Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απόξεση ή φυσιολογικη αποβολλή?


Recommended Posts

Κοριτσια καλησπέρα...

Σας διαβαζω αν και εχω πολυ καιρο να μπω.Παρακαλω τις εγκυουλες να μην ασχοληθουν με το θεμα μου και στεναχωρεθουν (Ρουλιτσα προτιμησα να μην σου τα πω,αλλα τελικα θελω να διαβασω καποιες εμπειριες ελληνιδων γιατι ολο σε ξενα σαιτ μπαινω).

Λοιπον,να πω παλι εν συντομια,ειχα μεινει εγκυος το 2006,προχωρησε μεχρι τον 5ο μηνα οπου λογω προβληματος του μωρου (ειχαν ηδη καταστραφει ζωτικα οργανα) εκανα διακοπη της κυησης με τοκετο.....

Μετα απο ενα χρονο εμεινα παλι εγκυος και στην πεμπτη εβδομαδα απεβαλλα.Η αποβολλη εγινε φυσιολογικα και ηταν σαν μια πολυ βαρεια περιοδος ,χωρις πονους ομως.

Στο μεταξυ ,επαθε ατυχημα η μαμα μου ,εχασε το ποδι της ,αρρωστησε ο μπαμπας μου ,εγω μενω Ολλανδια ,αρχισαν τα πηγαινε ελα στην Ελλαδα,αλλα ντ΄αλλων επαφες,δουλευω σε εργοστασιο αυτη τη στιγμη πολλες ωρες την ημερα,και γενικως κατασταση τρεξιματος.

και φτανουμε στην προηγουμενη εβδομαδα οπου με μια εβδομαδα καθυστερηση,κανω 2 τεστ βγαινουν θετικα σε κλασματα δευτερολεπτου,σε δυο μερες βλεπω αιμα.Πηγαινω στο νοσοκομειο βλεπουν την εγκυμοσυνη.Κανω χοριακη,με στελνουν σπιτι.Ανεβαζω πυρετο 39 εμετοι κακο,σε μια μερα σταματαει ο πυρετος παω ξανα στο νοσοκομειο παλι υπερηχος ,χαμος απο αιμα μεσα στη μητρα,μου ξανακανουν χοριακη ,και ειχε ηδη πεσει αρκετα.Μου λενε οτι προκειται σιγουρα για αποβολλη και μου ξανακλεινουν ραντεβου.(εχθες).Εν τω μεταξυ το αιμα σταματησε κι εγω νοιωθω μια χαρα.Εχθες ειδαν στον υπερηχο το σακκο με το αιμα γυρω γυρω και μου ειπαν οτι εχω 3 επιλογες΄

-να περιμενω να αποβαλλω φυσιολογικα

-να κανω αποξεση

-να παρω φαρμακα για να ξεκινησει η αποβολλη και να παω για αποξεση.

Μου ειπαν οτι εχω περιθωριο 6 εβδομαδες να περιμενω να αποβαλλω χωρις να διατρεχω κινδυνο και μου τονισαν οτι η αποξεση εχει ρισκα τραυματισμου της μητρας και οτι προς το παρον μου συστηνουν να περιμενω και να κανω καθε εβδομαδα υπερηχο.

Αρχικα ειπα κι εγω το σωμα μου το εκανε μια φορα θα το ξανακανει φυσιολογικα ας μην βιαστω να κανω αποξεση.Οι μερες περνανε ομως και αρχιζω να φρικαρω γιατι ειμαι στη δουλεια και λεω λες να πλημμυρισει ο τοπος και να μην ξερω που να κρυφτω.

Η ερωτηση μου ειναι αν καποια κοπελα αποφασισε να περιμενει και να αποβαλλει κανονικα και πως ηταν η εμπειρια της.Ολες οι αποψεις ειναι καλοδεχουμενες ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΩ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΑΥΓΑ γιατι πολλα εχω δει στο μαμμυ και εχω φρικαρει λιγο.Ειμαι 34 και δεν εχω αλλο παιδακι.

