Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!!

Γνωρίζει καμιά σας για την προγεστερόνη; ποια είναι η σημασία της; Έκανα σήμερα εξέταση (19η μέρα) και ήταν 45. Νομίζω ότι είναι αρκετά υψηλή. Εδώ και 3 μέρες παίρνω utrogestan των 200mg, 2 χάπια την ημέρα. Πρέπει να συνεχίσω μέχρι την επόμενη Δευτέρα που θα κάνω β χοριακή;;;

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις......Αν γνωρίζει κάποια χρειάζομαι την βοήθειά σας....

Δημοσίευση

Kαλησπερα,η προγεστερονη ειναι μια πολυ σημαντικη εξεταση,η οποια γινετα περιπου μια εβδομαδα μετα την ωορρηξια.Δειχνει κατα ποσο ηταν καλη η ωορρηξια εκεινον τον μηνα.Το νουμερο θα σου το εξηγησει ο γιατρος αλλα εχω την εντυπωση πως οσο μεγαλυτερο τοσο το καλυτερο.Επισης,για πιο αναλυτικες εξηγησεις,κανε αναζητηση στο google και θα βρεις πολλες πληροφοριες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ τα βράζω σε κατσαρόλα και μετά τα αλέθω με ράβδο μπλέντερ και είναι οκ ίσως στον ατμό να γίνονται πιο καλά δεν ξέρω δεν έχω δοκιμάσει 🤷‍♀️
    • Και εγώ άρχισα να σκέφτομαι να την πάω σιγά σιγά στην κούνια που είναι μέσα στο δωμάτιο μας να βγάλω το λικνο και σε κανένα μήνα θα ετοιμάσω επιτέλους δωμάτιο να της βάλω και τις δύο αλλά κυρίως την μεγάλη πιστεύω θα είναι δύσκολο τώρα η αλλαγή αλλά άργησα κιόλας  εγώ έχω βάλει κάμερα στο λίκνο και μου στέλνει ειδοποιήσεις στο κινητό όταν το μωρό κουνιέται ή κλαίει και μπαίνω την βλέπω από το κινητό μου ώστε να μην χρειάζεται να μπαίνω μέσα στο δωμάτιο και την ξυπνάω 
    • Νομίζω πως δεν υπάρχει θέμα να κάνετε ένα διάλειμμα και εμένα το μεσημεριανό δεν το τρώει 🤷‍♀️ υπομονή που θα πάει σιγά σιγά θα το δεχτούν 
    • Μaria98 νομιζω αυτη η ενοχληση ειναι φυσιολογικοτατη τωρα μεγαλωνει φουλ το παιδι αρχιζει και κανει αλλαγες στο σωμα.  Elenaki12 Σε βρισκω πανετοιμη συγκριτικα με εμενα που ακομα περιμενω να δω τι θα γινει με την περιπτωση μου. Με το καλο ο γαμος και η βαφτιση σας τι ομορφα που το κανονισατε. Εχεις κλεισει 28 εβδομαδες ή διατρεχεις την 28η; Νομιζα οτι ειμαι η μεγαλυτερη στο γκρουπ🤣. Εμεις εκτος οτι δεν εχουμε κανει τιποτα μειναμε και ανυπαντροι λογω επιπλοκης και το αγορι μου με ρωταει εστω αν θα κανουμε ενα συμφωνο συμβιωσης αλλα εγω δεν μπορω να σηκωθω απο το κρεβατι και σφυριζω αδιαφορα προς ωρας. Μονο εμενα μου φαινεται αιωνας μεχρι το τελος ή ειναι απο την παρατεταμενη ξαπλα;;  Ηθελα να μου πειτε οποιο κοριτσι θελει σας εχουν πει ποσο ζυγιζουν τα μπεμπινια σας; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...