ!!

ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!

ΜΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΜΑΜΑ "ΤΕΡΑΣ" ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ :(

ΝΕΥΡΙΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ..Κ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΧΩ ΦΩΝΑΞΕΙ ΠΟΛΥ..

Κ ΝΑ ΠΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΟ??!!12ΩΡΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ!!ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΩΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΣΥΧΑ..ΚΟΥΤΟΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΣΤΑ..ΤΡΙΒΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ....ΤΙΠΟΤΑ!!ΚΛΑΕΙ,ΤΣΙΡΙΖΕΙ Κ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ...

ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ

Κ ΕΓΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΝΑΝΟΥΡΙΣΩ,ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΨΩ..ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΡΧΙΖΩ ΤΣΙΤΩΝΟΜΑΙ!!ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΩ??!!

ΤΙ ΘΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ??(ΕΚΤΟΣ ΕΙΣΠΝΟΕΣ :silly: )

ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΤΕ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν έχω περάσει τα ίδια μιας και δεν είμαι ακόμα μανούλα αλλά θα σου πώ τί πιστεύω ότι σου συμβαίνει.

Καταρχήν δεν είσαι η μαμά "τέρας" αλλά η μαμά που μετά από μία ολοήμερη ενασχόληση με το παιδάκι της περιμένει το βράδυ που θα ξαπλώσει το αγγελούδι της και θα ηρεμήσει.

Το γεγονός ότι το μικράκι σου καθυστερεί τις στιγμές που θέλεις για σένα (είτε για να κάνεις δουλειές, είτε για να ηρεμήσεις) σε κάνει να χάνεις την υπομονή σου ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.

Από ότι λες αυτό δε συμβαίνει από πάντα αλλά τον τελευταίο καιρό οπότε μήπως κάτι έχει κάνει το μικρούλι να αλλάξει συνήθειες? Μήπως δοκιμάζει τις αντοχές σου? Θα σου έλεγα να μείνεις αμετακίνητη στην ώρα του ύπνου και σιγά σιγά θα ξαναπροσαρμοστεί.

Τώρα για τις φωνές κτλ. δεν έχω να σου πω κάτι παρά μόνο μήπως μπορεί να το αναλάβει λίγο καιρό ο άντρας σου για να ηρεμήσεις και εσύ.

Πάντως κανένα παιδάκι δεν έπαθε τίποτα επειδή κάποια στιγμή η μανούλα του του φώναζε. Ηρέμησε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω να σου πω το ιδιο παθαινω με το φαι

οταν παμε να φαμε και ουρλιαζουν και τσιριζουν καθε φορα δεν μπορω ωρες ωρες να ελενξω τα νευρα με τιποτα

κι εγω τους εχω βαλει τις φωνες και αυτα καταλαβαινουν οτι τα μαλωνω και κλαινε περισσοτερο

προσπαθω πραγματικα να κρατιεμαι οσο το δυνατον πιο ηρεμη

κλαιω - σφγκω τα δοντια και καποιες φορες μπορει να φωναξω

μακαρι να βρεθει ενας τροπος να φανε τα δικα μου και ο δικος σου να κοιμηθει

πραγματικα το ευχομαι με ολη μου την καρδια

αντε καλες υπομονες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ντινα μου ηρεμησε δεν εισαι η μονη που τα περνας αυτα τα περισσοτερα μωρακια ετσι κανουν ελα και απο εδω να δεις κι εμενα που εχω τρια παιδια και το καθενα εχει το χαβα του,ο μικρος με παιδευει και εμενα πολλες φορες με τον υπνο ξεκιναμε στις 8μιση γιατι τριβει τα ματια του και γκρινιαζει και πολλες φορες κοιμαται στις 10 και εχω και τους αλλος δυο θελουν γαλα θελουν μπανιο παιχνιδια και οτι αλλο τους κατεβει,και μου ερχεται μια τρελα αλλα κανω υπομονη θα μεγαλωσουν που θα παει,υπομονη δεν μπορεις να κανεις και τιποτα αλλο και να σκεφτεσαι οτι δεν εισαι η μονη,οι περισσοτερες μανες αν οχι ολλες αυτα τραβανε :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΑΧΑ ΜΑΡΚΕΡ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ :P

ΕΣΥ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΥΠΝΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ;) ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ..ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΜΕ 2 ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ..ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΙΦΑΚΙ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ..ΤΑ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΨΑΧΝΩ ΑΙΤΙΕΣ

ΨΑΧΝΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ...ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ :blush:

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ..ΚΑΤΙ..ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Ντινάκι μου!

Είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που περνάς,ιδίως για εμάς τις

full time μανούλες όλα φαντάζουν δυσκολότερα!

Δε σου κρύβω οτι κάποια στιγμή κ εγώ μάλωσα άσχημα την κόρη μου

κ της έδωσα κ ένα μπατσάκι στο χέρι κ ακόμη νιώθω απαράδεκτη

κ δε συγχωρώ τον εαυτό μου,ήμουν αδικαιολόγητη κ έκλαιγα όλη νύχτα..

Αυτό που θα σε συμβούλευα εγώ να κάνεις,είναι εφόσον αναγνωρίζεις

οτι πολύ κακώς χάνεις την ψυχραιμία σου(είναι κρίμα ενω κοιμάται

12ωρα να του στερείς την αγκαλίτσα σου για μισή ωρίτσα που ίσως σε

έχει ανάγκη...)να αφιερώσεις εκείνο το μισάωρο σε εσένα κ το

σποράκι σου..Αν είναι ανήσυχος,πάρτον αγκαλίτσα,κανάκεψέ τον,

τραγούδησέ του κ ξαναβάλτον στην κούνια..Μην πέσεις στην παγίδα να τον

νανουρίσεις κουνώντας τον,θα το χάσεις το παιχνίδι!Αν κ πάλι δεν

κοιμάται,χάιδεψέ του την πλατούλα,κάντον να νιώσει ασφάλεια,οτι

η μανούλα είναι εκεί κ μπορεί να κοιμηθεί ήσυχος!

Είσαι γενικά μια υπέροχη μανούλα,γιατι να μην είσαι μισή ώρα

παραπάνω???

Πολλά γλυκά φιλιά...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γω εχω να σου προτεινω... εισπνοες!! :P :laugh: :laugh:

Κοιτα εγω το παθαινω οταν ξυπναει την νυχτα και κλαιει χωρις λογο. Εκει εχω πατησει τσιριδα, εχω φυγει απο το δωματιο, και μια φορα του εδωσα και μια στον πωπω :blush: Οχι οτι ενοιωσε τιποτα φυσικα! Δεν κοιμοτανε και συνεχεια σηκωνοταν. Και ηταν 2.30 το πρωι... Δεν αντεχα αλλο και δεν ηξερα πως να του εξηγησω οτι δεν σηκωνομαστε.. Τελος παντων. Μηπως να τον εβαζες λιγο πιο αργα για υπνο? Οταν χανεις την ψυχραιμια σου τραγουδα!! :woohoo: :woohoo: Ναι ναι βοηθαει!! Τραγουδα ψιθυριστα και να δεις που αμεσως θα ηρεμησεις! ;) Δοκιμασε το,δεν εχεις να χασεις και τιποτα!

Την τελευταια φορα που νευριασα που δεν κοιμοταν τον πηρα αγκαλια κι αρχισα να ψιθυριζω το νανι νανι το μωρο να κανει!

Τα νευρα εφυγαν κι ο μικρος ...ξεραθηκε!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΝΕΥΡΑ...ΛΕΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ.ntina.ef ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΜΕΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΙΟ 10 1/2 ΜΗΝΩΝ.ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΑΧ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΚΑΙ ΛΕΩ:ΗΘΕΛΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΩ;ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ.ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ...Ή ΘΕΛΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΗ ΜΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ.Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ.ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΩ...

ΚΑ1 ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΛΛΟ(ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ)ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ntinaki kalispera..den tha sou pw ta idia pou proeipane oi kopeles parapanw giati ta ksereis idi..to mono pou exw na sou pw einai na prospathiseis to eksis..otan sou rxetai na ta spaseis ola apo ta neura..pata pause ston eauto sou!diladi stamata ekei pou eisai gia 5 deuterolepta k skepsou tis sunepeies tis sumperiforas sou..an arxizw kai fwnazw tha klaei to mwro,meta tha stenaxwriemai pou tou fwnaksa klp..!1..5...10 fores tha prospathiseis kai tha ta katafereis!einai opws lene..prin miliseis vouta ti glwssa sou mesa sto mualo sou kai meta mila..elpizw na se voithisa..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα περισσότερα μωρά δεν θέλουν να χάσουν λεπτό της ζωής τους στον ύπνο θέλουν όλο να παίζουν κ να μένουν ξύπνια για πάντα ,είναι σαν τα μωρά που βλέπουμε στα αστεία βίντεο που κοιμούνται όρθια την ώρα του φαγητού η του παιχνιδιού.

