Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κεντρο υποστηριξης πληρ.Ευπαθων κοινωνικων ομαδων


Recommended Posts

Κ.Υ.Π.Ε.Κ.Ο ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

Μπορει να περναμε δυσκολες στιγμες και να μην ακουγονται πολλοι καλοι λογοι για τις δημοσιες υπηρεσιες αξιζι ομως να σημειωθει οτι στο Δημο Αχαρνων εχουν δημιουργηθει το αναφερομενο κεντρο το οποιοειαι παντα διπλα στον ανθρπο και βοηθαει οποιον εχει αναγκη .Ετσι εχουν δημιουργηθει διαφορα τμηματα οπως τα ακολουθα !

τμημα λογοθεραπειας

-φωνολογικη εξεταση

εξελεκτικη διαταραχη τς αθρωσης

διαχυτη εξελεκτικη διαταραχη (αυτισμος)

Διατααχη της ροης (τραυλσμος

νοητικη στερηση

-λοιπα συνδρομα {συνδρομο down και αλλα )

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

-Οικονοικα προβληματα

προβληματαπαιδικης-εφηβικη ηλικιας

Συζυγικη εγκαταλειψη

Μοναχικα ατομα

Ειδικες ευπαθεις ομαες διαπολτισμικης ιδιαιτεροτητας

Ενδοοικογενειακα προβληματα

Συναταξειοδοτησεις

Νοητικη Στερηση

Επαγγελματικος Προσανατολισμος Προβληματα γονεων-παιδιων

ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Προσωπικες δσκολιες

Προβλήματα συμπεριφορας παιδιου

Πιαπαιδαγωγιση παιδιου

Προσωπικη αναπτυξη

Διαχειρηση διαζυγιου σ επαιδι

Διαχειριση σχεσεων ζευγους

Ενδοοικοενειακη βια

Αξιολογηση μαθησιακων δυσκολιων

Διαχειρηση πενθους

Ψυχοσωματικα προβληαμτα

Διανοητικη καθυστερηση

Καταθλθψη

Κρισεις πανηικου

Διατροφικη διαταραχη

ψυχωση

ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Οικογενειακα

Ιδιοκτησιας

Μισθωσεων

Κληρονομικα

Εργατκα

Στεγαστικα δανεια

Προβληματα Ομογενειας -παλιννοστουντων

Προβληματα Αστικης και Δημοτικης καταστασης (λΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ -ΟΚΟΓΝΕΙΕΑΚΗ ΜΕΡΙΔΑ)

Προβληματα πααατικοτητας (Ναρκωτικα,

Σωατικες βλαβες , Προσωπικης ελευθεριας )

Θεωρω οτι ειναι ενα εργο που σπουδαιο και πιστευω και άλλοι δημοι να εχουν αναλογα τμηματα .Προσωπικα εδω και τρια χρονια σχεδον επειδσκεπτομι το τμημα λογοθεραπειας πουκανει σπουδαιο εργο αλλα εχω εεισκεφτει και το τμημα ψυχολογικης υποστηιξης σ ε σχεση τοο με το θεμα του Σταυρου αλλα καιμε το θανατο του πατερα μου .

Ειπα απλα να ενημερωσω επειδη μπορει καποιο μελος του mammyland να εχει καποιο προβληαμ και να θελει να το επεισκεφτει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιτα να δεις συμτωση και εγω το ιδιο 4 χρονια στο ολυμπιακο χωριο αυτο κανω βριζω επειδη ειμαστε στο ελεος του Θεου αποτη μια οι θρακομακεδονες δεν μας ηθελαν επειδη ειμαστε λεει εργατες και θα ειχαμε χαμηλοτερο IQ και απο την αλλη το Μενιδι ναι θελει να μας ενταξει στο δημο αλλα χωρις να κανει τιποτα ουτε κηπους καθαριζει κα α σκουπιδια που μαζευει απορω .Απο την αλλη ειναι ενας δημος πο τοσα χρονια δνε εχι λυση τα δικα του προβληματα πηγα την αλλη φορα με το μικρο και με μια ωρα βροχη κολυμπαγαμε στ μενισι αφου αποχευτκο εργο δνε υπαρχει .Μετα εψαχα να βρω πεζοδρομια αφαντα καιαυτα και αν κανεις το λαθος να κατεβεις στι δρομο μπορει α σεπαρει κανενας αμπαριζα .Ομως ναι ειναι πολυ καλη η κινηση αυτη να μπορει να προσφερει τετοιες υπηρεσιες .Οσο αφορα ειδικα το τμημα λογου και ειδικης αγωγης ειναι αψογα και οι κοπελες πολυ καλες μεχρι και περσι εμπαιναν τα παιδια σε σειρα προτεραιοητας αλλα επειδη υπαρχουν πολλα ξεκινησαν μονονα κανουν αξιολογησεις και δεχονται για λογοθεραπειες μονο εκεινα τα οποια εχουν καποια κριτηρια :πολυτεκνοι ορφανα χαληλο εισοδημα ειναικριμα οως ευτυχως εγω ημουν τυχερη και ειμασταν ακομα μ το παλιο συστημα .

