Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κοριτσια, βοηθεια!Χαμηλο σπερμοδιαγραμμα...


Recommended Posts

Χαιρετω την ομορφη παρεα στην οποια μολις γράφτηκα,αν κ σας διαβαζω εδω κ 5 μήνες, απο τοτε που ξεκινησαμε προσπαθειες για μωρο, το οποιο ακομη δεν ηρθε δυστυχως. Θα ηθελα τη γνωμη οσων εχουν παρομοια εμπειρια με το εξης θεμα, αν υπαρχουν βεβαια:

Ο αντρας μου εκανε σπερμοδιαγραμμα το οποιο εδειξε πληθος σπερμ 12.000.000 κ κινητικοτητα 5%. Στη συνεχεια διαπιστωθηκε κ μικροβιο κ κιρσοκηλη από τις δυο πλευρες κ χρονια προστατιτιδα. Ξεκινησε αγωγη, αλλα επειδη ο γιατρος δεν εκανε προγνωση, μπορειτε μηπως εσεις να μου πειτε αν εχουμε δικαιωμα στο ονειρο; Να ελπιζουμε σε βελτιωση κ φυσιολογικη συλληψη;

Σας ευχαριστω πολυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

batterfly καλωσήρθες στην παρέα μας!!!!

Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση που περνάς. Έχω περάσει και εγώ κάτι παρόμοιο (σε λίγο καλύτερη κατάσταση)..... Ο αντρούλης μου είχε 18εκ σπερματοζωάρια ανά ml, 40% κινητικότητα, και μια μέτρια κιρσοκήλη. Επισκεφτήκαμε 2 ουρολόγους . Ο ένας μας πρότεινε εγχείριση ή εξωσωματική και ο άλλος θεραπεία 3 μήνων. Ακολουθήσαμε τη γνώμη του δεύτερου. Είδαμε βελτίωση αρκετά μεγάλη. Μωράκι ακόμα όμως δεν έχει έρθει......

Σίγουρα η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Καλό είναι να συμβουλευτείς και το γυναικολόγο σου. Εμένα με βοήθησε πολύ και ψυχολογικά... Καλή επιτυχία και ότι χρειαστείς μη διστάσεις.!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ ευχαριστω kon21 για την αμεση απαντηση. Η θεραπεια που μας εδωσε ειναι για εναμιση μηνα κ μετα μαλλον θα κανουμε κ την εχειριση. Απλα δεν ξερουμε καθολου τι να περιμενουε, γιατι ειναι πολυ χαμηλη η κινητικοτητα. Μιλαω με το γυναικολογο μου, πραγματι βοηθαει πολυ, να φανταστεις αυτος λεει να προσπαθουμε εντατικα κ θα ερθει μονο του :) Με το καλο κ γρηγορα να ερθει κ σε σενα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχην πεταλουδιτσα καλως ηλθες στην παρεα μας!

απο το 81 να υποθεσω οτι εισαι 29 χρονων; αν ναι εισαι πολυ μικρη για να απασχολεισαι κατρχην με εξωσωματικες κλπ! καθε πραμα στο καιρο του και ο κολλιος τον Αυγουστο B) !!

πλακα κανω για να χαλαρωσεις...καταρχην ο αριθμος σας ειναι μετριος μεν οχι χαλια δε! η κινητικοτητα σας ειναι χαμηλη λογω της προστατιτιδας και της κιρσοκηλης... με βιταμινες και καρνιτινες η κινητικοτητα θα μπορουσε να ανεβει αισθητα! για να καταλαβεις ο αντρας μου ειχε κινητικοτητα 10 %(μετρια και ζωηρη ) και με βιταμινες και καρνιτινες ανεβηκε στο 60 % οποτε μην πανικοβαλεσαι ...ολα γινονται με υπομονη και θεληση...ξερω οτι παιδι το θελετε , τωρα το θελετε αλλα εδω θα μαθεις να εχεις υπομονη και θεληση...

για την ιστορια ειμαι το καρκινακι με προβλημα σπερματος και προσπαθουμε 1 χρονο για παιδακι ;) εχουμε κανει και μια αποτυχημενη σπερματεγχυση και ο αντρας μου εχει 6 εκατομμυρια/μλ και το παλευουμε πριν την εξωσωματικη(βεβαια εγω ειμαι 36 οποτε κτλβαινεις τα περιθωρεια μου στενευουν...

