Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Έλα ρε!!! Θέλω και εγώ... Να έρθω μαζί σου;;; 🤣🤣🤣🤣 Έχω 10 μέρες ακόμα για υπέρηχο..😰  Ρε συ μαζί είμαστε;! Νόμιζα είσαι πιο μπροστά από μένα.. πότε έχεις Πητ;! Στην αυχενική εμένα μου έδωσαν για 2/1..  Όντως περνάνε πιο εύκολα οι μέρες.. είναι που έχει μειωθεί το άγχος και δεν το σκεφτόμαστε συνέχεια πιστεύω.. έχεις ακόμα ναυτίες/αναγουλες βρε παιδί μου.....;! Σου έχει δώσει τίποτα ο γιατρός ή θεωρεί ότι δεν χρειάζεται..; Είναι έντονες; Με το θέμα της ούρησης; Ξεπεράστηκε..; Δεν σε είχα ρωτήσει πως είσαι με αυτό.. Αααα!!! Που θα πάτε;! Με το καλό να περάσετε όμορφα!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️
    • Αχχχχχ τι ωραία και εσύ!!! Τυχερή!!!! 😍😍😍😍 Έτσι και εμένα μια φορά το μήνα πλέον και δεν παλεύεται... Από 16η ε;! Άντε μια βδομαδουλα και εγώ ακόμα υπομονή μήπως και...!! 🤞🤞🤞🤞🤞 Στη πρώτη εγκυμοσύνη στην 22η... Πωωω θα τα είχα "παίξει" από το φόβο μου ότι κάτι δεν πάει καλά...
    • Κορίτσια μου καλησπέρα🌸  ξανά εκανα τεστ σήμερα και ήταν αρνητικό όποτε ήταν ελαττωματικό εκείνο που είχα κανει προχθές.. 
    • Καλησπέρα!! Καλή βδομάδα με υγεία! Ωω κατάλαβα.. οπότε είστε στο πατρικό σε κάποιο χωριό και σας ήρθαν "βόλτα" το διήμερο..! Εντάξει τι να κάνεις; Μέσ' το πρόγραμμα είναι και αυτά..! Τουλάχιστον τα παιδιά το απολαμβάνουν!! 😍😍😍 Έλα ρε!!! Έφτασες τόσο;! Περνάει ο καιρός!!!! 😍😍😍😍 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!! Έλα μωρέ το μωράκι!!! Αχχχχχ τι ωραία!!! Πόσο χάρηκα!!!!! Από πότε περίπου άρχισες να το νοιώθεις;;; Να ξέρω και εγώ η τρελή που το ψάχνω και από τώρα και μόνο κάτι τραβήγματα και ποναλακια νοιωθω..!! 😂😂😂  Πως έχεις αντέξει ρε φίλε τόσο καιρό;;; Εγώ δεν την παλεύω με τίποτα...! Αύριο εντέλει θα έρθει το doppleraki και είμαι να σκάσω!!! 😫😫😫 Άσχετο.. η  vbac γιατί προϋποθέτει να γεννήσεις αργότερα; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος; Sorry δεν γνωρίζω καθόλου..
    • κι εμενα παντως μπανια με αφηνει κανονικα.. μου ζητησε απλα να προσπαθω να πηγαινω σε καθαρες θαλασσες και να αλλαζω κατευθειαν μαγιο. επισης μου ειπε οτι ειναι μια απο τις καλυτερες ασκησεις για τις εγκυους. απιστευτο ε; δεν το ηξερα.. το αντιθετο φοβομουν γτ πολλοι γυναικολογοι δεν επιτρεπουν τα μπανια.. για τα νυχια που τον ρωτησα, μου ειπε οπου κ να ψαξεις δεν θα βρεις επιστημονικη βιβλιογραφεια με αποδεδειγμενα θετικη είτε αρνητικη επίδραση.. το αφησε πανω μου... τα μαλλια μου ζητησε να μην βαψω μεχρι την 13η εβδομαδα.. για τα υπολοιπα δεν εχω ρωτησει, την Τεταρτη αν ολα ειναι καλα θα τον ρωτησω 2-3 πραγματα..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...