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ μενιδι μενεις ; αν θελεις να συναντηθουμε καμια μερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΑΝΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΛΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΖΗΛΕΨΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΥΝΟΝΙΕΣ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΦΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΝΑΜΕ ΕΚΕΙ..

ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΕΜΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ :(:(

ΤΩΡΑ ΜΕΝΩ ΝΙΚΑΙΑ...

ΑΠΟ ΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΗ ΕΣΥ ΕΜΕΝΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ...

ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΜΕ? :silly: :P:lol::lol::P :silly: ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ Νικαια ακουω δυτικα προαστεια εμενα Νικαια μενει η πεθερα μου και πηγαινω και λογοθεραπεια τον μικροαλλα απο Σεπρεμβρη σταματαμε λογω αποστασης , Αιγαλεω μενει η μαμα μου και η αδερφη μου ειναι η γειτονια μου εδω ακομα να προσαρμοστω .

Σαν μερος ναι ειναι ομορφα αλλα ξεκομενο ρε γαμωτο ευτυχως που εφτοιαξαν καιτο Βεροπουλο ηρε και ενα τμημα τουΙΚΑ συγκοινωνια πολυ λιγη αν εφτοιαχνα ορισμενα σημαντικα ραγματα φαντασου ακομα και τους λογαριασμους πρεπει να πηγαινουμε Μενιδι .Παντως και εδω νοικιαζονται σπιτια ...οποτε ξαναειναι ο δρομος σας θα σου στειλω το κιητο να ερθετε για καφε καινα παιξει η μικρη με το Σταυρο εχουμε κατω ποες κουνιες και παρκα .Εγω ειμαι στην Α εισοδο απεναντι αποτομεγαλο κτιριο φαντασμα που το εχουν παρει οι παπαδες και το πουλησαν ....αστα πικη ισορια εδω δνε εχουν ροντηστηρια για τα παιδια καιπουλανε στο βατοπεδι .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

:) ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ο Δήμος Αθηναίων είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος ως προς την παροχή κοινωνικής στήριξης, με διάφορους τρόπους, προς τα παιδιά.

Στηρίζει το ίδρυμα "Κιβωτός του Κόσμου", στην Ακαδημία Πλάτωνος, με διανομή μερίδων φαγητού καθημερινά. Το Κέντρο υποστηρίζει παιδιά μονογονεϊκών -κυρίως- οικογενειών με σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα αλλά και παιδιά χωρίς οικογένεια, ελληνόπουλα και παιδιά μεταναστών τα οποία συνυπάρχουν αρμονικά. Ο Δήμος Αθηναίων διαθέτει επίσης δωρεές σε είδη τροφίμων και ένδυσης ενώ, για την ενίσχυσή του διοργανώνει ραδιομαραθώνιο μέσω του Δημοτικού Ραδιοσταθμού "Αθήνα 9.84".

Έχει ξεκινήσει πρόγραμμα σίτισης για παιδιά που παρακολουθούνται και υποστηρίζονται από το "Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιού και Οικογένειας" στο Μεταξουργείο. Σκοπός του κέντρου είναι η στήριξη των οικογενειών και των παιδιών με προβλήματα ένταξης. Η λειτουργία του κέντρου βασίζεται στην εθελοντική εργασία, περιλαμβάνει δραστηριότητες και ενισχυτική διδασκαλία για παιδιά και εφήβους, με στόχο την ανάπτυξη των δεξιοτήτων, την καλλιέργεια της εμπιστοσύνης και της αυτοεκτίμησής τους, καθώς και την κοινωνικοποίησή τους.

Επίσης ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει με πρόγραμμα σίτισης το σωματείο "Οι Φίλοι του Παιδιού". Το σωματείο είναι μη κερδοσκοπικό, εξασφαλίζοντας πόρους από συνδρομές μελών, δωρεές, χορηγίες και έσοδα εκδηλώσεων που διοργανώνει και έχει ως σκοπό την προστασία και φροντίδα του παιδιού, παρέχοντας παράλληλα ψυχολογική υποστήριξη τόσο στο παιδί όσο και στην οικογένεια.

ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΙΑ ΜΕΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΠΑΛΕΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΟΠΙΟΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...