Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια χρειάζομαι την βοήθεια σας. Η μικρή μου γενικά είναι πολύ ήσυχο μωρό, αλλά τις τελευταίες ημέρες ειδικά το μεσημέρι κλαίει κ είναι πολύ ανήσυχη. Μέρα με την ημέρα αυτό εντείνετε. Αυτό τον καιρό δαγκώνει τα πάντα, βγάζει απίστευτα σαλάκια κ κάποιες στιγμές ειδικά φαίνετε οτι ενοχλήτε πολύ :( . Είμαι σίγουρη ότι είναι από τα δοντάκια της γιατί μου είπε κ η παιδίατρος ότι τα είδε να ετοιμάζονται κ έχει όλα τα συμπτώματα. Σήμερα ειδικά έκλαιγε γοερά (δεν την εχω ξανα δει ετσι) κ τρελάθηκα :cry: . Δεν θέλω να πονάει, από την εμπειρία σας υπάρχει κάτι που βοηθάει? Της έχω πάρει όλα τα μασητικά αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω..Η παιδίατρος μου είπε να της δώσω ντεπον αλλά εαν πονάει καθε ημέρα με την ιδια ενταση τι θα κάνω??? Θα της δινω καθε μερα ντεπον? Φυσικά κ οχι. Είμαι πολύ στενοχωρημένη, αν γνωρίζετε κάτι που να έχει αποτέλεσμα θα με βοηθούσατε πολύ. :(

Δημοσίευση

Η ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΤΕΠΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ.ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΠΟΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 4 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕΣ.

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΝΤΕΠΟΝ ΕΙΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΛΙΓΟ ΝΤΕΠΟΝ ΜΕ ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΡΙΒΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ(ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗ.

ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΝΤΙΣΑΛ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΟΥΖΟ ΘΑ ΣΚΛΥΡΙΝΕΙ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ(ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ).

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...