σας φιλω γλυκα ολες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοπελια εχω ενα παιδακι κ 3 παλλινδρομες κυησεις σε καμια απο αυτες δεν μου ειπε ο γιατρος να αποβαλλω φυσιολογικα κ στις 3 εκανα αποξεση κ αυτο νομιζω ειναι το σωστο για να μην εχεις προβληματα μετα κ βαλεις σε κινδυνο την ζωη σου αν ο γιατρος ξερει να κανει την δουλεια του σωστα κ σε καθαρισει καλα δεν θα πειραξει την μητρα αν ομως αποβαλλεις φυσιολ κ θα γινει αυτο κ τι συνεπειες θα εχει?αν δεν παρενεβει γιατρος γνωμη μου εσυ αποφασιζεις ειναι δυσκολο εγω ελεγα οσο πιο γρηγορα για να μην παθω κατι.σκεψου το λιγακι.ευχομαι την επομενη φορα να σου πανε ολα κατευχην

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και από εμένα.

Δυστηχώς δεν ξέρω τί να σου απαντήσω αλλά αν και πρότεινες στις έγγυες να μην το διαβάσουμε εγώ το διάβασα και ήθελα να σου πω ότι πολύ λυπάμαι γι αυτό που περνάς.

Επίσης (έξω από το χορό) αυτό που λέει η georgia μου φαίνετε λογικό. Μήπως καλό θα ήταν να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη μήπως πρέπει να σε καθαρίσουν? Έτσι δεν θα έχεις και εσύ την αγωνία για το τι μπορεί να συμβεί και πότε.

Φιλιά και καλή δύναμη να έχεις σε ότι κι αν αποφασίσεις.

Υ.Γ. Πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί μπορεί το ποστ σου να προκαλέσει καυγάδες. Μας καταθέτεις την κατάσταση που βιώνεις και ζητάς την γνώμη των κοριτσιών που πιθανόν θα είχαν τήν ίδια δυσάρεστη εμπειρία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalhspera kopela mou.Egw ton Ianouario eixa mia palindromh kai ekana apoksesh kai ton fevrouario ksanaemina egkuos...Giati na perimeneis toso kairo gia mia fisikh apovolh kai na mhn se katharisoun mia kai kalh xoris na ipoferis..Egw eixa to emvrio peripou 2 evdomades mesa mou mexri na to katalavw kai eixa arxisei na ponaw elafros,fantazome pos an to afina tha ginotan xirotera me tis meres, eno etsi mou ekanan methi se 15 lepta teliose kai meta me pafsipona eimoun mia xara se 2 meres... Elpizw na se voithisa kai na pareis thn sosth apofash gia sena.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Quinta

εύχομαι όλα να πανε καλά,

ότι κ αν αποφασίσεις (δυστυχώς δεν γνωρίζω

να σε συμβουλεύσω...)

κ την επόμενη φορά μια τελειόμηνη κύηση

με ένα γερό μωράκι!

Λυπάμαι για αυτό που περνάς

αλλά «ακούγεσαι» δυνατός κ θετικός άνθρωπος

κ ο Θεος θα σου χαρίσει γρήγορα υγιή εμβρυάκι!!!

Υγ: η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ κατάλαβα

πως ο ...πόνος σου θα μπορούσε να προκαλέσει

ίχνος καυγά...

Να είσαι καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω κοριτσακια για τις απαντησεις.

καταιφακι δεν ξερω γιατι μου ηρθε αυτο για τον καυγα....τελος παντων μη νομιζεις δεν ειμαι και στα καλα μου.

Εχω αρχισει και το σκεφτομαι παντως,την Πεμπτη εχω παλι ραντεβου για υπερηχο και για να συζητησουμε την αποφαση μου.με ψιλοτρομαζει η ιδεα του σκαλισματος παντως....Απ΄την αλλη θα ηθελα να τελειωνει συντομα.

