Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ξεφλουδίζει το δερματάκι του...!

Recommended Posts

Ο μπεμπάκος μου έχει κλείσει μια εβδομάδα και παρατηρώ οτι ξεφλοδίζει το δερματάκι του.Αρχικά ξεφλούδιζαν λίγο τα χεράκια (είπα μήπως ήταν επειδή τα βάζει στο στόμα πολύ) και μετά τα ποδαράκια χαμηλά και σήμερα είδα λίγο στην κοιλίτσα.

Το δερματάκι του δεν είναι καθόλου κόκκινο ή ερεθισμένο.

Διάβασα οτι συμβαίνει συχνά στα μικρά μωράκια, οπότε δεν είναι κάτι να ανησυχώ, αλλά....

να του βάλω κάτι?Ή καλύτερα να το αφήσω(για ταχέρια τουλάχιστον το σκέφτομαι γιατί τα φέρνει στο στοματάκι)?

Σας έχει τύχει??Τι κάνατε??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχην να σου ζησει!!

Και εμεις το παθαμε αυτο.

Εγω εβαζα μεσα στο νερο του μπανιου του

4-5 σταγονες baby-oil.

Το baby-oil ενυδατωνει το δερματακι του

και ηταν καπως καλυτερα!

να σου ζησει!!!

στα περισσοτερα μωρακια συμβαινει!! εγω εριχνα λιγο ελαιολαδο στο μπανακι του! ειναι οτι καλυτερο! μπορεις να του βαζεις και ενυδατικη!

να σου ζησει το μωρουλινι σου....μην ανησυχεις και εμενα το ειχε παθει και 2 λεπτα πριν τον κανω μπανιο του εβαζα λιγο baby oil και μετα μπανιο και ετσι του εφυγε σιγα σιγα...

Είναι πολύ συνηθισμένο στα βρεφάκια να ξεφλουδίζεται το δέρμα τους!Και ο μπέμπης μου το έπαθε αυτο.Συνήθως φεύγει απο μόνο του σε καμιά 20αριά μέρες.Εγώ μετά το μπανάκι του τον άλειφα με λαδάκι της frezyderm για ενυδάτωση αλλά και πάλι πιστεύω θα έφευγε απο μόνο του!

Δεν έχουμε ακόμα ξεκινήσει τα ολόσωμα μπανάκια ,δυστυχώς, λόγο ομφάλιου λώρου!black rose,ίσως δοκιμάσω να του βάλω λίγο λαδάκι τοπικά όπως είπες, αλλά στα χεράκια...δεν πειράζει που τα βάζει στο στόμα??Με αυτές τις κρέμες είμαι λίγο διστακτική..

Και τα δικα μου ξεφλουδιζαν δεν ειναι τιποτα το πιο φυσιολογικο πραγμα ειναι μην αγχωνεσαι.Εγω δεντους εβαζα τιποτα τελειωσε απλα καποια στιγμη να συμβαινει .

Καλησπέρα και απο εμένα.

Και ο δικός μου ξεφλούδιζε πολύ και παρόλο που έβαζα baby oil στο μπάνιο δεν είδα βελτίωση. Πήρα την ενυδατική κρέμα της Aderma και το δερματάκι του είναι τέλειο. Δεν πειράζει να βάζει τα χεράκια του στο στόμα αρκεί να την έχεις αλείψει καλά.

Φιλικά

Μαρία

Σας ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας! :)

Ρώτησα σημερα την παιδίατρο μας και μου είπε οτι όντως είναι απόλυτα φυσιολογικό το ξεφλουδισμα και οτι αν και δεν είναι απαραίτητο να βαλω κάτι ,μπορώ να πάρω μια κρεμούλα ακόμα και bepanthol.

Aπό χθες του βάζω μια πολύ απαλή από την παιδική σειρά της Αvene.Υπομονη και θα φύγει!!! :):):):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...