Εγώ θα σου έλεγα να αλλάξεις τρόπο που τον βάζεις για ύπνο η πριν τον βάλεις παίξτε μέσα στην κούνια βάλτου παιχνίδια κ χαμήλωσε το φως μετά από ώρα κ αστον να παίζει μετά μόνο του , καντον να νομίζει ότι θα αποφασίσει αυτός πότε θα κοιμηθεί στην ανάγκη αλλαξε του κ το ωράριο για λίγο καιρό μέχρι να ηρεμίσει άσε που με τέτοια ζέστη κ ταμωρα δεν μπορούν εδώ εμένα ακόμα κ το μωρό κοιμουνται κατά της 11+ .καλή τύχη σου εύχομαι κ υπομονή ,όλα αυτά γίνονται για να αποκτήσεις περισσότερη υπομονή για να μπορέσεις να αντέξεις τα δυσκολότερα που έρχονται! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλο μου κοριτσι καλωσηρθες στον κοσμο μας μη σου πω οτι αργησες κιολας...σε μενα και στα δυο με βοηθησε η ρουτινα δηλ.προετοιμαζεις το μωρο οτι σιγα σιγα ερχεται η ωρα του υπνου.Πρωτα παμε στο δωματιο παιζουμε γυμνουλικα με την αδερφη μας,μετα κανω μπανιο την μεγαλη και μολις τελειωσει η μεγαλη η μικρη πλεον ξερει οτι εχει ερθει η ωρα της,τελειωνουμε με το μπανιο και την βαζω στο κρεβατακι της για να παιξει λιγο μετα φερνω το γαλατακι της και το αφηνω στο κρεβατι μου οσο εγω προσπαθω να την ντυσω την αφηνω να κανει τις σβουρες της στο κρεβατι μεχρι που θα δω οτι πηγαινει προς το μπουκαλι που σημαινει οτι ειναι ετοιμη για υπνο.Οταν ηταν πιο μικρη υπηρξε μια περιοδος 2 εβδομαδων που ειχαμε κολικους το τι 24ωρα κλειναμε ξαγρυπνες δεν λεγεται...και οταν πλεον ενιωθα οτι δεν αντεχα αλλο και οτι θα ξεσπουσα την αφηνα (αυτη βεβαια εκλαιγε) πηγαινα στο μπαλκονι να με φυσηξει κρυος αερας προσπαθουσα να με ηρεμησω και μετα ξανα στον αγωνα.και πολλες φορες ελεγα στον αντρα μου αναλαμβανεις γιακανα 40 λεπτο επαιρνα τοαμαξι εκανα βολτα και μετα ξαναγυριζα και ολα καλα.Κατα τα αλλα ομως υπομονη..... γαιδουρινη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα! Θέλω να σου πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα μιας και εμένα ο ένας μου γιός με παιδεύει ακόμα την ώρα του ύπνου (και είναι τώρα τριών χρονών :dry: ). Τελοσπάντων..μη σε απογοητεύω! Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να του αλλάξεις λίγο τις ώρες του ύπνου. Δηλαδή αν κοιμάται το μεσημέρι, μπορείς να τον κοιμίζεις νωρίτερα έτσι ώστε να ξυπνάει και πιο νωρίς τ' απόγευμα. Φρόντιζε τ' απόγευμά του να είναι γεμάτο δραστηριότητες, δηλαδή παίξε μαζί του, πηγαίνετε βόλτες, πηγαίνετε στη θάλασσα (αν είστε κοντά και υπάρχει αυτή η δυνατότητα) έτσι ώστε να κουραστεί και να νυστάξει και το βράδυ ακολούθησε αυστηρά τη γνωστή ρουτίνα (μπανάκι, μασαζάκι, γαλατάκι και νάνι). Τραγούδησε του απαλά και κανένα νανούρισμα και που θα πάει θα κοιμηθεί ;):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ :) !

ΑΧ ΜΩΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ Κ ΑΠΟ ΞΕΝΥΧΤΙΑ Κ ΑΠΟ ΡΟΥΤΙΝΑ Κ ΑΠΟ ΟΛΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΟΥΤΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΝΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Κ ΠΩΣ (ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ)ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ??ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ ?? :silly: ΜΑ ΝΑ ΕΛΕΓΑ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ..ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΗ "ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ"..

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΝΑ "ΡΗΜΑΔΟΜΙΣΑΩΡΟ"??Κ ΑΦΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΥΡΩ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ..Κ ΑΦΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ ΙΣΩΣ...ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΑΡΤΟ

Κ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΡΕΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!!

*ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΣΚΛΑΒΩΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ".. :kiss::kiss::kiss:

ΑΝΝΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ!!ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ..ΜΕ ΤΟ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ ΙΣΩΣ ΒΓΕΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ Κ "ΝΙΚΗΣΕΙ" ΤΑ ΠΑΛΙΟΝΕΥΡΑ!Κ ΡΕ ΓΜΤ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΣΤΑΔΙΑΚΑ..ΔΕ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΥΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΡΧΙΖΩ ΣΦΙΓΓΩ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!!ΚΑΛΑ ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ??ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΕΛΟΙΟ.. :blush::dry::angry:

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΟΣΤΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ!! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΑΛΛΕΡΙΑΝΑ ! :woohoo: η λυσηγια τα νευρα και για να ειμαστε χαλαρες .Ολα αυτα που αναφερεις μου φαινοται τοσογνωριμα τοο οικια και μπορω να σε καταλαβω , ξερουμε καλα οτι το θεμα δεν ειναι πως να καταφερουμε να κοιμουνται η να τρωνε η να παιζουν αλλα πως να ελεχτουν αυτα τα ρημαδια τα νευρα που σαν ανθρωπος εισαι ολη μερα στο ποδο κανεις τον καραγκιοζη τογελοτοποιο μιλας τοσο που κοβετευεις να παθεις πολυποδα :blink: γελας τοσο που εχεις την αισθηση οτι θα σου φυγει η μασελα και τη θες στο τελος της ημερας :Να μπορεσεις να κουλαρεις αλλα κατι θα γινει και εκει σου βγαινει ολο αυτο το φορτιο .

Λοιπον εμενα ο Σταυροικολας μου ειναι 6 ετων οποτε μπορεις να φανταστεις τη καταστασεις εχω περασειτη να σου πω ακομα δεν ειμαστε ετσι οπως θα ηθελα εγω , και εδω ειναι η κρυμμενη λεξη ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ...αναρωτεμε ποσες φορες σκεφτομαστε αυτο το πραγμα την ημερα .

Εσυ λες οτι φωναζεις καιξεσπας και προφανως ολο αυτο περναει στο παιδι με αποτελεσμα να του βγαινει ολο αυτο απο την αλλη τη νομιζουμε εκεινα δν επαιζουν με τα νευρα μας ; εκεινα προσπαθουν να μας βαλουν στο δικο τους κοσμο και εμεις στο δικο μας ..Φαυλος κυλος πραγματων καικαταστασεων το θεμα ειναι να υπαρχει ενα ευτυχισμενο μωρο και μια ηρεμη μαμα.

Εδω παει αυτο που λεμε βαζω τα ορια εγω ο ενηλικας γιατι οσο μωρο και να ειναι μην νομιζες οτι δνε πρεπει να μπουν τα ορια και αυτα ντινακιθα τα βρεις μονη σου επειδη το καθε παιδι ειναι διαφρετικο αι η καθε μαμα το ιδιο .Το βεβαιο ειναι οτι εισαι μια καλη μαμα που νοιαζετε για το μωρο της αλα θα πρεπει συντομα να κανει κατι και για τον ευατο της .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βανια έγραψε:

ΒΑΛΛΕΡΙΑΝΑ ! :woohoo: η λυσηγια τα νευρα και για να ειμαστε χαλαρες . .

ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΗ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ!! :silly:

ΑΧ Κ ΤΑ ΔΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΛΙ..

ΑΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ) ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΤΟΥΡΤΑ???!!! :woohoo: :whistle::P

ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Κ ΤΡΙΣ ΑΝ ΞΑΝΑΧΡΕΙΑΣΤΕΙ..ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ "ΞΕΦΡΑΚΑΡΕΙ" ΤΟ ΜΥΑΛΟ Κ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ!!

*ΒΑΝΙΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΤΑΧΤΑ ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ??

Μ Π Ρ Α Β Ο!!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ(ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ;) )Κ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η βαλεριανα ειναι ενα βοτανο οπως ειναι το χαμομηλι το τηλιο ειναι τελειως ακινδυνο και κανει καλο σε φασεις εντονου στρες εμενα να φανταστεις μου το εδωσε η καρδιολογος επειδη λογω νευρων εχω αποιο μιρο προβληματακι και επηρεαζετε επισης κανει καλο και σε κραμπες αλλα και πονοκεφαλο δεν εχει παρρενεργειες και δεν εθιζεσε επισης δνε εισαι ποχρεωμενη να το παιρνεις συνεχεια .

Ναι αρχιζουμε σχολειο καλα εκει να δεις φαση και ολοκληρο κουτι βαλεριανα να παρω δνε με βλεπω καλα .....Εκει θα παρω και κατι πιο δυνατο κατι σε υπνοστεντον ....οχι για μενα , αλλα για τη δασκαλα ...τοδωρακι για το καλη αρχη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...