Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ..ΣΧΟΛΑΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ!!! ΤΙΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!

;) ;) ;) ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΙΣΩΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΕΝΕΣΗ...ΘΑ ΔΟΥΜΕ!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΔΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ευγενία και εμένα πέτρωνε που και που και νόμιζα κι εγώ ότι είναι το μωρό που μετακινείται, που να ήξερα πως είναι η σύσπαση! αλλά από την Κυριακή και μετά που άρχισε να μου συμβαίνει συχνά παραξενεύτηκα. Αν είναι που και που δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα, πολλές κοπέλες μου έχουν πει ότι το παθαίνουν. Εσύ παίρνεις μαγνήσιο; εγώ σήμερα το ξεκίνησα.

Μαρινάκι θα σε ψάξω!!

Δημοσίευση

enina έγραψε:

Ευγενία και εμένα πέτρωνε που και που και νόμιζα κι εγώ ότι είναι το μωρό που μετακινείται, που να ήξερα πως είναι η σύσπαση! αλλά από την Κυριακή και μετά που άρχισε να μου συμβαίνει συχνά παραξενεύτηκα. Αν είναι που και που δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα, πολλές κοπέλες μου έχουν πει ότι το παθαίνουν. Εσύ παίρνεις μαγνήσιο; εγώ σήμερα το ξεκίνησα.

Μαρινάκι θα σε ψάξω!!

εμενα δεν μου μιλας????????????????????????????

Δημοσίευση

Ρηνιώ μουουου! φυσικά και σου μιλάω! :kiss::kiss:

απλά είμαι στο γραφείο και έχω πήξει, την απάντηση στην Ευγενία την έγραφα μισή ώρα! χαχαχα!

Οντως, έτοιμες για το Δαφνί είμαστε... τουλάχιστον να πιάσουμε ένα ωραίο δίκλινο! αν τη βγάλουμε καθαρή μέχρι τη β' επιπέδου τυχερές θα είμαστε!

Δημοσίευση

Ελενάκι όλη η κοιλιά σου πετρώνει ή σε κάποια σημεία; Γιατί απ' ότι έχω ρωτήσει την γιατρό μου και μου έχει πει όταν είναι συσπάσεις μήτρας πετρώνει όλη η κοιλά από άκρη σε άκρη κι μέχρι πάνω όλο το στομάχι. Επομένως όταν είναι μονο σε κάποιο σημείο όπως της Ευγενίας και όπως και σε μένα μερικές φορές κάτω απ' το αφαλό και χαϊδεύοντας στο μαλακώνει, μπορεί να είναι το μωρό. Μήπως σου συμβαίνει κάτι παρόμοιο και άδικα ανυσηχείς;

Δημοσίευση

enina έγραψε:

α τώρα που το ανέφερες ξέχασα να σχολιάσω για το facebook! επιτέλους μερικές από εμάς βάλαμε ένα πρόσωπο δίπλα στο όνομα που βλέπαμε, και ένα έχω να πω: ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΑ ΜΩΡΑ!!! :P :woohoo: :P

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ---ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΡΗΤΗ--ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ-

Δημοσίευση

marinapapa έγραψε:

enina έγραψε:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ---ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΡΗΤΗ--ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ-[/quote:268vqjci]

να παρουμε και τους αντρες μας?????????????????????????????????? η θα βρουμε Κρητικατσια????

Δημοσίευση

marinapapa έγραψε:

enina έγραψε:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ---ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΡΗΤΗ--ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ-[/quote:19w7rbv8]

Πεθαίνω για διακοπές στην Κρήτη! Έχω κάνει διακοπες και ξανα κάνω άνετα για πολλές φορές ακόμα πιστεύω!

Δημοσίευση

μαμα Παναη έγραψε:

ενινα μου ,που δουλευεις????

ελα να σου γραψω καμμια αδειουλα...

αλήθεια;;; έρχομαιαιαιαι! :silly: ! μωρέ έχω και 18 ημέρες από την κανονική μου άδεια, αλλά με τόση δουλειά ούτε αυτές δεν μπορώ να πάρω!! και τον Ιούνιο που πήρα 8 εργάσιμες (ούτε καν 2 εβδομάδες!!) με το ζόρι μου τις έδωσαν! να δω τι θα κάνω όταν θα έχω και το μπεμπάκι...

Νατάσσα μακάρι να ανησυχώ άδικα! μερικές φορές τη νιώθω παντού πετρωμένη και άλλες σε συγκεκριμένο σημείο, συνήθως στο κέντρο. Από ότι κατάλαβα αυτό που ανησύχησε λίγο το γιατρό ήταν ότι το νιώθω αρκετά συχνά μέσα στην ημέρα. Μπορεί να το δημιουργώ κι εγώ από το άγχος μου τελικά! ή απλά να χρειαζόμουν μαγνήσιο... πάντως είμαι σχεδόν με το ένα πόδι μέσα στο Δαφνί! :unsure: και όχι τίποτα άλλο, έχω τρελάνει και τον καημένο τον αντρούλη μου!

