Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σήμερα έχει γενέθλια μια πολύ γλυκιά κοπέλα !!!!!!!!!!!! ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι...η φιλεναδίτσα μου η Ασπούλα!!!!!!!!!(mirlitsa)

να σε χαιρόμαστε αγαπούλα μου!!!!!!!!! να σαι πάντα γερή και ευτυχισμένη....να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου... :):):) σε αγαπω πολυυυυυυυυυυυ και το ξέρεις... ;) φιλιά απο Καρολινάκι και Λυδιάκι!!!!!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Βρεεεεεε δεν σας ενημέρωσα για να μην με ρωτήσετε τα πόσα κλείνω!!!! :laugh: :laugh:

Κοριτσάρες μου, σας ευχαριστώ πάρα...μα πάρααααααα πολύ!!!!!! :P

Να 'στε καλά και να χαίρεστε την όμορφη οικογένειά σας!!!!! :kiss:

Δημοσίευση

γωγακι έγραψε:

ασπακι? να τα 100στησεις πλανευτρα πρασινοματα..

ευχομαι καθε ευτυχια στην ομορφη οικογενεια σου,υγεια και αγαπη!!!

ωστε κι εσυ καρκινακι εεε??? ;):kiss::kiss::kiss::kiss:%7Boption%7D

Ναι μαρή φιλενάδα, είδες τι κοινά έχουμε!!!!!

Αν μου μίλαγες στην βάφτιση θα ανακάλυπτες κι άλλα!!!! :laugh:

...πάμε πάλι απ΄ την αρχή!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

mirlitsa έγραψε:

γωγακι έγραψε:

Ναι μαρή φιλενάδα, είδες τι κοινά έχουμε!!!!!

Αν μου μίλαγες στην βάφτιση θα ανακάλυπτες κι άλλα!!!! :laugh:

...πάμε πάλι απ΄ την αρχή!!!! :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:82xc4akk]

εγω σε μια φωτο σε ειχα δει....κ.λ.π :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

την αγαπη μου και τα φιλια μου :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

παντα ευτυχισμενη να εισαι κουκλα μου!!!

Δημοσίευση

mirlitsa έγραψε:

γωγακι έγραψε:

Σ' ευχαριστώ πολύ...όλες σας!!!

Να είστε καλά να με σκέφτεστε πάντα!!! χαχαχαχα... :P:unsure:[/quote:1p2u27i4]

εισαι αγαπησιάρικο παιδι!!!!!!!!!!!! δεν μπορουμε να κανουμε και αλλιως!!!!!!! :P:P:P

Δημοσίευση

Χρονια πολλα πολλα πολλα πολλα....καλα ευτυχισμενα γεματα υγεια ευτυχια αγαπη λεφτα (οικονομικη κριση βλεπεις ) δυναμη δημιουργηκοτητα περιτριγυρισμενη απο πολλαααααα παιδακια και γενικοτερα να εχεις μια ζωη ετσι οπως την εχεις ονειρευτει.

Δημοσίευση

karolinaki1 έγραψε:

πώς τα πέρασε η όμορφη φιλεναδίτσα μου????????φαντάζομαι τέλειααααααααααααα... :):):) σε φιλώ γλυκά.... :kiss::kiss:

Αχ κουκλίτσα μου εσύ!!!!!!! :kiss:

Τα περάσαμε πολύ όμορφα, πήγαμε αρχικά για φαγητό στον Κορυδαλλό, στα λημέρια του αντρούλη μου και μετά για ποτάκι στο παλιό του στέκι!!! :)

Πολύ όμορφα, ήσυχα και ρομαντικά κύλησε η βραδιά μας.... :)

Δημοσίευση

-++-[b****]mirlitsa έγραψε:-*96+++66666

-*-+-

karolinaki1 έγραψε:

Αχ κουκλίτσα μου εσύ!!!!!!! :kiss:

Τα περάσαμε πολύ όμορφα, πήγαμε αρχικά για φαγητό στον Κορυδαλλό, στα λημέρια του αντρούλη μου και μετά για ποτάκι στο παλιό του στέκι!!! :)

Πολύ όμορφα, ήσυχα και ρομαντικά κύλησε η βραδιά μας.... :)[/quote:1zeeai5l]

Μπραβο κοριτσάκι μου !!!!άντε και του χρόνου...εννοείται η ηλικια μειώνεται κατά έναν χρόνο όσο οι άλλοι λένε ότι μεγαλώνουμε ...χαχα σωστά????????? :P:P:P

Δημοσίευση

mirlitsa έγραψε:

:woohoo: :woohoo: Καλέ εννοείταιιιιιιιιι!!!!!!