Τι να πω,βαρεθηκα, και ομολογω οτι αρχιζω και παραιτουμαι απο την ιδεα της μητροτητας.

Οπως και να χει σας ευχαριστω και ευχομαι οτι καλυτερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αποκλείετε να παραιτηθείς από τίποτα!

Είσαι στην φάση της πίκρας και της απογοήτευσης και γι αυτό το λες. Όταν περάσει λίγος καιρός και ηρεμήσεις όλα θα είναι πιο καθαρά και θα έχει φύγει η θολούρα που έχεις τώρα.

Θα είμαι εδώ και εγώ και τα κορίτσια να μιλάμε για την προσπάθεια και την λαχτάρα σου και θα σε στηρίζουμε.

Και όταν θα τα καταφέρεις και θα έχεις αγκαλιά σου ένα όμορφο μωράκι θα σου δίνουμε συμβουλές και απόψεις για τις ανυσηχίες σου (εγώ πια θα θεωρούμε έμπειρη :P ).

Είμαι σίγουρη ότι στην εποχή που ζούμε δεν υπάρχει γυναίκα που να μην μπορεί να γίνει μανούλα. Απλά κάποιες χρειάζετε να προσπαθήσουν λίγο παραπάνω.

Να σκέφτεσε ότι δεν είσαι η μόνη, και δεν είσαι μόνη (αυτό είναι και το πιο σημαντικό) :):):)

Φιλάκια πολλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιη, έχω την εντύπωση ότι κάθε επέμβαση στη μήτρα είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει συμφύσεις οι οποίες μεταξύ άλλων μειώνουν τη γονιμότητα. Γι αυτό κάποιοι γιατροί προτιμούν τη φυσιολογική διαδικασία της αποβολής αρχικά και παρεμβαίνουν μόνο όταν παρουσιαστεί πρόβλημα. Η ταπεινή μου γνώμη είναι να περιμένεις λίγο ακόμη, αφού ούτως ή άλλως θα παρακολουθείτε την εξέλιξη.Κατά τ' άλλα ΕΣΥ αποφασίζεις.

Με το καλό να ξεμπερδέψεις και μην παραιτείσαι από τίποτα.

Σου εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου ό,τι καλύτερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Quinta μου

ΔΕΝ θα παραιτηθείς!

Περνάς δύσκολα τώρα γί´αυτο και απογοητευεσαι...

Μην χάνεις την αισιοδοξία σου όμως...

Κ εγώ με 2 (άλλου τύπου) χειρουργεία στην μήτρα

κ «μπαταρισμένη» με 5 ράμματα,

κατάφερα κ έχω έναν υγιή μπεμπάκο στην αγκαλιά μου...!!!

-Απλως τον γεννούσα 12 ώρες για να μην πιεστεί

αλλά όλα καλά!-

θα δεις, θα περάσει η ...μαυρίλα

κ σύντομα θα τα καταφέρεις κ εσύ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πριν 1,5 χρόνο είχα ένα είδος παλλίνδρομης όπου χρειάστηκε να κάνω απόξεση. Ο γιατρός τότε ήταν κάθετος οτι έπρεπε να κάνουμε απόξεση γιατί ήταν επικίνδυνο να μένει ο σάκος μέσα στην μήτρα...Αλλά κάθε περίπτωση είναι διαφορετική...

Θα σε συμβούλευα να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη απο άλλον γιατρό...

