Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΙΤΙΔΑ-ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ..ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΙΤΙΔΑ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ.ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ -ΠΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΗΝΕΧΟΜΕΝΗ..ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΥΡΕΤΟ ΟΥΤΕ ΠΟΝΑΩ ΑΝ ΤΟ ΠΑΤΑΩ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ Κ ΜΕ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Κ ΠΟΣΟ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ακομα και οι χειρουεργοι μπερδευουν την σκωληκοειδιτιδα με την ωορηξια..καλο ειναι που εν ανεβασες πυρετο..μην ανυσηχεις τοσο..οταν το πατας και το αφηνεις αποτομα ποναει το ιδιο;;

πολυ πιθανον να ειναι γυναικολογικο..

αχ δεν ποναει ποναει..καταλαβες δηλ τι εννοω.με ενοχλει συνεχεια.αλλα αγχωνομαι μην ειναι γιατι ο γιος μου εχει αλλεργια κ τι θα κανω αν παω νοσοκομειο?τι θα τρωει?αστα να πανε.....

τσελινκας καλησπερα.

εγω πριν 3 χρονια που ειχα παει αρων αρων στο νοσοκομειο γιατι πονουσα υπερβολικα και νομιζα οτι ειχε 'σπασει' πλεον ο σκωληκοηδειτης μου λεει ο γιατρος στο νοσοκομειο για πηδα λιγο..και εκανα ενα δυο αλματακια και μου λεει πονας? του λεω οχι..τοτε μου λεει δεν ειναι σκωλικοηδειτης. και οντος δεν ηταν...

ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο...παιζει να ειναι το αντερακι σου?? :dry:

ΚΙ ΕΓΩ ΠΗΔΗΞΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ.ΠΟΝΕΣΑ ΟΤΑΝ ΚΑΘΗΣΑ ΜΕΤΑ...ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ.....ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ....

το ίδιο είχα κι εγώ κατα διαστήματα το οποίο ξεκίνησε στην εφηβεια λίγο πριν αρχίσει η περίοδος..με πήγανε σε πολλους γιατρους οι γονείς μου και δεν έβρισκαν κάτι..μέχρι που μερικές μέρες μετά είδα λίγο ροζουλι στο χαρτάκι...:) Δεν είναι τίποτα..το πιο πιθανο είναι ωορρηξία..αν ήταν σκωληκοειδήτιδα θα είχες πεθάνει απο τον πόνο ..δε θα μιλιοσουν..θα ήσουν σαν σε νιρβάνα απο τον πόνο και την κακοδιαθεσία..είχε παρουσιάσει ο αδερφός μου και δεν θα ξεχάσω πως φωναζε απο τον πονο...καλμ ντάουν γκερλ!!!:)

ΕΚΑΝΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΑ 16 ΜΟΥ.ΕΚΑΝΑ ΕΜΕΤΟΥΣ 1-2 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΝΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΜΕΤΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΧΑΜΗΛΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΗΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ.

ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΘΑ ΔΙΞΕΙ.

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ Η ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ,ΑΛΛΟΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΜΟΥΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΛΠ ΚΛΠ.

Olya μου σίγουρα ο καθένας το βιώνει διαφορετικά αλλά τοθέμα είναι πως επειδή είναι μια κατάσταση συναγερμου για το σώμα, αποκλείεται να μην το πάρεις χαμπάρι όπως και ναχει...το λέω για να ξεαγχώσω την τσελινκας...θα το πάρεις χαμπάρι..δε θα μπορείς να ησυχάσεις..

αυτη η .....ωορηξια που ακριβως χτυπαει ο πονος κ για ποσο καιρο...εγω ποναω στην περιοχη του σκουληκιου κ διπλα στον αφαλο,παντα απο δεξια...κ οχι πονος οπως ειπα...ενοχληση...ειμαι πολυ μπερδεμενη.. :S

πολυ πιθανο να ειναι το εντερο σου η καποια κολιτιδα μπορεις να παρεις ενα bouskopan plys αλλα πριν απο ολα παινε κανε μια εξεταση να δεις τα λευκα αιμοσφαιρια και βεβαια νατι να το ανλυουμε εμεις οι ασχετες πηγαινε καλυτερα σε ενα γιατροδνε προκετε να σε βαλει σονυ καικαλ για χειρουργειο .Παντως ο σκουλεικοειδητης μορει νακανει επεισης και εμετος και πυρετο αλλα ακι ενας πονς στο αριστερο ποδι και η μεση το καλυτερο ειναινα πας σ εενα γιατρο μην το αφηνεις για ποιο λογο να σε ενοχλει

Συμφωνω απολυτα με την Βανια .Σε τετοια θεματα δεν μπορουμε να σου πουμε και πολλα ειναι πολυ λεπτο το θεμα.Εδω πας σε γιατρο του λες τα συμπτωματα αλλα αν δε σσε ψηλαφισει αν δε σου κανει εξετασεις ουτε και εκεινος θα μπορεσει να σου δωσει μια απαντηση.Οποτε σε συμβουλευω για την ωρα να χαλαρωσεις και αυριο πρωι πρωι πανε σε ενα γιατρο.