καλη επιτυχια στο στοχο μας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η άποψη και των 3 γιατρών που συμβουλευτήκαμε (γυναικολόγος & 2 ουρολόγοι) ήταν ότι το σπέρμα για να αλλάξει ολοκληρωτικά πρέπει να περάσουν 90 μέρες. Οπότε μην απογοητευτείς αν τα αποτελέσματα δεν έχουν σημαντικές αλλαγές. Εμπιστεύσου τους γιατρούς σου και ακολούθησε τις συμβουλές τους. Για όλες θα έρθουν καλύτερες μέρες...Ας ελπίσουμε....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ, καρκινακι μου, εχω αρχισει κ το συνειδητοποιω οτι πρεπει να εφοδιαστω με υπομονη, απλα νομιζα, οπως κ ολες μας υποθετω,οτι θα ηταν πολυ πιο απλα τα πραγματα..Τι να κανουμε ομως...

Ναι, ειμαι 29 κ θα ηθελα ενα μωρο εδω κ τωρα :laugh:

Σ ευχαριστω κ καλη καλη επιτυχια σου ευχομαι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια! Επειδή είμαι παθών να σας δώσω λίγο από την εμπειρία μου μήπως και σας βοηθήσω! Εκτός των παθογενειών που μπορεί να υπάρχουν και να μας δίνουν προβλήματα στο σπέρμα σας προτρέπω να μην παραλείψετε να δώσετε σημασία και στον παράγοντα στρες!! Είναι εξίσου σημαντικός αλλά και σχετικά πιο εύκολο να τον κουμαντάρετε απ ότι κάτι το παθολογικό! Καλοκαίρι ήρθε συνεπώς πάρτε τον καλό σας και φύγετε μακριά από την καθημερινότητα! Θα σας βοηθήσει πιστευτέ με!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα και απο μενα.καταρχην καλως ηρθες στην παρεα μας!

θα σου πω την δικη μας περιπτωση για να δεις οτι δεν εισαι η μονη.εχει κανει συνολικα τρια σπερμοδιαγραμματα!το πρωτο μας τα εβγαζε ολα οριακα και με βιταμινες που του εδωσαν πιστευαμε θα καλυτερευε και θα πιαναμε παιδακι.οταν ερχετε η ωρα να κανει και δευτερο να δουμε αν εχει καλυτερεψει μου ηρθε κατακεφαλα αυτο που ακουσα!να σημειωσω οτι το καναμε σε αλλο εργαστηριο...βγηκε με 4%κινητικοτητα και 10.000.000 σπερματοζωαρια..η μικροβιολογος μου ειπε τα χειροτερα γι αυτο το αποτελεσμα και με εκανε ενα ρακος.ευτυχως μιλησα με τα κοριτσια εδω στο μαμμυ και με καθησυχασαν!να μην στα πολυλογω φτασαμε εδω που ειμαστε τωρα!διαγνωστηκε κιρσοκηλη μικρη που με ενα νεο σπερμοδιαγραμμα που εκανε δειχνει οτι αυτη φταιει για το σπερμα που δεν ειναι πολυ καλο.βγηκαν πιο υψηλα ολα γιατι ολο το διαστημα ο αντρας μου επαιρνε eviol και εστιβε συνεχεια πορτοκαλαδες.προσπαθουσε φυσικα να κανει οτι μπορει απο την πλευρα του να βελτιωθει και τα καταφερε.τωρα θα παει τον Αυγουστο να κανει την επεμβαση και ελπιζω οτι θα πανε ολα καλα και συντομα θα εχουμε και εμεις το αγγελουδι μας.το αγχος ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας κατα της συλληψης να το ξερεις!να φανταστεις του αντρα μου του βρεθηκε στο αποτελεσμα οτι ειχε στρες :blink: επισης ξεχασα να σου πω οτι προσπαθουμε 3 χρονια!

πιστευω οτι ενας καλος και συζητισημος γιατρος ειναι το καλυτερο!θα σας συμβουλεψει τι ακριβως πρεπει να κανετε και να δεις που συντομα θα φτασετε στο ονειρο σας.καλη επιτυχια :):)

συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ Κ ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ !

ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ Κ ΕΝΑΝ ΟΡΧΙ ΝΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΛΟΓΩ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ!

ΚΑΝΑΝΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ...ΔΛΔ ΣΤΙΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΤΛ...ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΑ 2 -3 ΜΕΡΕΣ...ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΑΝ!!!ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΧΟΣ!!!ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ...

Υ.Γ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...