Μετάβαση σε περιεχόμενο

Διακοπες στη Χαλκιδικη!!!!!

Recommended Posts

κοριτσια οπως καταλαβαινετε πρωτα ο θεος τελος του μηνα θα παμε για 6 μερες στη Χαλκιδικη!!ξενοδοχειο βρηκαμε στα Μουδανια.Θα ηθελα οποια κοπελα ειναι απο Χαλκιδικη ή εχει παει να μου πει που να παμε και τι να δουμε;δεν εχουμε ιδεα απλα εχουμε ακουσει οτι ειναι πολυ ωραια!

περιμενω να μου πειτε!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κατσαριδουλα!

εισαι τυχερη που εκλεισες στα μουδανια γιατι θα εισαι κοντα σε πολλες ωραιες παραλιες.Για κοντινα μπανακια να πατε τα φλογητα,πλαγια,διονυσιου,ποτιδαια.για μπανακι σε πολλη ρηχα νερα στην σανη ειδανικη αν εχει παιδια με ωραια αμμουδια και ωραιο μπιτσ μπαρ.για λιγο πιοο μακρια ορμυλια,νικητη,πευκοχωρι.

γενικα η χαλκιδικη εχει τελειες παραλιες με ζεστα νερα.

Καλα να περασετε και καντε μια βουτιτσα και για μας :):)

ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΟΤΙ ΘΕΣ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟΣΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΟΝΤΑ. ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΦΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΙΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ.

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΠΟΔΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΕΙΞΕΙ ΣΤΟ 3ο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΗΡΕΜΑ(ΙΕΡΙΣΣΟΣ) ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ 1ο ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ "ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΣΤΟ 2ο. ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ 1ο ΑΛΛΑ ΣΤΟ 3ο ΠΟΔΙ, ΣΥΧΕΝΙΖΩ Κ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΙ.

ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ 2ου ΠΟΔΙΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ. ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΟΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ(ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΑΝΝΥ!), ΑΠΛΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΟΥ.ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ;)

κατσαριδουλα τα μουδανια δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα ειναι χαλια!

υπεροχα ειναι τα φλογητα,σαρτη,χανιωτη,αθυτος.υπεροχα μερη πραγματικα..αν ειχε κοραλλια στη θαλασσα ολα θα φαινοντουσαν!!!πεντακαθαρες θαλασσες και πανεμορφα μερη!!!!καλα να περασετε!!!!!

an-n έγραψε:

κατσαριδουλα τα μουδανια δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα ειναι χαλια!

υπεροχα ειναι τα φλογητα,σαρτη,χανιωτη,αθυτος.υπεροχα μερη πραγματικα..αν ειχε κοραλλια στη θαλασσα ολα θα φαινοντουσαν!!!πεντακαθαρες θαλασσες και πανεμορφα μερη!!!!καλα να περασετε!!!!!

δεν θελω να σε προσβαλω αλλα τα μουδανια ειναι χαλια για οποιον ειναι απο μακρυα γιαυτους που μενουν συνεχεια ειναι παρα πολυ καλα και την παραλια τουσ την εχουνε και τα ταβερνακια τους διπλα στη θαλασσα τα εχουνε και την ησυχια τους και οπου θελουνε πανε με λιγοτερη ταλαιπορια απο πολλους αλλους. Εχεις προσβαση να πας οπου θελεις πολυ γρηγορα και αμα βαριεσαι καθεσε και εντος και δεν τρεχει και τιποτα αυτα ειναι τα μουδανια.Δε λεω οτι ειναι μυκονος αλλα σε οποιοδηποτε νησι να πας θα δεισ το πολυ 5 καλες παραλιες απο τα μουδανια εχεις προσβαση σε 55 το λιγοτερο

Καλα να περασετε

Ναι βρε κορίτσια μην αρπάζεστε...

Φαντάζομαι πως η an-n εννοεί πως η Αφυτος είναι σαν νησί, η Σάρτη εχει ονειρεμένη θάλασσα κτλ εχουν κάτι το ιδιαιτερο. Δεν νομιζω πως ηθελε να προσβάλλει τα Μουδανιά. Και για μένα που οι αποστάσεις στη Χαλκιδική είναι παιχνιδάκι, νομίζω πως τα Μουδανιά εχουν πολυ καλή πρόσβαση σε όλες τις παραλίες και αυτό είναι το αβανταζ.

