Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

για σας κοριτσια,εχω ενα γιο 9 μηνων και εχω καθηστερηση 9 μερες.εχω σταθερο κυκλο.υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειμαι.στην αρχη μονο που το σκεφτομουν τρελενομουν,αλλα σιγα σιγα το βλεπω πιο θετικα με δυο μωρα διαφορα 1,5 χρονο,θα μεγαλωσουν μαζι.

Δημοσίευση

δεν ειναι δυσκολο κοριτσι μου?με τρομαζει στη σκεψη δυο μωρα μαζι,ειναι κ ζωηρουλης ο μικρος μου πως θα τα καταφερω?δεν εχω και βοηθεια καθολου!!!!εδω και 2 μηνες εχουμε μετακομησει σε αλλη πολη και οι γονεις μας ειναι λιγο μακρυα.

Δημοσίευση

με το καλο!!!!! καλη εγκυμοσυνη να εχεις!!!

μην ανησυχεις και οοολα θα πανε καλα!!! ειναι πιο ευκολο να ειναι κοντα ηλικιακα... λιγακι στην αρχη θα ειναι καπως μεχρι να μπουν ολα σε προγραμμα!

ο Θεος θα σε βοηθησει!

καλη εγκυμοσυνη να εχεις!

Δημοσίευση

Κοριτσι μου ολα ειναι θεμα προσαρμογης .Στην αρχη μεχρι να προσαρμοστειτε στο καινουριο προγραμμα ισως δυσκολευτειτε λιγο αλλα τα παιδια μας μεγαλωνουν με τεοιους γρηγορους ρυθμους που δε θα καταλαβεις ποτε θα ξεπεταχτουν και τα δυο .Θα εχει το ενα για παρεα και φιλο το αλλο .Δε θα σε εχουν μεγαλη αναγκη στα παιχνιδια τους και γενικοτερα δες το σαν με ενα σμπαρο δυο τριγωνια.Ευχομαι ολα να σου πανε καλα.Βαλε τον αντρρα σου με το παιδι σου και εσυ κοιμησου....τωρα που εισαι εγκυος.

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

ευχομαι να εισαι εγκυος και μην φοβασαι οπως ειπαν και τα κοριτσια λολοι περναμε απο το σταδιο της προσαρμογης ειναι καλο πιστευω να εχουν μικρη διαφορα θα μεγαλωσουν μαζι και εσυ θα ξαναθυμηθεις ολα αυτα που περασες πριν λιγο καιρο που τα εχεις και φρεσκα και μενα οταν γεννηθει το νεο μελος της οικογενειας μας θα εχουν διαφορα ακριβως 2 χρονια θα θελει υπομονη και επιμονη αλλα ειναι υπεροχο δωροοοοοοοοοοοο με το καλο λοιπον :laugh:

Δημοσίευση

Πρωτα κανε μια χοριακουλα να σιγουρευτεις.Επειτα κααι μενα θα εχουν σχεδον 4 χρονια με την πρωτη και 18 μηνες με τη δευτερη.ειναι πολυ καλη η διαφορα τους θα ειναι πολυ δεμενα..περιμενουμε αποτελεσματα.

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑς ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑς.ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟς,ΝΑ ΣΑς ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΛΙΓΟ,ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕς!!!!ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ούτε και γω το κατάλαβα. Ίσως φταίει αυτό, ότι ήμασταν μέσα. Εγώ ας πούμε δεν δούλεψα καθόλου σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οπότε οι έξοδοί μου ήταν το να πηγαίνω τον μικρό στον παιδικό (ευκαιρία να περπατώ), να βλέπω τις κολλητές κάποια πρωινά, να κάνω μερικά ψώνια, λίγες βόλτες οικογενειακές. Χαλαρά πράγματα δηλαδή. Και γω, μη νομίζεις, όλο με κολάν ήμουν και πολύ κάζουαλ γενικώς. Το φχαριστήθηκα. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν μου έχει λείψει και ο άλλος "πιο δημόσιος" εαυτός μου. Θα αργήσω να τον δω μου φαίνεται! Όσο για την κοιλιά... όλο έλεγα πως θα τη βγάζω φωτό κάθε βδομάδα... ούτε αυτό δεν έκανα!  Εγώ έχω μπει στην τελική ευθεία πια... Στις 25 μπαίνω για προγραμματισμένη καισαρική καλώς εχόντων των πραγμάτων. Οπότε... μία βδομαδούλα έμεινε!  Τα βράδια πέφτω ΞΕΡΗ. Είτε είμαι στον καναπέ είτε στο κρεβάτι, πέφτω ΞΕΡΗ. Αν με πάρει ο ύπνος στον καναπέ κάνει αμάν ο άντρας μου για να με ξυπνήσει και να με πείσει να σηκωθώ να πάω στο κρεβάτι να κοιμηθώ σαν άνθρωπος!! Έχει πολλή φάση αυτό!!  Κάποιες φορές και γω τρώω κάποιες φλασιές και νομίζω πως έχω πολλή ώρα να την ακούσω τη ζουζούνα. Πλέον όμως, έχω την εντύπωση ότι ακούει τη φωνή μου και καταλαβαίνει που χαϊδεύω την κοιλιά και μου δίνει σήμα ότι 'Ψιτ, εδώ είμαι, αραχτή!" 
    • Πω πω τι ταλαιπωρία περνάς βρε κορίτσι μου; Είναι τόσο κρίμα που τους εμπιστευόμαστε κ μερικοί δεν είναι άνθρωποι.. μα φυσικά ποια ξέρει τι είναι σωστό κ τι λάθος? Στην πορεία μαθαίνουμε κάποια πράγματα αλλά κ πάλι γιατροί δεν είμαστε να καταλαβαίνουμε τα πάντα.. να πάρεις όσες γνώμες νιώθεις οτι χρειάζεται για να είσαι σίγουρη.. κ αφού βρήκες ήδη κάποιον να εμπιστευτείς θα μπείτε σιγά σιγά σε μια σειρά..
    • κορίτσια τι κάνετε;; Πως είστε;; ποιες μπαίνουν στην τελική ευθεία;; Εγώ σε δυο μέρες μπαίνω στο μήνα μου και μου φαίνεται απίστευτο!! Πέρασε ο καιρός!!  Τα βράδια πως είστε; κοιμάστε;; Γιατί ενώ με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ, όσο βλέπουμε τηλεόραση, όταν πάω στο κρεβάτι το μάτι γαρίδα.. συν όλη την ώρα σηκώνομαι για τουαλέτα. Χτες το βράδυ τα χρειάστηκα γιατί είχα την άισθηση ότι είχα να ακούσω το μωρό αρκετές ώρες οπότε το βράδυ μου προστέθηκε συν ένα άγχος για το αν είναι όλα καλά.. ένιωθα κάτι μικρά γκουπ γκουπ αλλά δεν ήξερα αν ήταν το μωρό ή το έντερο... Σήμερα το πρωί όμως  έδωσε ρεσιτάλ και γενικά όλη μέρα είναι ζωηρούλης, απλά μάλλον κοιμόταν και αυτός εχτές το βράδυ. Έτσι το καλό μου το παιδί ξέρει ότι τα βραδιά πρέπει να κοιμόμαστε 😂😂😂   Έκοψα και το σαλοσπίρ και η γιατρός μου είπε να συνεχίσω το μαγνήσιο μέχρι να ανέβω Θεσσαλονίκη. 
    • Με το καλό κορίτσι μου... όλα να πάνε καλά!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...