Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ!ΓΙΑΤΙ?

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ......ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ.ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΦΑΕΙ ΑΛΕΣΜΕΝΗ.ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΛΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ.ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΣΗΣΗΣ?ΚΙ ΑΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ?ΕΦΑΓΕ ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΤΡΩΓΕ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΕΤΡΩΓΕ ΤΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΑΖΙ.ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙ?ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΑΕΙ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΨΩΜΑΚΙ ΚΑΙ ΤΥΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΕΧΩ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΕΙ ΠΟΛΥ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΕΙ ΚΙΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.ΠΙΝΕΙ ΤΡΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΟ 24ΩΡΟ.ΑΧ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou loukoume,na xairesai to paidaki sou!ego tha sou elega na min anxonese.katarxin mporei na einai mia fasi pou tha perasei suntoma kai ektos autou mporei kai na zestenete kai auto na tou meionei tin oreksi!kalitera na min tou dineis polla gluka kalitera pagoto!auxise ta giaourtia kai oso mporeis ta frouta!min anxonese omos!

Καλημερα Λουκουμα!

Μην σε στεναχωρει αυτο που κανει ο μικρος.Ειναι μια φαση που την περνανε ολα τα παιδακια.Τωρα που βγαζει και τους τραπεζιτες γινοντε ακομα πιο χειροτερα τα πραγματα.Εμας κρατησε 2 μηνες η αφαγια μας και να φανταστεις πως η δικια μου ουτε γαλα δεν επινε.

Δοκιμασε να του δωσεις το κρεατακι του σε πολυ πολυ μικρα κομματακια.Εμενα ετσι το ετρωγε.Βεβαια καθε παιδακι ειναι διαφορετικο.

Για τα φρουτα μην ανησυχεις που τρωει πιο λιγα.Απλα μπορεις να του δινεις πιο συχνα.Αυτο που εκανα εγω οταν ηταν η μικρη μου στην ηλικια του δικου σου ηταν: της εκοβα σε ενα πιατακι λιγη μπανανα και λιγο μαλακο αχλαδι και ετσι ετρωγε και απο τα 2.Τωρα που γιναμε 20 μηνων τα τρωμε ολα σε κομματακια.Ειναι πολυ καλη η ηλικια του να του αρχισεις τα κομματακια.Μην φοβασαι καθολου.

Γλυκα θα τα αφηνα στην ακρη στην ηλικια του.Μπορεις να του κανεις παγωτο απο γιαουρτι τωρα το καλοκαιρακι. :kiss:

Προσπάθησε να μη του δίνεις συνέχεια γλυκές τροφές.

Καλύτερα να φάει ένα φρούτο, παρά κανένα! Οπότε αν θέλει κομματάκια, δώσε του άφοβα. Να είσαι πάντα κοντά του να το προσέχεις.

Εγώ αυτό που έκανα όταν μου έκοψαν το κρέας: Έφτιαχνα σούπα με ψιλοκομμένα λαχανικά και λίγο ζυμαρικό και το κρέας το άλεθα πριν το δώσω. Έτσι είχε κομματάκια το φαγητό και στο ζουμί είχε το αλεσμένο κρέας. Το έτρωγαν χωρίς να φέρουν αντίρρηση.

Μη το πιέζεις το παιδί για να φάει γιατί θα καταφέρεις το αντίθετο αποτέλεσμα.

ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΝΙΛΙΝΟ ΤΗΣ NESTLE ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΕ.ΦΑΓΑΜΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑ ΓΕΜΙΣΤΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ.ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΣΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ.ΜΕ ΨΩΜΙ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ.

Και η δικια μου ειναι τωρα 11 μηνων και ειμαστε στη φαση που το ενα δοντι βγαινει μερτα το αλλο.Θελει υπομονη και πολλα τεστ.Τι εννοω.Πχ ενω παντα ετρωγε φρουτοκρεμα πλεον δεν ηθελε να την αγγιζει.Ετσι και εγω πειραματιστηκα με διαφορα φρουτα και καταληξαμε ακτινιδιο μπανανα ροδακινο και δαμασκηνο.Σταματησε να τρωει το μεσημεριανο της ανακαλυψα οτι τρελαινεται για σπανακι και πλεον οχι αλεσμενο φαγητο.Επεισης δεν της αρεσουν πλεον τελικα τα παιδικα γιαουρτακια θελει αγελαδινο ξυνο γιαουρτι με μυζιθρα.Και γενικοτερα ολα αυτα τα προτιμαει σε κρυα μορφη.Τι να πει κανεις?ολοι εχουμε τα γουστα μας στο φαι το ιδιο και τα μωρα μας.Αλλα γενικοτερα ειναι σε ηλικια που πειραματιζονται και τους αρεσει να πιανουν οτι τρωνε γι αυτο καμια φορα και γω αντι για φρουτοκρεμα τις κοβω σε φετες τα φρουτα της τα βαζω μπροστα της και αυτη τρελαινεται και εγω μενω ευχαριστημενη που δεν πειναει πλεον το παιδι μου,εκτος βεβαια απο την καθαριοτητα που ακολουθει μετα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...