Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΓΑΛΑ;


Recommended Posts

Δίνω στην μικρή μου το Frisolac που είναι μέχρι 6 μηνών και στα συστατικά είδα σήμερα και τρελάθηκα ότι έχει ταυρίνη, κιτρικό οξύ και φυτικά έλαια τα οποία είναι ακατάλληλα για μεγάλους, πόσο μάλλον για μωράκια..

Έψαξα λοιπόν για βιολογικό γάλα σε σκόνη και βρήκα 2 εταιρίες.

Το ένα είναι το Baby nat και το άλλο της Holle από βιολογικό κατάστημα.

Τα έχετε δοκιμάσει; Είναι καλά; Μάλιστα υπάρχει και κατσικίσιο σε σκόνη. Ειναι όμως καλό; Είναι πιο ακριβό βέβαια...

Μήπως υπάρχουν κι άλλα; Το baby nat υπάρχει στην Ελλάδα; Γιατί το βρήκα στην Αγγλία...

Την βοήθειά σας για άλλη μια φορά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατσικισιο παντως δε μπορεις να της δωσεις μαριλου..μεχτι να παει ενος ετους θα μεινεις με το αγελαδινο..

οσο για τα αλλα..δε ξερω να σου πω καλο μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στο μεταξύ έχει κατσικίσιο αλλά λεει για μετά τον 6ο μήνα. Δεν με πειράζει να μείνω στο αγελαδινό αρκεί να μην έχει βλαβερά στοιχεια για το πουλάκι μου... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Simfonw me thn Soso katsikisio den kanei na ths doseis akomi...Kapio alo pou na mhn einai organiko den exeis dokimasei...Egw ths edina to s26Gold kai den eixame kanena provlima...Kala auta den ta elenxoune prin vgoun sthn agora,idika tis vrefikes trofes nomiza pos einai pio afstirh oi elenxoi???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marilou egw apo tin arxi tis dinw to Almiron pou theoreitai apo ta kala galata alla twra pou arxisame kremes kai eimai egw uper tou viologikou tis dinw tin krema rizalevro tis Holle.Mporeis ean theleis na pareis to FREEZYLAC pou einai viologiko gala kai to poulane sta farmakeia ,einai tis etaireias Freezyderm.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το γάλα της HOLLE θα είναι καλό;

Το έχει δοκιμάσει καμία; Γιατί στα συστατικά του δεν έχει τίποτα περίεργο.

Αλλά και γιαυτό της frezyderm θα πάω να κοιτάξω τα συστατικά και θα σας πω...

Το frisolac δεν την ενοχλούσε απλά λόγω των συστατικών θέλω να το αλλάξω άμεσα...γιατί ανησυχώ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ απο τον 7ο μήνα και μετά ξεκίνησα να της δίνω το βιολογικό της frezzyderm μέχρι και πριν απο 1 μήνα που ξεκινήσαμε τα κανονικά του σουπερ μάρκετ.

Απο το παραπάνω γάλα έμεινα υπέρ ευχαριστημένη και θα το χρησιμοποιήσω και στο μπέμπη όταν χρειαστεί. Το βρίσκεις στα φαρμακεία και στοιχίζει γύρω στα 18 ευρώ το 1 και στα 15 το 2.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαριλου μου και γω στην μπεμπα μου δινω (οσες φορες χρειαστει να πιει ξενο) το frezylac της frezyderm το βιολογικο! Εμενα μου το συστησε η παιδιατρος οταν την ρωτησα τι μαρκα να της δωσω! Υποτιθεται οτι ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν αυτην την στιγμη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
    • @maroo8 @Gioher κορίτσια την παρήγγειλα και τώρα αν τυχόν στην πρώτη μετακίνηση από το μαιευτήριο στο σπίτι δεν έχει έρθει δε νομίζω ότι χάλασε κι ο κόσμος.. οριακά είναι, μάξιμουμ έως 14 Αυγούστου μας έχει πει ο γιατρός..
    • 500 ανα ετος;; εμενα προσφατα ρωτησε μια φιλη μου που θα γεννησει συντομα και σκεφτεται να το κανει και της ειπαν 1500 για ολη την 20ετια.. εχουμε κανει πολλες συζητησεις γι αυτο το θεμα και η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν ξερω τι παιζει με αυτο το θεμα και αν ισχυουν ολα αυτα που λενε..
    • Ειναι λογικο να υπαρχουν αυτα τα συναισθηματα. Ολοι αισθανομαστε καπως οταν ανακαλυπτουμε οτι υπαρχει καποιο θεμα. Προσωπικα περασα δυσκολα αλλα το πιο σημαντικο ηταν να στηριξω τον συζυγο ωστε να μην νιωσει ουτε στιγμη ασχημα. Ολοι θελουν τον χρονο τους. Τωρα για τις θεραπειες θα συμφωνησω με την κοπελα παραπανω που σου εγραψε να δωσεις το τριμηνο να δειτε πως θα παει αλλα παραλληλα μπορεις να δεις τα χαρτια που χρειαζεται να συγκεντρωσεις για να περασεις απο επιτροπη εξωσωματικης γιατι θα χασεις κι εκει αρκετο χρονο αν χρειαστει τελικα να το κανεις. Εμεις καταφυγαμε σε αυτην την επιλογη γιατι η αληθεια ειναι οτι ειδαμε μια μικρη βελτιωση με τη θεραπεια αλλα οχι κατι θεαματικο ωστε να μας δινει σοβαρες πιθανοτητες να συλλαβω κανονικα. Βεβαια ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος οποτε ποτε δεν ξερεις. Παντως οπως γραφτηκε με την εξωσωματικη παρακαμπτονται αυτες οι δυσκολιες με το σπερμα οποτε στο τελος θα πανε ολα καλα και θα πετυχετε τον στοχο σας. Ευχομαι κοριτσι μου το καλυτερο να εχετε δυναμη και να αποκτησετε το θαυματακι σας!
    • Εχω παρει εγω, σιγουρα χρειαζεται για μεγαλες αποστασεις , τωρα αν εισαι κοντα στο μαιευτηριο δεν εγινε και κατι λογικα θα βαλεις τη ζωνη και θα εισαι οκ...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...