Εύχομαι να γεμίσει σύντομα η κοιλίτσα και να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου ένα υγιέστατο μωράκι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΝ ΚΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ!ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ!ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ!ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ 2008 ΣΤΗΝ 7-8 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΡΑ!ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΡΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου κοπελα μου,εγω ειχα μια παλλινδρομη πριν απο 10 μηνες και με αφησε ο γιατρος να αποβαλλω μονη μου,οπως γνωριζεις ηδη,ειναι σαν βαρια περιοδος,απλα μου ειχε πει πως αν η αιμοραγια συνεχιστει για πανω απο 10 μερες μονο τοτε θα με καθαριζε,κουραγιο και μην τα παρατας.α και κατι ακομα αν η εγκυμοσυνη ειναι πανω απο 6 -7 εβδομαδες θελει αποξεση,εμενα ηταν 6 εβδομαδων γι αυτο και το αφησε να αποβληθει μονο του.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γκουιντα καλημερα,Ειχα παλινδρομη πριν απο 7 μηνες.Το αιμα κρατησε μονο 1 μερα!!!!μετα την αποξεση που μου συνεστησε ο γιατρος μου.Δεν πρεπει να σε τρομαζει καθολου η ιδεα του "ξυσιματος".Αντιθετως θα πρεπει να σε τρομαζει το ρισκο που περνεις απ την στιγμη κιολας που εχεις μιλησει με τον γιατρο.Σου προτινω λοιπον να καθαριστεις και να χαλαρωσεις και ολα ευχομαι να σου πανε τελεια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κ από μενα.Είχα κ γω μία παλίνδρομο κύηση.

Επειδή όμως δεν είχα τότε παιδάκι ο γιατρός μου προτίμησε να πάρω κάποια φάρμακα(υπόθετα) και να ξεκινούσε η διαδικασία της αποβολής αυτόματα.Ετσι κ έγινε.Το πρωί μου έβαλε τα υπόθετα κ μέχρι το βράδυ είχε αποβληθεί το κύημα.Κ αμέσως μετά μου έκανε κ απόξεση για να είμαστε εντελώς σίγουροι ότι είχα καθαρίσει.Απλά με αυτή τη διαδικασία δεν χρειάστηκε να "ξύσει"ογιατρός πολύ την μήτρα.

Ελπίζω να σε βοήθησα κ εύχομαι από δω κ στο εξής να σου έρθουν όλα καλά στη ζωή σου :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια καλησπέρα,

Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τις απαντησεις και τις ευχες σας.Δεν εχω τιποτα νεοτερο tsoni μου...Καφε μαυρα σκουρα ελαχιστα και περιμενω την Πεμπτη που θα παω στο νοσοκομειο για υπερηχο...

να δω που θα βρισκομαι οταν θα με βρει η πλημμυρα....

Το σκεφτομαι συνεχεια να συζητησω μαζι τους ξανα για την αποξεση.

Στη δουλεια με λοξοκοιτανε που ζηταω συνεχεια ρεπο την Πεμπτη με ρώτησε ο υπευθυνος μπας και εισαι εγκυος..Του λεω οχι ευχαριστω!!

Σήμερα με χτυπησε μια καταθλιψη ξαφνικη και μου κοπηκε η επιθυμια για γλυκα οποτε λεω μηπως κατεβει.Τι σας λεω τωρα...Ειδωμεν.Σας Ευχαριστω για αλλη μια φορα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΡΩΧΟΡ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕ Κ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ . ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΩΜΟΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑ Κ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕ 11/12 ΜΕΡΕΣ. ΑΥΤΗΝ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΜΕΙΝΕ Η ΟΧΙ,. 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΛΙ ΕΓΓΥΟΣ Κ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΙΚΕ ΠΡΙΝ 1,5 ΜΗΝΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑΝΑ ΠΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΝΕΑ!!1

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια καλησπέρα...

Πήγα σημερα για τον υπερηχο και με σκοπο να ξανασυζητησω τα της αποξεσης.

Ειδε το σακκο με το εμβρυο μεσα (χωρις καρδιακη λειτουργεια)και προβληματιστηκε γιατι απο την προηγουμενη εβδομαδα ειχε μεγαλωσει λιγο.(3 χιλιοστα περιπου).Μου ειπε να κανουμε χοριακη και πριν λιγο με πηρε τηλεφωνο οτι ενω η χοριακη μου στις 1 ιουλιου ηταν 3.853 ,σημερα ειναι 7.650.Το συζητουσαν λεει πολυ ωρα οι γιατροι πριν μου τηλ.και οτι ειναι πολυ παραξενο.

