Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΙΚΤΕΡΟΣ ΣΕ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙ.... ΕΙΜΑΣΤΕ 37 ΗΜΕΡΩΝ

Recommended Posts

Καλησπέρα σε ολες τις μανουλες.

Ειμαστε αισιως 37 ημερων. Πριν απο 3 μερες πηγα τον μπεμπη στον παιδιατρο για να μας πει τι να κανουμε με τους κολικους και ..... μας ειπε οτι ο μικρος εχει ηπιο ικτερο λογω του οτι θηλαζω. Μου ειπε να μην ανησυχω αλλα εγω εχω πανικοβληθει!!!!!!

Μεχρι τωρα τον εχω παει σε 3 διαφορετικους γιατρους, στις 10 μερες, στις 30 και στις 35 μερες και αυτο για να αποφασισω σε ποιον θα παω. Κανενας δεν μου ειπε οτι το μωρο οτι εχει ικτερο εκτος του τελευταιου... Οταν βγηκαμε απο την κλινικη ειχε λιγο, η τιμη ηταν 11.8 αλλα δεν μας ειπαν να κανουμε τιποτα......

Τωρα ειναι να γυρισω στο νησι που μενω προσωρινα, λογω συζυγου στρατιωτικου και φοβαμαι μηπως και ο μπεμπης χρειαστει κατι και εκει δεν μπορεσουμε να εχουμε σωστη περιθαλψη.

Τα' παιξει ρε κοριτσια. Φοβαμαι..... Εσας σας εχει τυχει να εχετε ικτερο ηπιας μορφης επειδη θηλαζατε?

Τι σας ειπε ο γιατρος?

Τι να κανω εγω???? Λενε οτι ο ηλιος βοηθαει.

Ποσο καιρο θα ειμαστε ετσι????

Με εχει φαει η στεναχωρια...... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα και απο εμένα και να σου ζήσει το μπεμπάκι σου!!!

Μην στενοχωριέσαι και μένα παρουσίασε ίκτερο απο την κλινική στα 14 και σιγά σιγά έπεφτε αλλά δεν σταμάτησα να θηλάζω. Συμβαίνει σε κάποια μωράκια που θηλάζουν αλλά δεν είναι και να πανικοβληθείς.

Χρειάζεται να το παρακολουθεί γιατρός και φρόντιζε όταν είστε στο σπίτι να το έχεις κοντά στο παράθυρο και τα βράδυ καλά είναι να κοιμάται με φώς.

Εγώ αυτά εκανα και όλα πήγαν καλά, αλλά ταλαιπωρηθήκαμε για 2-3 βδομάδες.

Πασχαλιτσάκι

να σου ζήσει το μωράκι!

Δυστυχώς δεν ξέρω να σε βοηθήσω,

θα σου απαντήσουν τα κορίτσια,

όμως γνωρίζω πως ο ίκτερος θέλει πολλά υγρά

επομένως θήλαζε όσο πιο πολύ μπορείς!!!

Να ρωτήσω κάτι; Σου είπαν πως έχει ικτερο

λόγο του θηλασμού;;;

Όπως κ να έχει, γρήγορα περαστικά στο βρεφούλι

κ προσπάθησε να μην αγχώνεσαι, σε νιώθει το μωρό σου!

Μεχρι ποτε σας κρατησε?

Θα κανω μια μετρηση την Δευτερα αλλα μεχρι να ερθει θα αρρωστησω απο την στεναχωρια μου. Ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω αλλα εγω ειμαι πολυ αγχωδης και στεναχωριεμαι πολυ ευκολα και τωρα με τον μπεμπη ενα παραπανω και μεγαλοποιω τα παντα..

Μακαρι Παναγιτσα μου να ειναι φυσιολογικη η τιμη και να παρουμε το οκ απο τον γιατρο, να καθησυχασω και εγω και να παμε με το καλο στο σπιτι μας και στον μπαμπα μας

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ...

Κ ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΙΚΤΕΡΟ! ΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ Κ ΣΤΗ ΜΥΤΟΥΛΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ! ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΠΤ

ΗΤΑΝ Κ ΧΕΙΜΩΝΑΣ Κ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 50 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΙΜΗ...ΟΥΤΕ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΛΑΜΠΑ!

ΒΑΖΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ...ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙΕΙ! ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΠΑΝΤΩΣ...ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΚΤΕΡΟ ΜΕ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΕΤΥΧΑΜΕ Κ ΛΙΓΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΗΛΙΟ!

marimari έγραψε:

Πασχαλιτσάκι

να σου ζήσει το μωράκι!

Δυστυχώς δεν ξέρω να σε βοηθήσω,

θα σου απαντήσουν τα κορίτσια,

όμως γνωρίζω πως ο ίκτερος θέλει πολλά υγρά

επομένως θήλαζε όσο πιο πολύ μπορείς!!!

Να ρωτήσω κάτι; Σου είπαν πως έχει ικτερο

λόγο του θηλασμού;;;

Όπως κ να έχει, γρήγορα περαστικά στο βρεφούλι

κ προσπάθησε να μην αγχώνεσαι, σε νιώθει το μωρό σου!

Ναι γλυκουλα μου, ο παιδιατρος που ειναι και νεογνολογος μου ειπε οτι ειναι ηπιος ικτερος λογω θηλασμου και οτι δεν πρεπει να με ανησυχει και οτι μπορει να κρατησει και 2 μηνες αυτο. Αλλα εγω στεναχωριεμαι πολυ.

marimari έγραψε:

Όλα καλά θα είναι πασχαλίτσα μου!

Στο εύχομαι!

Η Παναγιά μαζί σας...!

Να σαι καλα.

Ευχομαι η Παναγιτσα να φυλαει και να κραταει γερα ολα τα μωρακια του κοσμου

nanabill έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ...

Κ ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΙΚΤΕΡΟ! ΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ Κ ΣΤΗ ΜΥΤΟΥΛΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ! ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΠΤ

ΗΤΑΝ Κ ΧΕΙΜΩΝΑΣ Κ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 50 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΙΜΗ...ΟΥΤΕ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΛΑΜΠΑ!

ΒΑΖΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ...ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙΕΙ! ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΠΑΝΤΩΣ...ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΚΤΕΡΟ ΜΕ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΕΤΥΧΑΜΕ Κ ΛΙΓΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΗΛΙΟ!

Και εγω αν δεν πηγαινα στον γιατρο δεν θα το καταλαβαινα, αλλα απο εκεινη την ημερα ολη την ωρα κοιταω το χρωμα του και μου φαινεται οτι ειναι κιτρινος στο προσωπακι του, μαλλον για την ακριβεια κοκκινοκιτρινος.

Ποτε θα πρεπει να με ανησυχησει?

Για ποση ωρα να τον βαζω στον ηλιο? Απλα να ειναι διπλα στο παραθυρο? Να βλεπει μονο το προσωπο ή ολο το σωμα?

Δεν επιτρέπεται να το βγάζεις το μωρό βόλτα;

Επιτρέπεται...

Εγώ γεννησα Αυγουστο κ από 7 ημερών

κάθε απόγευμα βγαίναμε στο πάρκο βολτίτσα,

εώς κ σήμερα που είναι 10,5 μηνών!!!

Ο ήλιος κάνει καλό σε όλα τα βρεφάκια,

ο καθαρός αέρας, τα ερεθίσματα κτλ κτλ...

Για ποση ωρα να τον βαζω στον ηλιο? Απλα να ειναι διπλα στο παραθυρο? Να βλεπει μονο το προσωπο ή ολο το σωμα?

αν θελεις να τηρησεις τισ 40 μερες τισ εκκλησιας εμειναν 3 μερες κ θα βγαινετε βολτιτσες! θα τον βλεπει ηλιος τον μπεμπουλη!

εγω την εβαζα στο δικο μας το κρεββατι με τισ κουρτινες ανοιχτεσ -χειμωνας ηταν- κ την χτυπουσε αχνα στο προσωπο!!!

