Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια...

Θα ηθελα να με διαφωτισετε λιγο....αν μπορειτε....

Ειμαι πανετοιμη να ξεκινησω τις απαραιτητες εξετασεις...πριν βαλω κ παλι μπρος...για την τριτη μου προσπαθεια...

Δεν εχω μιλησει ακομα με το γιατρο μου, γιατι εκεινος λεει να βγει πρωτα η ιστολογικη κ μετα θα μου γραψει τι να κανω...

Εγω ομως, εχω σημειωσει το τι θα κανω, εχω κλεισει κ τα απαραιτητα ραντεβου, οτι κ να πει ο γιατρος μου...

Δεν ειμαι πνευμα αντιλογιας....απλα θεωρω οτι η καλυτερη προετοιμασια δινει περισσοτερες επιτυχιες...

Θελω τη βοηθεια σας λοιπον, οσον αφορα τον ανοσολογικο ελεγχο γονιμοτητας...

Οποια τον εχει κανει, ας μου πει ποιες ακριβως εξετασεις σας εδωσαν οι γιατροι σας να κανετε...

Σας ευχαριστω πολυ πολυ :):):)

Δημοσίευση

Konstans έγραψε:

Καλησπερα κοριτσια...

Θα ηθελα να με διαφωτισετε λιγο....αν μπορειτε....

Ειμαι πανετοιμη να ξεκινησω τις απαραιτητες εξετασεις...πριν βαλω κ παλι μπρος...για την τριτη μου προσπαθεια...

Δεν εχω μιλησει ακομα με το γιατρο μου, γιατι εκεινος λεει να βγει πρωτα η ιστολογικη κ μετα θα μου γραψει τι να κανω...

Εγω ομως, εχω σημειωσει το τι θα κανω, εχω κλεισει κ τα απαραιτητα ραντεβου, οτι κ να πει ο γιατρος μου...

Δεν ειμαι πνευμα αντιλογιας....απλα θεωρω οτι η καλυτερη προετοιμασια δινει περισσοτερες επιτυχιες...

Θελω τη βοηθεια σας λοιπον, οσον αφορα τον ανοσολογικο ελεγχο γονιμοτητας...

Οποια τον εχει κανει, ας μου πει ποιες ακριβως εξετασεις σας εδωσαν οι γιατροι σας να κανετε...

Σας ευχαριστω πολυ πολυ :):):)

Ψυχούλα μου..............

Δεν έχω ιδέα, το ξέρεις, ήθελα μόνο να σου πω πως σε σκέφτομαι..............

Καλή δύναμη να έχεις!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαμόγελο κι αισιοδοξία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι όλα θα σου πάνε SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ γρήγορα θα μας πεις και πάλι θετικότατα νεάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να προσέχεις κορίτσι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιά πολλά μικρή μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ ρε συ αυτό με το μπιμπερο!  Η δικιά μου τέλος του μήνα κλείνει τους 2 μήνες. Στην αρχή που έδινα κάποιες φορές συμπλήρωμα έπαιρνε μπιμπερο μετά το γύρισα σε αποκλειστικό θηλασμό και τώρα που αντλώ κάποιες φορές για να έχω γάλα αν λειψω η δώσει κάποιος άλλος δεν το θέλει! Άλλαξα και μπιμπερο και σήμερα πχ της έδωσα λίγο ήπιε και μετά με τίποτα ήθελε μόνο στήθος. Υπάρχει περίπτωση να μην το ξανά θελήσει; Η όσο προσπαθώ θα το μάθει πάλι; 
    • Καλημέρα!! Οπότε αναμένουμε  @Pinacolada 2/2  @Stavroula24 10/2  @elen. 23/2  @melitiniღ 7/3  Για να δούμε.... Εγώ όντως @Stavroula24 το βράδυ κοιμήθηκα πολυ καλά!! Πάντως έβγαλα και σήμερα ένα κομμάτι βλεννη λιγο μεγαλύτερο απο το χθεσινό.  
    • Χαχαα ο,τι θέλει ας γίνει 😁♥️😁💙💙💙
    • Ναι εννοείται να πας να τα δεις από κοντά τα καρότσια θα σε βοηθήσει πολύ να διαλέξεις θα καταλάβεις και διαφορές μεταξύ τους τουλάχιστον κατασκευαστικά  Αλλά αν το θες για το βάζεις μέσα αμάξι ή ανσανερ να το δεις αν μπορείς και κλειστό  Αλλά έχει κάνει και με το τι παιδι έχεις.. Εμένα και οι δυο όταν άρχισαν να περπατάνε το καρότσι δεν το θελανε οποτε είχα πάρει και ένα ποδηλατάκι.. ειδικά η μεγάλη που ήταν μικρή να κάτσω εγώ να πιω μιση ώρα καφέ και εκείνη να κάτσει στο καρότσι ; 😂 ΠΟΤΕ.. ούτε να την πάω βόλτα και να κοιμηθεί μέσα στο καρότσι δεν κοιμόταν έξω.. η μικρή ήταν πιο βολική καθόταν πιο καλα και έχει κοιμηθεί έξω σε βόλτα στο καρότσι 
    • Έχει τις δυσκολίες του απ' όσο καταλαβαίνω, γενικά το θέλουμε τόσο για να κυκλοφορούμε εδώ στη περιοχή όσο και να το βάζουμε στο αυτοκίνητο, αυτό που έχω δει και θέλω να πάω να δω από κοντά είναι τις inglesina το aptica είναι ακριβό αλλά να είναι και καλό θέλω, να μη πιάνει χώρο, να είναι εύκολο στο κλείσιμο. Τώρα μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα θα είναι ότι πρέπει γτ καλά τα βλέπεις από το κινητό στην πραγματικότητα πως είναι. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...