Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια...

Θα ηθελα να με διαφωτισετε λιγο....αν μπορειτε....

Ειμαι πανετοιμη να ξεκινησω τις απαραιτητες εξετασεις...πριν βαλω κ παλι μπρος...για την τριτη μου προσπαθεια...

Δεν εχω μιλησει ακομα με το γιατρο μου, γιατι εκεινος λεει να βγει πρωτα η ιστολογικη κ μετα θα μου γραψει τι να κανω...

Εγω ομως, εχω σημειωσει το τι θα κανω, εχω κλεισει κ τα απαραιτητα ραντεβου, οτι κ να πει ο γιατρος μου...

Δεν ειμαι πνευμα αντιλογιας....απλα θεωρω οτι η καλυτερη προετοιμασια δινει περισσοτερες επιτυχιες...

Θελω τη βοηθεια σας λοιπον, οσον αφορα τον ανοσολογικο ελεγχο γονιμοτητας...

Οποια τον εχει κανει, ας μου πει ποιες ακριβως εξετασεις σας εδωσαν οι γιατροι σας να κανετε...

Σας ευχαριστω πολυ πολυ :):):)

Δημοσίευση

Konstans έγραψε:

Καλησπερα κοριτσια...

Θα ηθελα να με διαφωτισετε λιγο....αν μπορειτε....

Ειμαι πανετοιμη να ξεκινησω τις απαραιτητες εξετασεις...πριν βαλω κ παλι μπρος...για την τριτη μου προσπαθεια...

Δεν εχω μιλησει ακομα με το γιατρο μου, γιατι εκεινος λεει να βγει πρωτα η ιστολογικη κ μετα θα μου γραψει τι να κανω...

Εγω ομως, εχω σημειωσει το τι θα κανω, εχω κλεισει κ τα απαραιτητα ραντεβου, οτι κ να πει ο γιατρος μου...

Δεν ειμαι πνευμα αντιλογιας....απλα θεωρω οτι η καλυτερη προετοιμασια δινει περισσοτερες επιτυχιες...

Θελω τη βοηθεια σας λοιπον, οσον αφορα τον ανοσολογικο ελεγχο γονιμοτητας...

Οποια τον εχει κανει, ας μου πει ποιες ακριβως εξετασεις σας εδωσαν οι γιατροι σας να κανετε...

Σας ευχαριστω πολυ πολυ :):):)

Ψυχούλα μου..............

Δεν έχω ιδέα, το ξέρεις, ήθελα μόνο να σου πω πως σε σκέφτομαι..............

Καλή δύναμη να έχεις!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαμόγελο κι αισιοδοξία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι όλα θα σου πάνε SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ γρήγορα θα μας πεις και πάλι θετικότατα νεάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να προσέχεις κορίτσι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιά πολλά μικρή μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ευχαριστώ πολύ κοριτσι μου να είσαι καλα να χαίρεσαι τα κορίτσια σου  εδώ να πω για το σπιράλ ότι έχω γνωστή μου που έβαλε και έμεινε εγκυος στο τρίτο παιδάκι ΜΕ το σπιράλ και έχει τώρα έχει 3 κούκλες..  
    • Τώρα βρήκα λίγο χρόνο να σας διαβάσω στα γρήγορα. Αρχικά να ευχηθώ καλή χρονιά, με υγεία,  αγάπη και πολλη πολλή ευτυχία στα σπιτικά σας 🩷🩷 Για τα κορίτσια που έχουν απελπιστει και έχουν χάσει την ελπίδα τους θέλω να πω ότι έχετε απόλυτο δίκιο. Είναι τρομερά ψυχοφθόρο όλο αυτό. Και δεν θα μάθουμε ποτέ το γιατί. Γιατί πεδευομαστε τόσο μερικές από μας, γιατί χάνουμε το ένα μωρό πίσω από το άλλο, γιατί δεν έρχεται το θετικο τεστ.. Κρατήστε όμως μια μικρή φλόγα ελπίδας μέσα σας αναμμένη. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να μην το βάλετε κάτω. Το γράφω με όλη μου την αγάπη και την ενσυναίσθηση, ως μια μαμά δύο κοριτσιών που έριξα πολλά πολλά δάκρυα μέχρι να τις αποκτησω.  @Elk κορίτσι μου πολύ χάρηκα που θα έρθει και το αγοράκι στην όμορφη οικογένεια σου 🩷 με το καλό!! @marinamanoulitsa να σου ζήσει ο παίδαρος! Να είναι υγιής και καλότυχος. Είσαι από τα κορίτσια που δεν θα ηρεμούσα αν δεν έπαιρνες "απολυτήριο" από το φόρουμ!! 😅🩷 Όσες είστε κοντά στον τοκετό εύχομαι ολόψυχα με το καλό, να έχετε όμορφες γέννες και υγιή μωράκια στην αγκαλιά σας!!  Τα γράφω μαζεμένα γιατί δεν έχω πολύ χρόνο πλέον να μπαίνω συχνά, ωστόσο αυτό το φόρουμ είναι ένα κομμάτι μου που έχω μοιραστεί πολλά δύσκολα συναισθήματα, από το 2022 που μπήκα πρώτη φορά. Και τώρα (μην γελάσετε) είμαι στην αντίπερα όχθη και τρέμω στην ιδέα να ξανά μείνω έγκυος. Τόσο που σκέφτομαι να βάλω σπιράλ. Εγώ που τα τελευταία 3 χρόνια ήμουν με τεστ ωορρηξίας και εγκυμοσύνης κάθε μήνα (μέτοχος έπρεπε να γίνω με τόσα λεφτά που τους έχω ακουμπήσει). Ήρθε η ώρα να απολαύσω τα κορίτσια μου, να ξαναβρώ λίγο τον εαυτό μου, και να ισορροπήσω στη Νέα αυτή πραγματικότητα. Φιλιά πολλά 🥰
    • Χαίρομαι πάρα πολύ που σε βοήθησε ☺️ Είχα κάνει κ στην πρώτη μου κόρη, αλλού, και ατομική συνεδρία με άλλη κοπέλα (πεταμένα λεφτά), οπότε είχα ένα μέτρο σύγκρισης. Της συγκεκριμένης μάλιστα παρακολούθησα πρόσφατα και άλλα σεμινάρια (διακοπή πανας και αρνητές μπιμπερο), και δίνει τρομερές πληροφορίες! 
    • Εγώ μόνο κανένα ρουχαλάκι θέλω γιατί έχω μόνο κοριτσίστικα από τα υπόλοιπα είμαι κομπλέ οπότε δεν βιάζομαι θα τα πάρω αργότερα  αλλά στο πρώτο παιδί εκεί στο 7ο μήνα είχα αρχίσει σιγά σιγά τα ψώνια 
    • Ναι επαρχία ειμαι μωρέ εμένα θέλει παιδάκια για να παίζει και για αυτό δεν της αρκεί η αυλή  Καλό αυτό αν έχει παρέα και μπορεί παίζει εγώ συνήθως πάω στην πεθερά μου της αρέσει και εκεί γιατι παίζουν καλά  Αν δεν πήγε και πολύ σχολείο λογικό να την το ζητάει εμένα πήγε αρκετούς μήνες και το θέλει  εγώ πολλά ρούχα έχω για κορίτσια αν είχα πάλι κορίτσι θα ειμαι κομπλέ  ναι όντως νομίζω οι πιο πολλές έχουμε αγόρια 💙
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...