μην ανησυχεισ!εμενα μου ειπε η μαμα μου οτι ειχα πολυ ικτερο με ειχαν βαλει κ στισ λαμπες...αν ηταν κτ ανησυχητικο παντως θα σου το ελεγε η παιδιατροσ!

kai emena htan κιτρινουλα μχρι τις πρωτες 40 μερες μετα αρχισε να ασπριζει αφου ηταν και κατακαλοκαιρο και ειμασταν με ανοικτα τα παραθυρα ολη μερα για να τη βλεπει ο ηλιος και εξω 35-40 βαθμους τοτε δεν ειναι τιποτα σοβαρο ολα τα μωρακια εχουν στην αρχη μην αγχωνεσαι τοσο

Το μωρο μου ειναι 3 μηνων. Την τριτη μερα στο μαιευτηριο παρουσιασε ικτερο 15.5 και την βαλανε στην φωτοθεραπεια. Οταν κατεβηκε στο 11.5 πηγαμε σπιτι μας και με αποκλειστικο θηλασμο περασε οταν εγινε 2 μηνων.

Ο ηλιος πρεπει να κοιταει ολο το σωματακι του. Μπορεις να το εχεις μονο με την πανα, αφου ειναι και καλοκαιρι. Να κοιτας το ασπρο των ματιων του για να καταλαβεις, γιατι το δερμα λογω της κοκκινηλας του δεν δειχνει καθαρα. Και η μικρη μου ηταν κοκκινη.

Μην ανησυχεις...υπομονη και ο ικτερος θα υποχωρησει.

Οπως και να χει , εγω σου ευχομαι , πιο συντομα απο οτι σε εμας.

Να σου ζησει!!!!

Σας ευχαριστω ολες για τα ενθαρρυντικα σας λογια. Και εγω πιστευω οτι αν ηταν κατι ανησυχητικο θα μου το ελεγε ο γιατρος. Απλα ο μπεμπης ήρθε μετα απο μια αποβολη που ειχα στις 6 εβδομαδες και με μια εγκυμοσυνη με αρκετες δυσκολιες και αυτο με εχει κανει να ειμαι υπερβολικα φοβισμενη για καθε τι που αφορα το μωρακι μου.

Απο σημερα τον αρχισα "ηλιοθεραπεια", τον εχω διπλα στο παραθυρο να τον βλεπει φως αλλα ο ηλιος δεν τον χτυπαει κατευθειαν γιατι εχουμε τεντες. Πρεπει να τον βλεπει απευθειας ο ηλιος για να πιασει η "θεραπεια"?????

Ευχομαι να μας περασει γρηγορα γιατι εγω θα αρρωστησω ετσι οπως παω..... Τα παιρνω ολα τοσο βαρια..... Αργοτερα με τα δοντακια και με τις γριπουλες τι θα κανω θεε μου??????

Συμβουλη¨σταματα να ρωτας αλλους γιατρους.Σε αγχωνει αυτο.

Εμενα και τα 2 ειχαν ικτερο και μαλιστα υψηλο.Επεσε,οπως θα πεσει και σας.Δεν μπορει να κανει αλλιως :P οποτε θηλαζε συχνα για να παιρνει υγρα το μωρο σου και να χει ..τσισακια και θα πεσει.Και ηρεμησε,το αγχος μονο να σας επιβαρυνει μπορει.

Και να σου ζησει! :)

Δεν χρειαζεται αν τον βαραει ο ηλιος,θα ανεβασει θερμοκρασια το παιδι,να ειναι σε φωτεινους χωρους,ακομη και με τεχνητο φως.

Νανούκα έγραψε:

Εγω ξέρω οτι απλά αν θηλάζεις, αργεί να φύγει...

Όχι οτι προέρχετει λόγω θηλασμού...

υπαρχει ικτερος λογω θηλασμου σε ποσοστο 1%-αν θυμαμαι σωστα.Αυτο ετυχε σε μενα και στον γιο μου.Ανεβαινε συνεχως,μεσα στον 1ο μηνα που χα γεννησει και ενω θηλαζα αβερτα αλλα εδινα και συμπληρωμα συνεχισε να ανεβαινει.Απο τον φοβο της νοσηλειας σταματησα να θηλαζω.Σημερα ακομα δεν ειμαι σιγουρη αν πηρα την σωστη αποφαση...Στο 2ο παιδι ειχαμε παλι ικτερο υψηλο μεν αλλα σταδιακα επεφτε (το αντιθετο απο τον γιο μου)πριν κλεισει το 2μηνο ειχε πεσει τελειως,και θηλαζω αποκλειστικα απο την αρχη.