Δημοσίευση

μαμα Παναη έγραψε:

marinapapa έγραψε:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ---ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΡΗΤΗ--ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ-

να παρουμε και τους αντρες μας?????????????????????????????????? η θα βρουμε Κρητικατσια????

Δημοσίευση

enina έγραψε:

μαμα Παναη έγραψε:

αλήθεια;;; έρχομαιαιαιαι! :silly: ! μωρέ έχω και 18 ημέρες από την κανονική μου άδεια, αλλά με τόση δουλειά ούτε αυτές δεν μπορώ να πάρω!! και τον Ιούνιο που πήρα 8 εργάσιμες (ούτε καν 2 εβδομάδες!!) με το ζόρι μου τις έδωσαν! να δω τι θα κάνω όταν θα έχω και το μπεμπάκι...

Νατάσσα μακάρι να ανησυχώ άδικα! μερικές φορές τη νιώθω παντού πετρωμένη και άλλες σε συγκεκριμένο σημείο, συνήθως στο κέντρο. Από ότι κατάλαβα αυτό που ανησύχησε λίγο το γιατρό ήταν ότι το νιώθω αρκετά συχνά μέσα στην ημέρα. Μπορεί να το δημιουργώ κι εγώ από το άγχος μου τελικά! ή απλά να χρειαζόμουν μαγνήσιο... πάντως είμαι σχεδόν με το ένα πόδι μέσα στο Δαφνί! :unsure: και όχι τίποτα άλλο, έχω τρελάνει και τον καημένο τον αντρούλη μου![/quote:1z8s1uyx]

Άστα! Σε καταλαβαίνω! Κι εγώ τον άντρα μου το τρελαίνω με ότι νοιώθω. Όσπου να γεννήσουμε δεν θα υσηχάσουμε μου φαίνεται. Αλλά και μετά με το μωρό; Γιατί κλαίει, μηπως έχει τόποτα; Να φωνάξουμε τον γιατρό. Όλο έτσι θα λέμε κι αν μας αντέξουνε οι κακομοίρηδες οι άντρες μας θα είναι ήρωες!

Δημοσίευση

Kalispera koukles!!!!! Kala mia mera den mpika kai diavazw gia xares kai panigiria,Natalaki me to kalo oi xares sou :) Exthes arga to vradi girisame spiti mas kai den mou aresei katholou :(:( Auton ton kairo tha eimai xalia koritsia kai thelw na me enpsixonete oso mporite....... Enina mou egw pernw magnisio apo thn arxh (2 xapia to vradi)kai den exw katholou sispasois mexri twra, elpizw na se voithisoun kai esena grigora...AAAA kai kati alo,,,thelw kai egw na ginoume FILES sto face,, zilepsa :blush::blush:

Δημοσίευση

Evi.D έγραψε:

Kalispera koukles!!!!! Kala mia mera den mpika kai diavazw gia xares kai panigiria,Natalaki me to kalo oi xares sou :) Exthes arga to vradi girisame spiti mas kai den mou aresei katholou :(:( Auton ton kairo tha eimai xalia koritsia kai thelw na me enpsixonete oso mporite....... Enina mou egw pernw magnisio apo thn arxh (2 xapia to vradi)kai den exw katholou sispasois mexri twra, elpizw na se voithisoun kai esena grigora...AAAA kai kati alo,,,thelw kai egw na ginoume FILES sto face,, zilepsa :blush::blush:

Πές μας όνομα να σε ψάξουμε!

Δημοσίευση

Γεια σας και απο εμενα!!! Καλε ποσα εχετε γραψει?

Mariakap να δεις που ολα καλα θα πανε με το μωρακι σου.

Ναταλακι δεν πονας τωρα ε? Με το καλο και οι χαρες σου.

Ουτε εμεις εχουμε παντρευτει ακομη. Θα κανουμε ενα πολιτικο τον Αυγουστο και μετα το θρησκευτικο με τα βαφτισια.

Φιακια σε ολες τις κοιλιτσες. :kiss::kiss:

Δημοσίευση

enina έγραψε:

μαμα Παναη έγραψε:

Νατάσσα μακάρι να ανησυχώ άδικα! μερικές φορές τη νιώθω παντού πετρωμένη και άλλες σε συγκεκριμένο σημείο, συνήθως στο κέντρο. Από ότι κατάλαβα αυτό που ανησύχησε λίγο το γιατρό ήταν ότι το νιώθω αρκετά συχνά μέσα στην ημέρα. Μπορεί να το δημιουργώ κι εγώ από το άγχος μου τελικά! ή απλά να χρειαζόμουν μαγνήσιο... πάντως είμαι σχεδόν με το ένα πόδι μέσα στο Δαφνί! :unsure: και όχι τίποτα άλλο, έχω τρελάνει και τον καημένο τον αντρούλη μου![/quote:4w7k9yq9]

ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ---ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΧ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΚΩΝΩ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΑΧ ΛΕΣ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΡΝΙΣΤΩ ΦΟΒΑΜΑΙ :cheer::cheer: :laugh: :laugh: ΑΣΤΑ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ---ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...