Στη τελικη ο καθε Χαλκιδικιώτης και ο κάθε Θεσσαλονικιός εχει ενα δικο του αγαπημένο μέρος στη Χαλκιδικη, αλοιμονο αν αρχίζαμε και μαλλώναμε όλοι μαζι ;)

Η Χαλκιδική είναι ονειρεμένο μέρος για διακοπές!! Συνδυάζει βουνό και θάλασσα που λένε. Το πρώτο πόδι είναι περισσότερο κοσμοπολίτικο και μαζεύει πολλή νεολαία. Το δεύτερο και τρίτο πόδι είναι για πιο "οικογενειακές" διακοπές. Όταν ήμουνα μικρή πηγαίναμε πολύ συχνά διακοπές στη Χαλκιδική. Συγκεκριμένα είχαμε μείνει για δύο συνεχόμενες σεζόν στη Σάρτη σε ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου ήταν τέλεια!! Κοντά στη Σάρτη είναι μια φανταστική παραλία που λέγεται Καβουρότρυπες (θα μείνεις άφωνη με την ομορφιά της!). Επίσης έχουμε κάνει μπάνιο στις παραλίες της Βουρβουρούς, της Νικήτης και της Συκιάς (δεύτερο πόδι) καθώς και στη Καλλιθέα και τη Χανιώτη (πρώτο πόδι). Τα Μουδανιά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά έχει πρόσβαση σε αρκετές παραλίες όπως για παράδειγμα τα Φλογητά που είναι επίσης πολύ ωραία παραλία.

Δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στα μέρη που σου λέω γιατί έχω χρόνια να πάω αλλά πιστευώ πώς θα είναι το ίδιο ωραία!!

Καλά να περάσετε :)

kyriaki78 έγραψε:

Η Χαλκιδική είναι ονειρεμένο μέρος για διακοπές!! Συνδυάζει βουνό και θάλασσα που λένε. Το πρώτο πόδι είναι περισσότερο κοσμοπολίτικο και μαζεύει πολλή νεολαία. Το δεύτερο και τρίτο πόδι είναι για πιο "οικογενειακές" διακοπές. Όταν ήμουνα μικρή πηγαίναμε πολύ συχνά διακοπές στη Χαλκιδική. Συγκεκριμένα είχαμε μείνει για δύο συνεχόμενες σεζόν στη Σάρτη σε ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου ήταν τέλεια!! Κοντά στη Σάρτη είναι μια φανταστική παραλία που λέγεται Καβουρότρυπες (θα μείνεις άφωνη με την ομορφιά της!). Επίσης έχουμε κάνει μπάνιο στις παραλίες της Βουρβουρούς, της Νικήτης και της Συκιάς (δεύτερο πόδι) καθώς και στη Καλλιθέα και τη Χανιώτη (πρώτο πόδι). Τα Μουδανιά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά έχει πρόσβαση σε αρκετές παραλίες όπως για παράδειγμα τα Φλογητά που είναι επίσης πολύ ωραία παραλία.

Δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στα μέρη που σου λέω γιατί έχω χρόνια να πάω αλλά πιστευώ πώς θα είναι το ίδιο ωραία!!

Καλά να περάσετε :)

Αχ πολυ νοσταλγικα τα περιέγραψες και με συγκήνησες :kiss:

Η αληθεια ειναι πως η Χανιωτη και το Πολυχρονο ακομα δεν εχουν συνέλθει στις παραλίες απο την πυρκαγιά του 2006. Οι καβουροτρυπες (αχ ονειρεμένα) είναι πηχτρα στο κόσμο πλέον δεν μπορεις να το ευχαριστηθείς οπως παλιά. Τα φλογητα εχουν γεμίσει μπιτς μπαρ , αλλα το Χρυσο Παγωνι ειναι ακομα εκει για φρεσκο ψαράκι.

Τωρα ομως να μου πεις ολα τα μέρη δεν αλλάζουν??? Αχ νιατα που είστε :laugh: ?

αχ ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας.δυστηχως δε θα εχουμε παρεα,θα παμε οι δυο μας με τον αντρα μου.δεν ημαστε και πολυ του ξενιχτιου και τις φασαριας,πιο πολυ μας αρεσουν τα πιο ηρεμα μεροι και οι βολτες σε ωραιες περιοχες.

