Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ 8ο ΜΗΝΑ ,ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΕΝΕ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !

ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΛΟΓΩ ΧΟΛΟΣΤΑΣΗΣ ΟΠΟΤΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ!!! ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΟΥ!!!

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΙΤΗ ,ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΙΧΑ!!!

ΛΕΩ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ !!!ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥΣΑ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΑΣΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ .............ΤΟΥΤ ΤΟΥΤ ΤΟΥΤ.....ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕ !!!!! ΛΕΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΕΚΕΙ!!!

ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΣΤΙΣ 10:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥΥ.... ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ.... ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΠΑΡΕ ΧΑΠΙ ΠΡΕ ΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ αν ΔΩ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΞΑΝΑ.......ΓΙΟΥΧΟΥ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ !!ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΣΤΗΝ 37 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΑΠΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΤΗΛ!!! ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΡΩΤΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ 5 ΛΕΠΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ...

ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ... ΗΤΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΔΙ ΧΑΛΙΚΙΔΙΚΗΣ....

ΠΑΩ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΚΑΘΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΙΑ ΜΟΥ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ (ΔΕΣΠΟΙΝΑ,ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ_)ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ 4 ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ 80.90,100...ΕΝΑς ΠΑΝΙΚΟς ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ.....

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΚΑΛΕΣΕ ΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΖΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΦΥΣΙΚΑ(ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΤΟΥ ),ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ(ΝΥΧΤΑ )ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ !Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ 3 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ!

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΓΧΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ,ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

ΗΡΘΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ!!!!!!

ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΦΟΡΗ!!!

ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ απο ΤΗΣ 11 ΠΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ,Η ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ !!!ΟΥΦ ΤΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ !!ΜΕ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ,ΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΟΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟ 8 ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΟΝΟΥΣΑ ΤΡΕΛΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!! ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ 5 ΠΑΡΑ ΔΕΚΑ ΜΕ ΟΧΤΩ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΥΣΠΑΣΗ ΕΠΑΝΩ ΕΚΑΝΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΣΜΠΡΩΞΙΜΑΤΑ ΒΓΗΚΕ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ 3300 ΚΑΙ 55 ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΙΡΙΖΕ!!!

Δημοσίευση

μπραβο κοπελα μου!συγχαρητηρια..για το θαρρος σου και την υπομονη σου!!

Να σας Ζησει η μπουμπουκα σας!να τη χαρειτε..!!μετα απο τοοσα που τρβηξες το τελευταιο καιρο..ανταμοιφθηκες με το πιο ωραιο δωρο!

ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!

Δημοσίευση

ΜΑΓΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ,ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!! :):):) ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ!ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΔΕ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ... :S ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ :):):):)

Δημοσίευση

ΑΧ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ!!

ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑ!!!ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΣΚΟΠΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΚΛΑΣ ΜΟΥ!!

ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!

Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ Ν1 ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑ ΝΙΝΑΚΙ ΝΤΑ ΚΑΚΟ ΝΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΕΛΑ,ΜΟΛΙΣ ΤΗΣ ΛΕΩ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!!! ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ,ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ!!!ΧΑΑΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αποτι είχα διαβάσει νομίζω το κυοφορίας λοχείας το παίρνεις και χωρίς ενεργή σύμβαση, αρκεί να έχεις τα ένσημα που χρειάζονται, αλλά για το 9μηνο θέλει ενεργή σύμβαση . Ψάξτο γιατί σε αυτά κάνει λάθος ο ChatGPT πολλές φορές . Αποτι είδα τώρα που μπήκα, η άδεια χορηγείται από τον εργοδότη, και για να τ πάρεις πρέπει να έχεις πάρει το κυοφορίας λοχείας, και να ανεβάσει και την άδεια ο εργοδότης σου. Άρα όντως θέλει ενεργή σύμβαση 
    • Κορίτσι διάβασα και τα παραπάνω αλλά πιστεύω η δική μου εμπειρία με το θηλασμό (και εξίσου μετέπειτα με τον αποθηλασμό) ήταν αρκετά ομαλή, οπότε δεν έχω κάτι να προσθέσω στα ήδη κατατοπιστικά σχόλια που σου άφησαν τα κορίτσια παραπάνω. Μόνο και μόνο για τα στατιστικά εδ΄ω στη συζητηση, να σου πω ότι κι εμένα πήρε σίγουρα κάποιες βδομάδες μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός, κι επίσης θα συμφωνήσω με το να επενδύσεις σε κάποια σύμβουλο θηλασμού (αν δε το χεις κάνει ήδη / σόρρυ αν μου ξέφυγε κάποια πληροφορία). Εμένα ήρθε σπίτι, είδε το χώρο μας και μου έδειξε επιτούτου πού και σε ποιες στάσεις να θηλαζω το μωρό δεδομένου και του ότι είχε και αγκυλογλωσσία. κάτι που μου εξήγησε και μου έμεινε απ τη συνεδρία ήταν ότι η παραγωγή θα αλλάζει ανάλογα με τις ανάγκες του μωρού. Ειδικά εκεί στο μήνα άρχισε να "φαινεται" ότι έχει μειωθεί η παραγωγή μου, αλλα επειδή με είχε προετοιμάσει γι αυτό δεν αγχώθηκα καθόλου. Γενικά αυτό θα συμβαίνει, να το έχεις στο νου σου, κι όταν με το καλό αρχίσετε και τις στέρεες. Θήλαστρο κι εμε΄να μου είχε πει να βάλω κάπου στο 6μηνο όταν θα επέστρεφα δουλειά δλδ και θα ήταν ο μπαμπάς ο κύριος φροντιστής. Έτσι κι έκανα, με ελάχιστες εξαιρέσεις πριν τον 6μηνο αν χρειαζόταν να λείψω ή να ξεκουραστώ. Τώρα για το θέμα με το μπιμπερο - επίσης συνέβη και σε μας, μην ανησυχείς, θα επανέλθει! Εγώ έδωσα να φανταστείς μπιμπερό απ' την 1η κιόλας βδομάδα ζωής, όσο ο μπαμπάς ήταν μαζί μας, κι έδινε στο μωρό ένα μπιμπερότη μέρα με γάλα αντλημένο με το συλλέκτη γάλακτος. Αυτό γινόταν σχεδόν συστηματικά καθημερινά για όλο τον πρώτο μήνα μέχρι που ο συντροφός μου έπρεπε να επιστρέψει στη δουλειά του. Οπότε μετά αυτό το 1 μπιμπερό τη μέρα δε μπορούσαμε να το τηρήσουμε κι έγινε κάπως 1 μπιμπερό το σκ μέχρι που εξαλείφθηκε κι αυτό γιατί το αρνούταν. Οπότε αποκλειστικός θηλασμός, μέχρι που έφτασε τον 5,5 μηνών κι εγώ έπρεπε σ΄υντομα (στον 6ο μηνα) να επιστρέψω στη δουλειά. Εκεί ο μπαμπάς ξαναβγήκε σε άδεια οπότε αρχίσαμε πάλι κάπως να ξανα εισαγουμε το μπιμπερό. Από εκεί και πέρα πέρασαν περίπου 2-3 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά που ήταν hit or miss φάση. Άλλες φορές το έπαιρνε το μπιμπερό, κι άλλες όχι... Κάποιες φορε΄ς έπαιρνε μπιμπερό μόνο αν του το έδινε εγώ..! δεν αχγωθήκαμε πάντως, απλά του δώσαμε χρόνο κι επίσης "βόλεψε" κάπως που μπήκαν κι οι στέρεες κάπου σ εκεινη τη φάση. Έτσι το μεσημεριανό γεύμα αντικαταστάθηκε από θηλασμό σε πουρέδες και κάπως έτσι άρχισε να παίρνει και το μπιμπερό πλέον καθημερινά, μέχρι που το έπιανε και μόνος του με τα χέρια, δεν χρειαζόταν καν να του του ταίσεις. Γενικά, μην αγχώνεσαι, φάσεις είναι, όλα αυτα που περιγράφεις είναι φυσιολογικά - κι όπως διάβασα και πιο πάνω κάποια κοπέλα είπε πολύ σωστά ότι ο θηλασμός δεν είναι μόνο σίτιση στη φάση που βρίσκεσαι, αλλά και ασφάλεια, σιγουριά, παρηγοριά, και πολλά άλλα... 💖 Και τέλος, καλέ ακόμα είστε 2 μηνών, μέχρι την εισαγωγή στις στέρεες να δεις πόσα πράγματα θ αλλάξουν! Σε καταλαβαίνω πάντως, κι εγώ το είχα αυτό το αγχος, αλλά να θυμάσαι, πως το μωράκι σου δε θα ναι το ίδιο σε 4 μήνες από τω΄ρα - εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι στον πρώτο χρόνο είναι λες και ζεις 12 διαφορετικές ζωές 😅 άλλο μωρό τώρα, άλλο σε 3 εβδομάδες...! οι αλλαγές αναπτυξιακά είναι τόσο ραγδαίες που "μαθαίνεις" το μωρό σου σχεδόν από την αρχή. και φυσικά κι εσύ θα είσαι μια άλλη μαμά - θα χεις αποκτήσει αυτοπεποίθηση σε κάποια πράγματα, θα είναι άλλη εποχή, πολλά παίζουν ρόλο! 
    • @elbe κορίτσι μου τι κάνεις; Έχω πολύ καιρό να μπω. Τρέχω και δεν φτάνω! Τώρα πήρα μια ανάσα! Πώς είστε; Πως τα πάτε;
    • Κορίτσια καλησπέρα τι κάνετε; Πως τα πάτε;  έχω πολύ καιρό να μπω γιατί όλο τρέχω!! Η μικρή είναι τώρα 16 μηνών δεν σταματάει λεπτό, ζωή να έχει, όλη μέρα τρέχει πάνω κάτω χαχαχ είχαμε και την βάφτιση πριν μια βδομάδα και τώρα πήρα μια ανάσα!!! Πως είστε;  Εγω έκανα και την καμπύλη πριν 1 βδομάδα και ήταν καλή απλά ήταν πολύ χαμηλή. Κάνω δηλαδή υπογλυκαιμία, δεν είναι κάτι ανησυχητικό, απλώς μου είπε να τρώω συχνά και μικρά γεύματα!! 
    • Εγώ κορίτσια όλο πεινάω αυτές τις μέρες...🥴
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...