Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΙΤ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΕΣ. ΘΕΛΕΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΕΣ. ΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Δημοσίευση

Αιμάκι μου καλό, όπως ήδη ξέρεις κι εγώ το ίδιο έκανα... Σου παραθέτω μία διεύθυνση (αναζήτηση του google είναι) όπου θα βρεις πολλές νεράιδες... Προχώρα στις επόμενες σελίδες για περισσότερες φωτογραφίες ή βάλε άλλη λέξη στην αναζήτηση, π.χ. fairy ή νεράιδα ή pink fairies κλπ.

http://images.google.gr/images?hl=el&q=fairies&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD&gbv=2

Δημοσίευση

Αιμάκι μου καλό, όπως ήδη ξέρεις κι εγώ το ίδιο έκανα... Σου παραθέτω μία διεύθυνση (αναζήτηση του google είναι) όπου θα βρεις πολλές νεράιδες... Προχώρα στις επόμενες σελίδες για περισσότερες φωτογραφίες ή βάλε άλλη λέξη στην αναζήτηση, π.χ. fairy ή νεράιδα ή pink fairies κλπ.

http://images.google.gr/images?hl=el&q=fairies&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD&gbv=2

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Βάση ημερολογίου σήμερα είναι η πρώτη μέρα καθυστέρησης.  Ναι έχω φαγούρα και ερεθισμό 😫 Το κρατάω προς το παρόν σε καλή κατάσταση με χαμομήλι και προβιοτικα από το στόμα (από όσο ξέρω κανουν για την εγκυμοσύνη) και θα κανονίσω ραντεβού να με δει να μου πει τι άλλο να κάνω 
    • Συμφωνώ μαζί σου και εγώ του είπα μια μέρα πως εμείς έχουμε 1002 απορίες και καθήκον τους είναι να μας λύνουν και την πιο χαζή. Και αυτό το είπα επειδή μου λέει σε κάτι που τον είχα ρωτήσει δεν είσαι πρωτάρα και απλά του είπα ότι εσύ μου έχεις πει κάθε κυηση είναι διαφορετική οπότε και εγώ μετά από 4 αποβολές λογικό είναι να φοβάμαι και να ρωτάω ακόμα και γιατί μπορεί να πετάει το τσουλουφι μου και να μην στρώνει.  Επισης εγώ είμαι και της άποψης πως ρε φίλε σε πλωρωνω αδρά και στα ραντεβού αλλά και για την γέννα, αν ήθελα να μην έχω κάποιον δικό μου δίπλα θα πήγαινα σε νοσοκομειο κάθε φορά στα πρωινά εξωτερικα σε όποιον γιατρό τύχαινε και θα γεννούσα με τον γιατρό εφημερίας.  Ευτυχώς δεν έχω κάποιο θέμα μαζί του και με καθησυχάζει στα πάντα,απλά από την αρχή του τα είχα ξεκαθαρίσει όλα αυτά.  Αλλά πρόκειται για το σώμα μας και το μωρό μας οπότε θα πρέπει αν κάτι δεν μας κάνει στον γιατρό είτε να του ξεκαθαρίσουμε από την αρχή τα θέλω μας ή να αλλάξουμε. Τσ έγραψα μπερδεμένα αλλά νομίζω καταλάβατε λίγο το point. 
    • @Sotiria_94 εγω νευριαζω όταν μιλάνε με μισόλογα. Σε πληρώνω για τη γνώση σου, για να μ λύνεις τις απορίες μου. Οχι να μ λες μην ψάχνεσαι. Πατάνε στο φοβο σου ειτε γτ μια κυηση αργησε να ρθει, είτε γτ εχει ψιλο επιπλοκές,είτε γτ μια μανουλα έχει λίγο μεγαλύτερη ηλικία. Τόσο καιρό φοβόσασταν για προωρο τοκετο. Εφόσον όλα πάνε καλά γτ να μη γεννησεις φυσιολογικα? Εστω να το προσπαθήσεις. Σ λέει ότι της πω θα τ κανει. Θα αλλάξει γιατρό τωρα? Είμαι σίγουρη ότι θα έχεις εύκολο κ γρήγορο τοκετο.  @ΜαρίαΔημήτρης αντε να αναρρωσει. Τωρα στα πίσω πίσω ετυχε κι αυτο. 
    • @ΜαρίαΔημήτρης εσενα σκεφτηκα χθες που ειχες πει για την πρωτη σ εγκυμοσυνη οτι δεν ειχες κανει nst και καλλιεργεια και υστερα σκεφτηκαμε με το αγορι μου αυτο ακριβως. Οτι πρεπει να του εχουμε εμπιστοσυνη αφου μας το εχει εμπνευσει ηδη, τωρα ειναι κριμα να φοβαμαι και να σκεφτομαι διαφορα ενδεχομενα. Εγω του ειπα οτι επιθυμω να γεννησω φυσιολογικα για να το γνωριζει, αποκει κι επειτα οτι προκυψει. Αλλωστε το σημαντικο ειναι να βγουμε και οι δυο καλα απλα εγω επειδη ειμαι πρωταρα και φοβαμαι ολο γκρινιαζω. Καθιστε κοριτσια 38 εβδομαδα την κλεινω πριν την Ανασταση ελπιζω να με αφησει να παω για λιγο εκκλησια😁. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...