Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες!

έχω αρκετό καιρό να μπω, διαβάζω που κ που τα νέα σας κ ειλικρινά χαίρομαι πάρα πολύ για όλες όσες κατάφεραν να αποκτήσουν ένα παιδάκι!

εγω δυστυχώς είμαι ακόμα στην προσπάθεια αλλά αυτό το μήνα με έχει πάρει πολύ απο κάτω..

ίσως επειδή θα γεννούσα τώρα, αν δεν είχε παλλινδρομήσει τα χριστούγεννα.. με τα χίλια ζόρια κατάφερα να σταθώ στα πόδια μου, να αρχίσω πάλι τις προσπάθειες. να πάω σε γεννητούρια, να εύχομαι σε φίλες μου που έμειναν έγκυες.. ειλικρινά πάντα με το χαμόγελο κ χωρίς καμία κακία.. να τους παίρνω πράγματα που θα ήθελα κ εγώ για το παιδί μου..κ κάθε μέρα να προσεύχομαι να ζήσω κ εγώ στο ελάχιστο την ευτυχία τους.. αλλά κορίτσια τίποτα.. κ δεν αντεχω άλλο.. όσο υπεράνω κ να είμαι τώρα εχω φτάσει στα όρια μου.. χίλια συγνώμη για τη ζάλη..

Δημοσίευση

κοριτσακι υπομονη..

υπομονη χρειαζεται..εσυ να προσπαθεις αλλα οχι με ανχος..

ξεχνα το για λιγο..τωρα που ειναι καλοκαιρι μπορεις ανετα να ξεφυγεις..

θαλασσα,μπανακια,παρεα,καφετεριες.. ολα αυτα θα σε βοηθησουν..

και αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που γυναικες που προσπαθουσαν καιροοοοοοοοοοοοο εμειναν εγκυες οταν πια το χαν αφησει στην ακρη..και οταν ειχαν αποβαλει το ανχος τους..

ελπιζω ο Θεουλης να σου χαρισει ενα παιδακι οσο πιο γρηγορα γινεται..

τα φιλια μου!

Δημοσίευση

Κοριτσι μου ειληκρινα θελω να σου ευχηθω συντομα ολες σου οι φιλες να ερουν σε σενα για να σου ευχηθουν για το μωρακι σου.Ξερω οτι ειναι μια πολυ δυσκολη περιοδος για σενα κυριως ψυχολογικα αλα αυτος ειναι και ο σημαντικοτερος παραγοντας για να μεινεις εγκυος.Ειναι καλοκαιρι πες στον εαυτο σου οτι ειναι το τελευταιο σου καλοκαιρι που θα περασεις μονη με τον αντρα σου,γιατι μετα με το μωρο δε θα μπορεις.Πεισε τον εαυτο σου οτι τωρα δεν θελεις να μεινεις εγκυος αλλα απλα να απολαυσεις το καλοκαιρι με τον αντρα σου.Χαλαρωσε,διασκεδασε και ολα θα ερθουν απο μονα τους.Με το να στεναχωριεσαι και να ανησυχεις μονο κακο κανεις.Και απο σεπτεμβριο αρχισε να ξανασκεφτεσαι την εγκυμοσυνη αλλα με ηρεμια και χωρις αγχος.Ξεχνα τις γονιμες μερες σου και ποτε ειχες τελευταια φορα περιοδο,αφεσου και ολα θα πανε καλα....

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!Κ ΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ Κ Η ΔΙΠΛΑΝΕΣ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΗΣΑΝ.ΕΙΜΑΙ Κ ΓΩ ΨΙΛΟΧΑΛΙΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!1

Δημοσίευση

kalimera se olous!pragmatika olo auto einai toso duskolo kai oso ki an les den peirazei erxontai stigmes pou apla den ton antexeis na to sikoseis kai auto!!!!

kai fusika xairesai gia tous filous sou pou ta kataferan kai tha kanoun paidaki apla esu koitas psila kai rotas giati ego oxi!!!!

omos emeis tha prospathoume ksana kai ksana kai tha to kataferoume kai to paidaki pou tha erthei stin agkalia mas tha einai paidaki mesa apo polli agapi kai epimoni kai auto tha mas antamipsi!as skeftomaste etsi ,pos suntoma kai meis tha anakoinosoume ta euxarista se olous!

na eiste oloi kala kai min ta paratate!oso antexete eseis kai i tsepi sas min katathetete ta opla mia anasa kai pali apo tin arxi!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα σε όλες τις κοπελες και στον αναμούλη μας!