Τοτε πραγματικά αξίζει μια ολοκληρη ημέρα να τη περασετε στην Αφυτο. Θα βριζετε λίγο με το παρκινγκ αλλα αξιζει να πατε για μπανιο, για ουζακι για βολτούλα στο σούρουπο. Και στα Μουδανιά θα βρείτε ωραιες ταβερνούλες αν δεν θέλετε να τραβηχτειτε πολυ με το αμάξι. Αν σας αρεσει επισης μπορειτε να πάτε και μια βόλτα στο σπήλαιο των Πετραλωνων που είναι κοντά, αξίζει τον κόπο (αλλα πάρε μαζι σου ζακετούλα, εχει ψοφο εκει μέσα).Επίσης στην Ποτειδαια εχει ωραια ταβερνάκια(στη Μαρινα να πάτε ετσι λέγεται). Αν πάλι εχετε ορεξη κανα μισαωρο οδηγηση πηγαινετε στη Χανιωτη για βολτα στη πλατεία και στα στενα και για κρέπες. Εκει μπορείτε να φάτε στον Κηπο ωραίο μπιφτέκι αλλα και μεγάλες μερίδες γενικά.Αν πάλι σας αρέσει η φυση κανετε μια βόλτα στις παραλίε του 2ου ποδιου.Αν θελήσετε λίγο τζερτζελο και κοσμο στη παραλία πηγαινετε στα "Μυκονιάτικα" στη Καλλικράτεια που είναι και κοντα.

Θα περασετε σουπερ καλη διαθεση να υπάρχει. Ολη η Χαλκιδικη ειναι όμορφη.

INA 2006 έγραψε:

δεν θελω να σε προσβαλω αλλα τα μουδανια ειναι χαλια για οποιον ειναι απο μακρυα γιαυτους που μενουν συνεχεια ειναι παρα πολυ καλα και την παραλια τουσ την εχουνε και τα ταβερνακια τους διπλα στη θαλασσα τα εχουνε και την ησυχια τους και οπου θελουνε πανε με λιγοτερη ταλαιπορια απο πολλους αλλους. Εχεις προσβαση να πας οπου θελεις πολυ γρηγορα και αμα βαριεσαι καθεσε και εντος και δεν τρεχει και τιποτα αυτα ειναι τα μουδανια.Δε λεω οτι ειναι μυκονος αλλα σε οποιοδηποτε νησι να πας θα δεισ το πολυ 5 καλες παραλιες απο τα μουδανια εχεις προσβαση σε 55 το λιγοτερο

Καλα να περασετε

βρε κοριτσια μην σκατε,ζητησα τη γνωμη απο ολα τα κοριτσια για να συγκρινω,δεν μπορουν να αρεσουν ολα σε ολους μας.ολες οι γνωμες ειναι δεκτες και μολις με το καλο παμε και γυρησουμε θα σας πω και εγω τη δικια μου γνωμη! :)

οπου και να πατε να περασετε υπεροχα!

ευχαριστω πολυ!

συμφωνω κατσαριδουλα μου αλλα δεν μπορω να μη δε μιλησω οταν βλεπω τοση αντικοινωνικοττητα..να νιωσω ασχημα που εξεφρασα τη γνωμη μου???που ζουμε???ελεος!!τεσπα..μη χαλασω το τοσο δροσιστικο ποστ σου!!!!!οπου κ να καταληξετε να περασετε μαγευτικα!!!

zaxarenia έγραψε:

εγω παντως :

:woohoo: :woohoo:[/quote:2ja07pla]

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ζαχαρενια μου γλυκεια δεν παιζεσαι!!!μου φτιαχνεις τη διαθεση... ειναι μια καλη ιδεα παντως.. :P :silly: :lol::lol::lol:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: zaxarenia πεθανα στα γελια!!!την καλυτερη δουλεια θα κανεις :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh:

τι να κανω ειπα να χαλαρωσω τις κατσαριδες και εγκυμονουσες που δεν πρεπει να στεναχωριουνται για τιποτα!!!! χαχαχα :laugh: :laugh:

φιλιαααααααααααααααααα

zaxarenia έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh:

τι να κανω ειπα να χαλαρωσω τις κατσαριδες και εγκυμονουσες που δεν πρεπει να στεναχωριουνται για τιποτα!!!! χαχαχα :laugh: :laugh:

φιλιαααααααααααααααααα

σκεφτομαι να ακολουθησω...με θελεις στην παρεα σου???? :silly: :silly: :lol::lol::lol: δεν θα ενοχλωωω!!! αι προμις!!!!!

• 3 weeks later...

