Μετάβαση σε περιεχόμενο

Για κοκετες μανουλες....

Recommended Posts

κοριτσια ανεβαζω αυτο το βιντεο μου για οποια κοπελα ενδιφερεται για τετοιου ειδους μακιγιαζ...δεν εχει πολυ καλο ηχο..μονο ακολουθηστε τα βηματα...ελπιζω να μην με πειτε ψωνιο και να σας αρεσει.. :)http://www.youtube.com/watch?v=HKQ0NR47AtA

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ.. το έβαλα ήδη στα γαπημένα για να το δοκιμάσω... είσαι όμως και κουκλάρα και ότι και να κάνεις θα σου πάει... γειά σου κοκετούλα!! :)

σε ευχαριστω παρα πολυ Χρισουλινι κοκετουλινι για τα πολυ ωραια σου λογια...τωρα θα ανεβασω και ενα αλλο για τα φρυδια...ελπιζω να το δεις και να σου αρεσει...

κοριτσια ξερω πολυ καλα οτι πλεον με τα μωρουλια σας δεν εχετε πολυ χρονο για περιποιηση...για αυτο και βαζω και αυτο το βιντεο για τελεια φρυδια χωρις να πατε σε αισθητικο..http://www.youtube.com/watch?v=WRDg2HoD8qg

Μήπως έχεις κάτι και σε συνταγή μαγειρικής??? :laugh: :laugh:

Πέρα από την πλάκα , η σκιά φαντάζομαι πρέπει να είναι ματ, έτσι??

Ωραίο αποτέλεσμα στην πράξη θα φανεί!! :)

αμε ξερω και συνταγη μαγειρικης χαχαχαχαχαχαχαχχα :laugh: ναι ματ πρεπει να ειναι και αναλογα το χρωμα των μαλλιων σου...αν ειναι σκουρα πρεπει ενα τονο πιο ανοιχτο..αν ειναι ανοιχτα τοτε ενα τονο πιο σκουρο..

αυτο το μακιγιαζ ειναι για βραδυ κιριως μερδευτικα και ειπα απογευματινο...μπορει ανετα να γινει απογευματινο αν βαλλουμε στα χειλη διαφανο gloss σντι για καφε...δεχομαι παρατηρησεις και σχολια....αυτο ειναι το πρωτο μερος δειτε και το δευτερο για ενα ολοκληρωμενοhttp://www.youtube.com/watch?v=QDNAOGD07KA αποτελεσμα..

καλημερα κοκετομανουλες...τι μου κανετε?????ενα μυστικουλι ομορφιας που θα σας πω ειναι αν τα νυχια σας σπανε βαλτε σε ενα μπολακι μονο χυμο φρεσκου λεμονου και βαλτε τα δαχτυλα σας μεσα για μερικα δευτερολεπτα και αφηστε τα να στεδνωσουν με το χυμο πανω....αυτο να το κανετε για δεκαπεντε μερες και θα δειτε αποτελεσμα...

Λοιπόν Σουζανίτα!Παρακαλώ ένα μακιγιάζ μάνας που βαφτίζει το παιδί της τέλη καλοκαιριού,απόγευμα,δεν ξέρει τι θα φοράει,έχει καστανοχαλκινα μαλλια και καστανα ματια :):P:blush:

οκ Ντομ μου θα ανεβασω ενα βιντεο με αυτο που θες...δεν πειραζει για τα ρουχα που δεν ξερεις τι χρωμα ειναι...το συντομοτερο θα στο κανω... :):):)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ!ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΖΕΥΩ ΣΤΑ ΧΟΝΤΟΣ Η' ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΤΙΑ!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΕΘΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!!ΜΑΣΚΑΡΑ ΡΟΥΖ....ΚΛΠ!ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ 27 ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ?????ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ ΒΑΖΕΤΕ????ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΩΡΑ!ΦΙΛΑΚΙΑ! :kiss::kiss:

καλημερα κοριτσια,girls τα πιο καταλληλα καλλυντικα για ευαισθητες επιδερμιδες ειναι του φαρμαειου...μπορεις να βρεις μεγαλη ποικιλια απο οσο γνωριζω απο μια φιλη μου...εγω ενυδατικη κρεμα βαζω LA ROCHE-POSAY HYDRAPHASE και για τα ματια της ιδιας εταιριας...εγω ειμαι εικοσι χρονων και βαζω στα ματια....οσο πιο νωρις ηλικιακα βαζει καποια κρεμες τοσο οι ρυτιδες θα αργησουν....και ειδικα εκεινες που βαφονται καθημερινα πρεπει οπωσδηποτε κρεμες...και πολυ καλο ντε μακιγιαζ..καποια στιγμη θα σας κανω και ενα βιντεο με αυτο...

κοριτσια μην κρατατε τα καλλυντικα σας παραπανω απο οτι γραφει στο πισω μερος του...γιατι ετσι μπορει να σας δημιουργησει προβληματα και δεν εχετε το αποτελεσμα που θελετε...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...