Και εγώ ανηκω sto club της απογοητευσης. Εχώ ήδη αποτυχημενες εξωσωματικες στο ενεργητικό μου (και πριν απο αυτες είχα πολλές αποτυχίες με σπερματεγχύσειςμ πρόκληση ωορηξίας κ.τ.λ.)

Αυτο που μου έχει κανει πιο πολύ εντύπωση όταν ξεκινησα να μπαινω στα forums είναι ποσο ίδια συναισθηματα αισθανομασατε όλοι εμείς που προσπαθουμε για τον ίδιο σκοπο! Και δεν γνωριζόμαστε καθολου!

Συμφωνω απολύτα με τη Δαφνουλα μας. Εμεις θα προσπαθουμε και θα προσπαθουμε. Ε δε μπορεί θα μας το δωσει καποτε και εμάς ο Θεός όπως το έδωσε σε παρα πολλές γυναικες που προσπαθουσαν σαν και εμάς.

Δεν πρεπει να χανουμε την ελπίδα μας και θα τα καταφερουμε!!!!!

Δημοσίευση

καλημέρα elpis moy! στεναχωρηθήκα πολύ με το μηνηματάκι σου. :( δεν ξέρω αν αυτο σε βοηθήσει που θα σου πω αλλα και εγώ είμαι ακριβώς στην ίδια θέση με σένα. παραμονές Χριστουγέννων έκανα παλινδρόμηση (ήταν η 4η εξωσωματική) και τώρα θα γεννούσα και εγώ. η ειρωνία ξέρεις πια είναι; ότι η αδελφή μου νιόπαντρη, έμεινε συγχρόνως έγκυος φυσιολογικά και γέννησε την περασμένη βδομάδα. φαντάσου τι βιώνα όλους αυτους τους μήνες με την εγκυμοσύνη της (η σύγκριση) και τώρα με την γέννα. ευτυχώς ο ανιψιός μου τουλαχίστον με αντάμειψε, είναι γλύκας και....΄τέλειος!!! ξανακάναμε και άλλη στο ενδιάμεσο αλλά αρνητικό πάλι, και τώρα πια είπα ότι θα απολαυσω το τελευταίο καλοκαίρι ελεύθερη με τον άντρα μου γιατί του χρόνου το καλοκαίρι σίγουρα θα έχουμε ένα ζουζουνάκι.!!!! αυτό να σκέφτεσαι και εσύ και ελπίζω του χρόνου να μιλάμε για τα ζουζούνια μας! συγνώμη αν σε κούρασα. εύχομαι όλα να πάνε καλά και ψηλά το κεφάλι! :):)

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.. η αλήθεια είναι οτι χρειάζεται πολλή δύναμη, υπομονή κ αισιοδοξία.. πότε τα έχω πότε όχι.. είχα πει στον ευατό μου αν δεν ξαναμείνω έγκυος μέχρι τον ιούλιο δεν θα το αντέξω κ τώρα άντε να ξαναπάρω τα πάνω μου.. κ εννοείαι οτι σε κάθε μήνα είχα τις ελπίδες μου, όπως τις έχω κ γι αυτόν.. αλλά κάθε φορά η απογοήτευση είναι μεγάλη..

εν τω μεταξύ πριν λίγο έπαθα το εξής: την προηγούμενη φορά το είχα καταλάβει απο την 24η μέρα περίπου λόγω υγρών κ πόνου στο στήθος.. οπότε λέω που θα πάει λογικά και την άλλη φορά κάπως έτσι θα είναι.. βέβαια έχει μεγαλώσει λίγο ο κύκλος μου απο τότε.. έγινε 28 νταν απο 24-25-26 που ήταν.. χθες λοιπόν 26η μερα μια κ θα έκανα γενική λέω δεν κάνω ένα τεστ να δω κατά πόσο να ξεσκιστώ ή όχι.. με την τσίμπλα στο μάτι, τίποτα.. πάω για ύπνο ξανά αφού το είχα φυλάξει στο κουτί για να μην το καταλάβει ο άντρας μου κ ξενερώσει κ αυτός.. πάω να το πετάξω τώρα, το ξαναβλέπω είχε μια αχνή γραμμή.. κ άντε πάλι να είμαι με την απορία.. το πιθανότερο είναι οτι δεν ισχύει καθώς πρέπει μέσα στα πρώτα λεπτά αλλά όσο να ναι το σκέφτομαι πάλι.. αλλά δεν ξαναπάω σε φαρμακείο έχω βαρεθεί.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...