Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια..Μετά από αποβολή 2ου τριμήνου που είχα τον Φλεβάρη ο γιατρός μου είπε ότι στην επόμενη εγκυμοσύνη θα πρέπει να γίνει περίδεση γιατί έχω ανεπάρκεια του έσω τραχηλικού στομίου..(κάτι τέτοιο!)Ο γιατρός λέει ότι η περίδεση θα γίνει 18η με 24η εβδομάδα γιατί λέει ότι η μήτρα πρέπει να είναι ώριμη. Επειδή όμως εγώ απέβαλα στην 22η θα μου δέσει τοπν τράχηλο στην 18η. Από όσα έχω διαβάσει όμως οι περισσότεροι γιατροί προτείνουν η περίδεση να γίνεται μεταξύ 14ης με 16η εβδομάδα.

Υπάρχουν κοπέλες που έχουν εμπειρία με περίδεση τραχήλου? Κι αν ναι σε ποια εβδομάδα έγινε??

Βέβαια ακόμα δεν άρχισα τις προσπάθειες απλά ξέρετε θέλω να νιώθω ασφάλεια τώρα με κάθε μου βήμα...

Φιλιά σε όλες!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

gioulaki έγραψε:

Μαράκι δεν το εχω ξανακουσει αλλα θα ηθελα μαθω και εγω τι ειναι αυτο και πως γινεται.

συγκεντρωωωωωωσουυυυυυυυυυυυ!!!!

:laugh: :laugh: :laugh:

Να σου περιδεσω το λαιμο???ΤΟ ιδιο ειναι ρε!!! :woohoo: :kiss:

Δημοσίευση

καλημέρα Μαράκι.

Μια φίλη μου έχει το ίδιο θέμα,εκείνη όμως είναι αρκετά αμελής & ενώ της είχε πει πως μετά τη 2η γέννα πρέπει όπως δήποτε να το κάνει,μετά απο 2+ κάτι χρόνια που είναι πάλι έγκυος... ακόμη δεν το έχει κάνει,απλά της είπε να προσέχει βάρη κλπ & πως μαζί με τον τοκετό θα της το κάνει.

Άμα θες λεπτομέριες να τη ρωτήσω.

καλή επιτυχία! :)

Δημοσίευση

Ευχαρω κορίτσια για τις απαντήσεις σας..

Αφροδίτη μου προβληματισμένη είμαι πλεόν μόνο για αυτό το θέμα..Δεν θέλω να το διακινδυνεύσω και επειδή αυτά που ακούω είναι αλληλοσυγκρουόμενα θέλω να το ψάξω!!

savropinguinos η φίλη σου την έκανε τότε γιατί ήταν έκτακτη..εμένα θα είναι προληοτική επειδή έχω ήδη ιστορικό αποβολής!

Δημοσίευση

Γεια σου κ απο μενα!!!!

Περιδεση τραχηλου ειχα κανει παλια μια γνωστη μου.Δεν θυμαμαι και πολλα πραγματα....μεσες ακρες ομως την κανουν οταν αρχιζει να παιρνει βαρος το εμβρυο επειδη ο τραχηλος ειναι ας πουμε χαλαρος κ με το βαρος του μωρου κανει διαστολη.Κατι τετοιο θυμαμαι απο συζητησεις που ειχαμε τοτε...

Ειχε κ εκεινη αποβολες...τις εσπαγαν τα νερα κ εκανε κανονικους τοκετους αλλα τα μωρα δεν τα καταφερναν :( Στο τελος καποιος γιατρος της μιλησε για ανεπαρκεια τραχηλου,προτινε περιδεση,ξαπλα παρα πολυ κ τωρα εχει 2 μπουμπουκια.

Καλη επιτυχια να εχεις! :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...