Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Zετούλα!!!!!!!

Κλαιω με λιγμούς με την περιγραφή και τα απίστευτα λόγια σου!!!

Κλαίω βέβαια από χαρα,καλα που είμαι μόνη στη δουλεια!!!

Πραγματικά , σε γνωρίζω λίγο , αλλα χαίρομαι απίστευτα για σένα και την οικογένεια σου!!!Οπως είπες,πράγματι γέμησε το σπίτι σου.....

Χαίρομαι που όλα πήγαν καλα και είστε ολοι ήρεμοι και αγαπημένοι σπίτι.

Τα μάτια σου στη κόρη σου,τα μωρουδέλια ακόμη δεν καταλαβαίνουν τόσο....

Συγκινήθηκα πολύ με τα τελευταία σου λόγια.

Αναφέρθηκες στην αγωνία σου για το πως θα τα καταφέρεις...Την ίδια αγωνία έχω και εγω!!!Ομως,είμαι σίγουρη πως θα τα πας περίφημα,μόνο υπομονή να έχεις και όλα τα αλλα θα βολευτουν!Αλλα δε σε φοβάμαι!!!

Είπες και για την αγάπη που μοιράζεται και πολλαπλασιάζεται...Περιμένω να έρθουν αργότερα και τα δικά μου στην αγκαλια μου για να το νιώσω όλο αυτο...Μέχρι τώρα αναρωτιέμαι πως θα τα αγαπήσω τόσο,οσο αγαπάω το γιό μου.....

Ποπο,τι μου έκανες μεσημεριάτικα!!!!!

Σου ευχομαι ολα να πανε καλύτερα από οτι τα περιμένεις....Φιλάκια σε όλους σας!!

Δημοσίευση

Ευη μου τι να σου πω κοριτσακι μου ειμαι σιγουρη οτι κ για σενα ετσι θα ερθει. Αγαπάς τον γιο σου τοσο πολυ που νομιζεις οτι δεν μπορεις να δωσεις αλλο. Κι ομως υπαρχουν τοσα μεσα μας που ξεχυλίζουν υστερα. Καθομαι τωρα κ τα κοιταζω κ ναι δεν λεω ειναι κουραση ιδιως χωρις βοήθεια αλλα απο την αλλη τι χαρά εχω ενα σπιτι γεματο παιδια κ αγάπη. Θα δεις που θα τα αγαπήσεις κ αυτα το ιδιο κ η αγαπη σου θα μοιραζεται. Ειναι τοσο τελειο συναισθημα που πραγματικά κ εγω ακομα απορώ. Φιλακια πολλα κοριτσακι μου κ οτι θες εδω ειμαι

Δημοσίευση

ΖΕΤΟΥΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΟΥ; ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ;;

Δημοσίευση

ναι ειναι της mothercare με τις 3 ρόδες απλα τους εβαλα κ πετσετα μπανιου απο κατω να ναι πιο μαλακό. Αλλα σημερα τα εβαλα στο παρκο που εχει δευτερο επιπεδο για να ειναι πιο ανετα κ να τα ελενχω κ πιο καλά. Εχουμε κ το θεμα με την μικρη που μολις κλαψει καποιο παει τρεχοντας να δει τι γινεται

Δημοσίευση

ζετουλα σαν χθες θυμαμαι που μας ειχες ανακοινωσεις οτι εχεις διδυμα και τωρα τα εχεις αγκαλιτσα και ειναι ολα τελεια! :):):)

να σου ζησουν ψυχη μου...να ειναι παντα καλα και τα 3 σου παιδακια...και ενα μπραβο στην μικρη σου που καλοδεχτηκε τα αδελφακια της!

καλη λοχεια και καλους θηλασμους :cheer:

Δημοσίευση

να σαι καλα κοριτσακι μου κ να σου ζήσουν κ εσενα τα αστερακια σου. Πραγματικά περναει ο καιρος απιστευτα κ ειναι ωραιο που ειμαστε μαζι ολες μια παρεα που συμβουλευουμε κ στηριζουμε η μια την αλλη. Πραγματικα εχουμε περασει πολλα ολες μαζί. Κ παλι ευχαριστω για τις ευχες κ να ειστε ολοι καλαααα

Δημοσίευση

Να σου ζησουν κοπελα μου τα διδυμακια σου και να χαιρεσαι και τα 3 σου παιδακια και ολη σου την οικογενεια!

Να ειναι παντα το σπιτι σου ζεστο, γεματο με αγαπη και παιδικες φωνουλες παντου!

Δημοσίευση

σας ευχαριστω για τις ευχες κοριτσακια μουυυυυ.

frosobal ειναι νωρις ακομα αλλα ελπιζω να τα καταφέρω κ πάλι εφοσον θηλασα την μικρη μου τοσους μήνες. Το καλό ειναι οτι με τον θηλασμο γλιτώνω πολύ χρονο μιας κ δεν εχω να σηκώνομαι να αποστειρωνω να ξαναπλενω να ετοιμαζω γαλατα κ τετοια. Μολις εχει καποιος γκρινουλα κ ειναι ανησυχος τον βαζω στο στηθος. Ευχομαι να παιρνουν κ το απαραιτητο βαρος αν κ αυτο θα το δω σε δυο τρεις μερες που θα παμε πρωτη φορα παιδιατρο. Εσυ πως τα πας με τα διδυμακια σου κ τον μικρουλη σου? περιμενω συμβουλεςςςςς

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
    • Σ ευχαριστώ πολύ εμένα είχε αρχίσει με μπουρμπουληθρες 14 εβδομάδες και κάτι πλέον ρίχνει μικρές κλωτσιτσες που και που 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...