Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

απο που να αρχισω? οτι ολοι οι ελληνες ειμαστε το μαυρο μας το χαλι , οκ το ξερουμε . εδω και 3 μηνες παιρνουμε μισθο μειωμενο κατα 260 ε .. το υποστηκαμε και αυτο .. μπηκε το επιδομα αδειας 233 ε . νταξει σκεφτομαι θα τα βολεψω , θα τα δωσουμε στις βενζινες να παμε στο χωριο που εχουμε τοσα χρονια να παμε . κι ομως . κανονιζα χωρις τον ξενοδοχο ..1η ιουλιου παιρνει τηλ ο νοικαρης μας και μας λεει "τα μαζεψα τα πραγματα και εφυγα απο το σπιτι " :blink: - 280 ε . και αφησε φεσι το νερο 60 ε και τα κοινοχρηστα . και την δεη 180 ε ή οποια ομως ειναι στο ονομα του και νομιζει οτι θα την πληρωσουμε εμεις.

την ιδια μερα μενουμε και απο αυτοκινητο . ο αντρας μου δεν τολμαει να το παει στο μαστορα , φοβαται τι θα του ζητησει ..

α, και το αλλο . κατι καμμενο μου μυριζε στο σπιτι που μενουμε . και ηταν ο πινακας . ηρθε ο ηλεκτρολογος το κουτσοφτιαξε με 20 ε , αλλα δεν δουλευει ο γενικος και θελει 180 ε να αλλαξει τον πινακα . αλλα το αφησαμε και αυτο ετσι .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρουλα μου δεν εισαι η μονη βεβαια,μην νομιζεις οτι επειδη εμεις δεν τα γραφουμε θα πει οτι δεν περναμε αναλογες καταστασεις.....

Εδώ λοιπόν έρχετε και κολλάει το "όταν μας βλέπει ο θεός να κάνουμε σχέδια...γελάει"!!!

Όταν κάτι στραβώνει, μετά όλα σου πάνε στραβά. Κάτι ανάλογο περνάμε όλοι λίγο πολύ...αλλά που θα πάει θα δούμε και μια άσπρη μέρα!!!

Υπομονή Ρουλίτσα....όταν φτάνεις χαμηλά, δεν πάει παρακάτω, θα ορθοποδήσετε κι εσείς. ;)

Τα φιλιά μου.... :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...