Τελος παντων εκλεισα ραντεβου την επομενη πεμπτη παλι.Να δω τι αλλο παραξενο θα μου τύχει.........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειμαι και εγω στην ιδια φαση.καφε υγρα απο την δευτερα.

η γιατρος μου ειπε να το αφησουμε να αποβληθει μονο του φυσιολογικα απο την πρωτη στιγμη.δεν μου εξηγησε τιποτα αλλο.με ειχε φαει η αγωνια για το τι προκυται να μου συμβει.χθες την ξαναπηρα τηλ και μου ειπε τα ιδια και να παω την δυτερα να με δει.ζητησα απο τα κοριτσι εδω στο mammyland να μου δωσουν πληροφοριες για γιατρους για να παρω δευτερη γνωμη.ετσι και εγινε ο δευτερος γιατρος μου ειπε για να μην τυρρανιεμαι να παω να κανω αποξεση την αλλη μερα(δλδ σημερα)!πανικοβληθηκα ακομη περισσοτερο....ετσι την ξαναπηρα για δευτερη φορα τηλ χθες και μου εξηγησε οτι οταν ειναι στους πρωτους μηνες η εγκυμοσυνη απαγορευεται σε ολη την ευρωπη πλεον η αποξεση και δινουν κολπικα χαπια.οσο για την δικη μου περιπτωση το εμβρυο ειχε πιαστει αρκετα βαθυα μεσα στο ενδομητριο και αν μου εκανε αποξεση θα επρεπε να σκαψει πολυ!!!ειμαι ακομα 22 και δεν θελει να με καταστρεψει και ετσι ειμαστε σε συνεχη επικοινωνια και με τακτικους υπερηχους...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιωαννα θα σου προτεινα να ηρεμησεις και πιστεψε με δεν ειμαι εξω απο το χορο και το λεω!!

οι γυναικες για εκατομυρια χρονια απεβαλλαν απο μονες τους ,και αν δεν υπαρξουν επιπλοκες για να το προτεινουν κατι θα ξερουν.Εδω στην Ολλανδια ειναι πολυ υπερ της φυσιολογικης αποβολλης .δεν εχω γνωμη τι ειναι καλυτερο ακομα....

Προσωπικα νομιζω πως θα περιμενω λιγο ακομη ,προσπαθω να μην το σκεφτομαι οσο μπορω και ζω τη ζωη μου κανονικα.Και δεν ειμαι 22 ειμαι 34!!!

Περιμενε να ξανακανεις υπερηχο.Απ΄οτι μου ειπαν ειναι σαν μια πολυ βαρεια περιοδος με κραμπες κλπ και αρκετο αιμα που ομως αν συνεχιστει πολλες μερες η νοιωσεις περιεργα πρεπει να πας στο νοσοκομειο.

Εχω περασει ηδη μια αποβολλη που εγινε ομως γρηγορα και χωρις καθολου πονο απλα ειχα πολυ αιμα.Φαντασου ημουν Ελλαδα διακοπες για Χριστουγεννα και συνεχισα να βγαινω εξω και να πηγαινω σε σπιτια για φαγητο!!

Τι να πω καλα ξεμπερδεματα και στις δυο μας ευχομαι...Πανω απ΄ολα ψυχραιμια ο πανικος δεν βοηθαει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ετσι μου ειπε και η γιατρος μου οτι θα ειναι σαν μια βαρεια περιοδος...

εγω νομιζα οτι θα εχω αιμοραγια κλπ...(αυτα που εβλεπα στα εργα) :blink:

εχω ηρεμησει αρκετα απο χθες που μιλησα με τη γιατρο μου και το εχω παρει λιγο πιο χαλαρα...αν δεν εχω κανονικη ροη μεχρι τη δευτερα θα μου δωσει κολπικα χαπια..οποτε περιμενω...