στεναχωριεσαι αδικα!

χωρις τιμες δεν υπαρχει λογος!

επειδη το ειδε ο γιατρος λιγο χλωμο?

μπορει η τιμη να ιεναι χαμηλη!

εμεις φτασαμε 23,7 μπηκαμε μοναδα...ημασταν ετοιμοι για αφαιξομεταγγιση..δεν επεφτε με την λαμπα....

στειλαμε εξτασεις σε εξωτερικα εργαστηρια και απο εμας τους γονεις...δεν μου ειπε κανενας να σταματηω να θηλαζω!

βγηκαμε απο τ μαιευτηριο 15 ημερων για 1 ημερα και ξανα μπηκαμε..θηλαζαμε απο την πρωτη στιγμη!

το ξεπερασαμε 4ων μηνων μονο με θηλασμο!

καθημερινες μετρησεις πρωι βραδυ εως 2,5 μηνων! μετα 3μερες , εβδομαδιαιες κοκ

ευχαριστω τους γιατρους του νοσ. Ελενα για την στηρηξη τους επανω στον θηλασμο!

και φυσικα για οτι εκαναν το καλυτερο για το παιδι μου!

η μικρη ειναι 27 μηνων και θηλαζουμε ακομα!!!!!!

Άδικα στεναχωριέσαι!Είναι απόλυτα φυσιολογικό απο τη στιγμή που θηλάζεις να αργεί να υποχωρήσει ο ίκτερος!Ακόμα ούτε 40ντησες καλά-καλά..Και εμένα ο μπέμπης μου είχε ίκτερο που έφτασε μέχρι 10,8 στην κλινική (την ημέρα που βγήκαμε έγινε η μέτρηση).Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου και οτι με τον θηλασμό έχουμε πάντα παράταση στον ίκτερο ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ.Και όντως άργησε πολύ να πέσει γύρω στις 50μέρες.Είχαμε και εμείς ήπιας μορφής ίκτερο λόγω θηλασμού.Ποιό είναι το κακό δεν μπορω να καταλάβω?Γιατί ανησυχείς?Το μωρό σου δεν είναι άρρωστο,ο ίκτερος δεν είναι αρρώστεια και απο τη στιγμή που είναι ήπιος δεν σημαίνει τίποτα.Θα πέσει κάποια στιγμή εννοείται!Εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις να πέσει νωρίτερα είναι να βάζεις το μωρό κοντά στο παράθυρο να το βλέπει ο ήλιος και να συνεχίζεις να το θηλάζεις που θα πάει θα πέσει.. στο χέρι του είναι??Να ξέρεις οτι όταν ο ίκτερος είναι υψηλός χρειάζεται να μπει το μωρό στη λάμπα(ο γιατρός μου είχε πει οτι κάτω απο 14 θεωρείται φυσιολογική τιμή και πάνω απο αυτή την τιμή το βάζουνε στη λάμπα)Να σου ζήσει το μωράκι σου και απόλαυσε το μην στεναχωριέσαι για πράγματα που δεν θα'πρεπε!

πασχαλιτσακι και μενα η μπεμπα ειχε παρουσιασει ικτερο μεχρι 14 και επρεπε να πινει πολλα υγρα οποτε κανονιζα ανα δυωρο να την θηλαζω και σιγα σιγα επεφτε τωρα εσενα που ειναι 40 ημερων φροντιζε ανα τριωρο νατρωει.α!μην κανεις το λαθος να βαλεις το παιδι στον ηλιο γιατι υπαρχει κινδυνος για εγκαυματα μιας και τα βρεφακια δεν εχουν ακομα ενεργα μελανινοκυτταρα και αυτα που σου λεω μου τα εχει πει μαια που ερχοταν στο σπιτι μου και μου παρακολουθουσε το μωρο οχι στον ηλιο ναι στο φως της ημερας κοντα σε παραθυρο αλλα να μην το χτυπαει ο ηλιος με τιποτα.αντε και θα περασει

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Περαστικά κορίτσι μου μίλησες με παιδίατρο; Σου έδωσε τίποτα οδηγίες ; 
    • Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...