εγώ έκανα εγχείρηση πριν 3 χρόνια. με πονούσε πολλά χρόνια αλλά οταν έκανα εξετάσεις δεν έδειχναν τίποτα και μου έλεγαν ότι έχω γυναικολογικό πρόβλημα. το αποτέλεσμα ήταν να με πιάσει περιτονίτιδα να μπώ χειρουργείο 12:300 το βράδυ κια δεν είχα κανένα σύμπτωμα πέρα απο τον πόνο (εννοώ πυρετό, εμετο, τα λευκα δεν ήταν ανεβασμένα τίποτα!!! ). πάντως αν σε ενοχλεί συχνά ειδικά όταν κουράζεσαι, ψάξε το. συμβαίνει συχνά να μην δείχνει τα συμπτώματα. καλή δύναμη :)

τα νέα σου tselinkas? μόνο ο γιατρός ξέρει να σου πει σίγουρα , εδώ θα διαβάσεις πολλά διαφορετικά. εγώ είχα σαλπιγγίτιδα με ίδια συμπτώματα ακριβώς με σκωληκοειδήτη , με κράτησαν για παρακολούθηση στο νοσοκομείο και ευτυχώς ο χειρούργος με γλύτωσε από χειρουργείο τελευταία στιγμή γιατι ζήτησε να με δει γυναικολόγος και τελικά έγινε η σωστή διάγνωση.παυσίπονο σε καμία περίπτωση μην πάρεις!παρά μόνο αν σου πει ο γιατρός.

καλησπερα τσελινκας εγω εβγαλα σκωληκοειδιτη πριν 10 χρονια δεν πονουσα καθολου αλλα ημουν σαν φυτο ειχα πυρετο δεν ετρωγα δεν επινα δεν μπορουσα να αντιδρασω γενικα τελικα εχω μια θεια νοσοκομα που ειχε παει το μυαλο της εκει κ με μετεφεραν αρων αρων στο νοσοκομειο οπου κ χειρουργηθηκα αμεσως εμεινα 4 μερες μεσα,καλο ειναι να πας γρηγορα στον γιατρο σου δεν παιζουμε με την υγεια μακαρι να ειναι ολα καλα περιμενουμε νεα σου

κοριτσια δεν εχω παει γιατρο,εχω 2 παιδια μικρα,το ενα μωρο,ο αντρας μου δουλευει κ δεν μπορει να μερ παει καποιος αλλος να μου το κραταει κι ολας.σημερα ο πονος πηγε πιο πανω λιγο.σε τι γιατρο να παω?χειρουργο,γαστρεντερολογο,παθολογο?σε τι? :(

Καλησπερα κ απο μενα!!!

Ελπιζω να εισα καλυτερα! Ιατρικη συμβουλη κ διαγνωση δε μπορω να κανω,ουτε κ να σου πω την εμπειρια μου(γιατι δεν εχω).Παντως μην αμελεις τουςπονους στην κοιλιακη χωρα (γενικα),γιατι τα περισσοτερα οργανα βρισκονται εκει ;)

Ξεκινα απο εναν παθολογο κ θα σε παραπεμψει εκεινος σε αλλη ειδικοτητα αν χρειαστει.

Ολα θα ειναι καλα,μην αγχωνεσαι :kiss:

• 3 months later...

exw edw k 6 meres ponaei h koilia moy deksia k antanakla sto podi k sth mesh. phga sto giatro giati fobhthika gia skolikoeiditida k moy eipe pws den einaiekana k genikh aimatos k htan entaksei. o ponos epimenei an k den einai anypoforo prepei na paw sto nosokomeio?.agxwthika giati exw 2 paidia gennhsa prosfata k xeiroyrghthhka prosfata k sth xolh.de tha anteksw k allo xeiroyrgeio...exeis kanei kaneis?

πατσυ μου αυτα τα πραγματα δεν ειναι να τα αφηνουμε κοπελα μου,ποσο καιρο πονας;αν ηταν σκωληκοειδιτιδα θα ειχες πυρετο,ανορεξια,και η κοιλια σου θα ηταν πολυ σκληρη πηγαινε συντομα να κανεις εξετασεις πρωτα απο ολα πρεπει να εισαι καλα για να μπορεις να μεγαλωσεις τα παιδακια σου μην το αμελεις αλλο,περαστικα σου και ευχομαι να ειναι κατι περαστικο.

κατερινακι μου εμενα τελικα ειναι το εντερο..εκανα υπερηχο ανω κ κατω κοιλιας κ ηταν οκ κ ειπε ο ντοκ οτι μαλλον ειναι σπατικη κολιτιδα αλλα να κανω κολονοσκοπηση να βεβαιωθουμε.μετα κατα τον σεπτεμβριο περασε ο πονος κ επανηρθε πριν καμια βδομαδα παλι...γρρρρρρρρρ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...