υπομονη και στις δυο μας...

που θα παει...θα μας ερθει ο πελαργος!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια δεν είσαστε μόνες σας...

Και άλλες περάσαμε απο εκεί...

Η πρώτη μου εγκυμοσύνη τελείωσε πέρισυ τον Σεπτέμβριο με απόξεση στις 13 εβδομάδες. Το έμβρυο ήταν νεκρό απο την 6η εβδομάδα και κανένας μας δεν είχε ιδέα. Μένω στην Αμερική και οι "μ.....ες" οι Αμερικάνοι με άφησαν, 42 χρονών γυναίκα, να ταξιδέψω στην Ελλάδα και πίσω (σύν διακοπές σε διάφορα μέρη της Ελλάδος και τρανσιτ μέσω Λονδίνου), χωρίς να γνωρίζουν πως προχωράει η εγκυμοσύνη. Χωρίς να μου έχουν κάνει εξετάσεις αίματος και χωρίς υπέρηχο. Τον πρώτο υπέρηχο τον κάνουν την 12η εβδομάδα!!!!!

Ανατρίχιασα όταν συνειδητοποίησα τι θα μπορούσα να είχα πάθει!!!!! Μέσα στα αεροπλάνα, στα αεροδρόμια, στην Κρήτη, στην Εύβοια, στην Αθήνα, κτλ.

Εμένα δεν μου έδωσαν επιλογή, ίσως γιατί η εγκυμοσύνη ήταν προχωρημένη και η μήτρα δεν έδειχνε διαθέσεις αποβολής. Γενικά, είχα όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης...

Ευτυχώς, η απόξεση πήγε καλά. Για 3 εβδομάδες περίπου είχα λίγο αίμα κάθε μέρα και όταν ήρθε η περίοδος ήταν λίγο βαριά. Οι επόμενες όμως περίοδοι ήταν κανονικές.

Τον περασμένο Μάιο απέβαλα φυσιολογικά και επειδή βρισκόμουν στις αρχές, η περίοδος δεν ήταν καθόλου βαριά.

Ελπίζω, κορίτσια, να επιλέξετε το καλύτερο για την υγεία σας, και να μην ρισκάρεται κάποια λοίμωξη.

Καλή επιτυχία σας εύχομαι, και την σημαία ψηλά :):):)

Θα έρθει η καλή εγκυμοσύνη, που θα πάει;;;;;; :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου πω κατι ομως?

τα δικα μας τα μωρακια συνεχιζουν να μεγαλωνουν...

ναι μεν εχουμε και οι δυο καφε υγρα αλλα οι χοριακες ανεβαινουν...

πολυ αργα αλλα ανεβαινουν...αρα δεν νομιζω οτι εχουμε πολλες πιθανοτητες να παθουμε κατι γιατι ζουν ακομα.αλλωστε και γι αυτο μας παρακολουθουν στενα οι γιατροι...

τι να πω?την υγεια μας να εχουμε και θα κανουμε παιδακια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρικάκι φοβερή η ιστορία σου....Δεν καταλαβαίνω πως μια τοσο ''εξελιγμένη΄΄χώρα όσο η Αμερική αφήνει τις γυναίκες στην τύχη τους.Είχα άλλη εντύπωση.Διάβασα το ποστ σου και να σου πω με τη σειρά μου ΜΗ ΜΑΣΑΣ κανείς δεν έχει δικαιωμα να σου αποκλείσει τη μητρότητα.οσο κάνεις οωρυξία όλα είναι πιθανά.Γρήγορα εγκυούλα εύχομαι.

Ιωάννα μου εμείς γερά και χωρίς φοβο βλέποντας και κάνοντας.Οτι είναι να γίνει θα γίνει....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...