κοριτσια χθες γυρησαμε απο Χαλκιδικη.να πω την αληθεια μου δεν ξετρελαθηκα,βεβαια δεν ειχαμε βενζινη να κανουμε βολτες,μας επιασε και βροχη και μας βγηκαν λιγο ξυνες οι διακοπες.Πηγαμε στη Χανιωτη(δεν ηταν και τιποτα το συγκλονιστικο,ολα τα μαγαζια πανακριβα,19 ευρω μια μακαροναδα αν ειναι δυνατον)και στη Ποτιδαια που ουτε και εκει ειδαμε τιποτα το πολυ ωραιο και δυστηχως πηγαμε στη Ταβερνα τη Μαρινα και εκει ολα πανακριβα και αυτα που πηραμε να φαμε ηταν αηδιαστικα.Δεν προλαβαμε να παμε πουθενα αλλου γιατι δεν υπηρχε βενζινη,παλι καλα που το ξενοδοχειο ηταν στην παραλια της Γερακινης και ειχαμε τη θαλασσα απεναντι και εχει και μαγαζια.Αλλα αυτο που δε μου αρεσε καθολου ειναι οτι παντου ειναι πανακριβα και το μονο που τους νοιαζει ειναι πως θα στα παρουν :angry: ,μονο ενα μαγαζι βρηκαμε τις 2 τελευταιες μερες που ειχε πολυ νοστιμα φαγητα,σε νορμαλ τιμες και ηταν πολυ ευγενικοι και ευτυχως το δωματιο ηταν πεντακαθαρο,ειχε τελειο πρωινο και ηταν πολυ ευγενικοι.Ασε που στο δρομο ειχε τρελη κινηση.Αχ αυτα,καλα περασαμε αλλα θα μπορουσαμε και καλυτερα

Ελπίζω τα σχόλιά μου να μην είναι "εκτός χρόνου"...

Τη Χαλκιδική την ξέρω καλά,please ξεχάστε Φλογητά και οτιδήποτε πριν τη Ποτίδαια.

Γενικά το 2ο πόδι δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο έχω επισκεφθεί στη ζωή μου... Το πρώτο πόδι το συστήνουν για τη "διασκέδαση". Η οποία όμως αφορά clubbing σε σκυλάδικα μέχρι πρωίας με 15χρονα... επομένως -ακόμα και να ήμασταν για εξόδους- θα εκτιμούσες περισσότερο τα μπαράκια του δεύτερου ποδιού μπροστά στη θάλασσα. Οι παραλίες εκθαμβωτικές και πεντακάθαρες πάντα!!

Για οικογένειες με παιδιά καταλληλότερο μέρος στο δεύτερο πόδι είναι Άγιος Νικόλαος, Όρμος Παναγιάς, Βουρβουρού και Νικήτη. Υπάρχουν τέλεια μέρη που συνδυάζουν στέγη, θάλασσα, κήπο και ότι χρειάζεται ένα παιδί. Περσυ είμασταν Νικήτη και ενθουσιαστήκαμε με το μέρος και τις παραλίες. Είχαμε βέβαια την πιο άσχημη εμπειρία σε ένα φαινομενικά υπερ κατάλληλο μέρος για παιδιά στο Καστρί. Το μέρος, ψηλά στον λόφο με απέραντο γρασίδι και οι ιδιοκτήτες με χαμόγελο όταν άκουσαν για παιδιά 3 χρονών (2 ζευγάρια με 2 παιδιά το καθ'ένα, πάνω κάτω στην ίδια ηλικία). Τα παιδιά ήταν βολικά καθώς κοιμότανε από 2:30-5:30 για μεσημέρι και βράδυ 10:00-08:00. Τα μούτρα και το ύφος και η αγένεια ήταν καθημερινή. Όταν πια ήρθαν φίλοι από Θεσσαλονίκη και μπήκανε στο χώρο του πάρκινγκ και μας περίμεναν στο κήπο για να πάμε για μπάνιο στη δημόσια παραλία κάτω από το λόφο (τα ενοικιαζόμενα στούντιο δεν είχαν πρόσβαση άμεση), ήρθε ο ιδιοκτήτης και τσίριζε ότι "εδώ δεν είναι παιδικός σταθμός" και να "μαζέψουμε τα πράγματά μας και να φύγουμε αμέσως" η ώρα που συνέβη αυτό ήταν 11 το πρωί, ανήμερα δεκαπεντάυγουστο και με προπληρωμένη τη διαμονή (!!!). Είπε κι άλλα πολλά, μόνο που δεν πιαστήκαμε στα χέρια... Μου είχαν μιλήσει για τον πολύ κακό χαρακτήρα ατόμων της Χαλκιδικής (είναι άλλωστε κάτι σαν αστείο στους κύκλους της Θεσσαλονίκης- πως είχαν παλαιότερα τους καημένους τους πόντιους?...) αλλά πρώτη φορά αντιμετώπισα κάτι τέτοιο μετά από 12 χρόνια που πηγαίνω Χαλκιδική εκ των οποίων τα 10 είναι στο 2ο πόδι (φυσικά!).

Πάραυτα, πάνε εκεί που σου πρότεινα, και αν κάποιος αποφασίσει να πάει για 2ο μήνα του μέλιτος... προτείνω το μπαράκι Goa στις Συκιές, camping Αρμενιστή για ατελείωτα πάρτυ και Καβουρότρυπες (για μπανιο). Θα σου μείνουν αξέχαστα!

έφη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...