Άλλωστε στα 23 που έκλεισα εγώ...τι ανάγκη έχω να κρύψω χρόνια???? :laugh: :laugh: :S:blink:

βρε με περνάς εναν ολόοοοοοοοοοοοοοοκληρο χρόνο...χαχα.. ακομη εχουμε πολλααααααααα χρόνια μεχρι τα πρωτα αντα... :P:P:P:P :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ σε καταλαβαίνω απόλυτα κορίτσι μου!! Υπομονή δε μπορούμε να κάνουμε κ αλλιώς 
    • @Sia A θέλω να σε ευχαριστήσω παρά πολύ.  Προσπαθω πραγματικά να το αφήσω πίσω και να με νοιάζει ο εαυτός μου… με την περίοδο φοβήθηκα λίγο, ευχαριστώ που απάντησες… ελπιζω η χοριακή σου αύριο να σε κάνει να κλαις από χαρά! Το εννοώ!
    • Κορίτσια καλημερα σε όλες! Ποναει πολύ η κοιλια μου, εχω τόσο έντονη καφέ κόκκινη ροή και νιώθω λιγακι αδύναμη. Πρέπει να προσέξω κάτι; Γνωρίζετε εαν έτσι ειναι η περίοδος μετά από μια βιοχημική;  
    • Καλημέρα κορίτσι μου!!! Μη ψάχνεις να βρεις απαντήσεις γτ δεν θα σε καλύψουν πίστεψε με κ δεν νομίζω να σου πει κ όλη την αλήθεια. Κράτα μόνο το ποσό άνανδρος κ χεστης φάνηκε στο τέλος.... Γτ όλο αυτό το δουλεύε στο μυαλό του καιρό, δεν πατήθηκε ξαφνικά ένα κουμπί απλά βρήκε την ευκαιρία με το 3μερο να πει τέλος. Να ξέρεις κανένας νοήμων άνθρωπος δεν πετάει μια μακροχρόνια σχέση χωρίς πολύ πολύ σκέψη. Απλά εσύ δυστυχώς δεν είχες καταλάβει κάτι όχι από χαζομαρα αλλά επειδή το έκρυβε καλά, ήσασταν κ μακριά οπότε ειναι λογικό. Κ ναι μπορεί να υπάρχει κ άλλο πρόσωπο αλλά θα έπρεπε να είναι το τελευταίο που σε νοιάζει,  χάρισμα της.  Για την περίοδο ναι κορίτσι μου έτσι είναι είχε ξεκινήσει μια εγκυμοσύνη κ τώρα η περίοδος θα είναι πιο βαριά από την κανονική κ σε ροη κ σε πόνο για να καθαρίσεις. Πάρε παυσίπονα κ να τρως κ να ενυδατώνεται καλά κ θα περάσει!!! 
    • Τίνα μου ευχαριστώ τόσο τόσο τόσο πολύ για τα λόγια σου! Η Παναγία, ο Θεουλης κ ο Άγιος Στυλιανος που τον έχουμε τάξει και τον έχουμε ήδη βαφτίσει στο όνομά του θα μας βοηθήσουν και πάλι. Έχουμε περάσει ξυστά κυριολεκτικά από τόσα προβλήματα με αυτό το μωράκι που πιστεύω και τώρα θα την γλιτώσουμε πάλι.  μακάρι αν πρέπει κ μπορούμε να δώσει ο Θεός και ένα ακόμα παιδάκι 🙏🏼 πως είσαι εσύ; Πως νιώθεις; 🙂🩷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...