Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΙΤΣΕΣ!! ΕΙΝΑΙ 2950 ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ!!

ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!! ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ!!

Δημοσίευση

απο τωρα εχει μπουκλιτσες?!?!?! :P:P :woohoo:

βαλεντινα μου να σου ευχηθω και απο εδω μανουλα!!! να σου ζησει η μπεμπουλα σου, γερη και καλοτυχη να ειναι η ζουζουνα!!

καλη λοχεια να εχεις!!

μη μας ξεχασειιιιιιιιιις! :P

φιλακια πολλα!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

να σου ευχυθω και απο εδω??? χαχα ναι θα σου ευχηθω!!!

να σου ζησει η κουκλα σου βαλεντινα μου,να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη στην ζωη της και εσεις να την καμαρωνετε!!!

καλη λοχεια φιλεναδα!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Βαλεντινάκι! Να σας ζήσει η μπουμπού και να είναι πάντοτε καλά, ένα υγιές και χαρούμενο παιδάκι που θα κάνει περήφανους τη μαμά και τον μπαμπά της! Καλή λοχεία να έχεις :kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσαρα μου να σου ευχηθω και εγώ από δω!!!!! Να την χαιρεσαι την μπουμπου σου, να της κανεις ωραια κοτσιδακια και πλεξούδες με τα μπουκλάκια της!!!! να ναι γερη και ευτυχισμένη!!!!!! καλή λοχεία φιλεναδα!!!!! δωστης πολλα πολλά φιλάκια στα μπουτακια της απο μενα!!!!!!

Δημοσίευση

valentina να σου πω τις ευχες μου και απο δω! ιουλιομανουλα να σας ζησει η κοριτσαρα σας! παντα γερη και ευτυχησμενη! καλη λοχεια! με το καλο να επιστρεψετε σπιτι σας! περιμενουμε νεα σας και φωτο!!!!!! φιλια πολλα σε μαμα και κορη!!!!!!!!

Δημοσίευση

βαλεντινα ειδες μετα απο τοσες κουβεντες που καναμε οτι πειτελος ηρθε και η εγκυμοσυνη ολα πηγαν καλα και να τωρα κοιτας το μωρακι και το εχεις αγκαλια .Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχει μια καλη ζωη να την βλεπεις και να την καμαρωνεις καιμε τη βοηθεια του Θεου να μεγαλωσει και να σου προσφερει ολα αυτα που εσυ εχεθς σκεφτει .Να εχεις καλα λοχεια και σιγουρα θα τα πουμε .Να μου τη φιλησεις .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια!!  Αχ, άσε, δεν προλάβαινα να πάρω ανάσα, αρρώστησε κι ο άντρας μου μετά και τώρα για κάποιο λόγο έχουν μείνει όλα πίσω και τρέχω και δεν φτάνω! 😵 Έχω κι εγώ ένα τέτοιο ποτηράκι με καλαμάκι αλλά είναι κατοχυρωμένο στον μεγάλο κι άμα το δει στα χέρια του μικρού θα κάνει επανάσταση και δεν το είχα σκεφτεί να του το δώσω. 😆 Θα το δοκιμάσω όταν λείπει, να δω αν έστω πιει από κει. Εγώ δεν έχω κόψει τους βραδυνούς θηλασμός μάλλον για αυτό ακόμα δεν... Δεν το ήξερα αυτό. Ευχαριστούμε την φίλη chatgpt 😆 Η μπανάνα εμένα είναι η χειρότερη μου, δεν βγαίνει για κάποιο λόγο με τίποτα. Άμα δεν πάρω το φορμάκι επιτόπου να του βάλω σαπούνια κτλ, δε θα βγει ποτέ!!!  Ωωω μωρέ η γλυκούλα ταλαιπωρείται. Αλλά καλύτερα μια κι έξω πάρα να έχεις κάθε βδομάδα ταλαιπωρία για κάθε ένα δόντι που θα βγει... 😵‍💫 Θεωρώ ότι θα φτιάξει μόνο του, κάτσε να βγει καλά καλά. Βγαίνουν μετά και τα επόμενα δόντια, οπότε έρχονται κάπως και σουλουπωνονται μετά. Θα το δεις σιγά σιγά. Έτσι κι αλλιώς, θα πέσει αυτό το δόντι, και στραβά να βγει δηλαδή 🤷 και σε μια βδομάδα που θα πας στην παιδίατρο, θα έχεις καλύτερη εικόνα με το δόντι και θα σου πει κι εκείνη πώς το βλέπει με την εμπειρία της. ☺️
    • Καλημέρα κορίτσια .Εμεις είμαστε άυπνοι σήμερα .ο μικρός το βράδυ ενώ στην αρχή έτρωγε μετά σταμάταγε αμέσως κ έκλαιγε .αλλαξαμε πανα ,βάλαμε θερμόμετρο τπτ τα ίδια πάλι φτου κ απ την αρχή .Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι το βαρέθηκε αυτό το γάλα .Απο τότε που ξεκίνησαν οι ζέστες έχει γίνει διαφορετικός .Τι να πω ;δεν ξέρω ..Του κάνει κ δυσκοιλιότητα πλέον από κει που κάθε μέρα ήταν ρολόι τώρα κάθε δύο μέρες.
    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...