Μετάβαση σε περιεχόμενο

ο δικος μου αγγελος


Recommended Posts

:( Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ ΕΦΥΓΕ…

ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠ ΟΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΜΕ. ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΙΣ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΝΝΙΟΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ.. ΠΗΓΑΜΕ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΑΛΛΟΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΗ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 23.45 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΩΡΟΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ. ΕΙΧΕ 2740 ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ 48 ΠΟΝΤΟΥΣ ΥΨΟΣ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΑΓΟΡΑΚΙ.. ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ.. Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΤΟΥ.. ΣΕ 3 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ 2,5 ΩΡΕΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ, ΠΑΛΕΨΕ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.. ΕΤΡΕΞΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ.. ΖΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ 5 ΜΕΡΕΣ. 5 ΜΕΡΕΣ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΣ. ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΦΕΥΓΕ. ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΥ ΦΥΓΕΙ ΧΑΙΔΕΨΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΙΩΘΑ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΤΟΥ. ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ, ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑ ΤΟΝ ΝΑΝΟΥΡΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑ. ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΖΩΝΤΑΝΟ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8,15 ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..

ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ.. ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ.. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ, ΘΑ Σ΄ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΣΟ ΖΩ..

Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ax mwre kopela mou!!!ax!!!poso lupamai!!!lupamai giati katalavainw poso polu to agaphses auto to mwraki..den mporw na se katalavw 100% ,mporw omws na valw ton eauto mou sth 8esh sou kai prepei na ponaei polu..apla eprepe na ginei ena aggeloudi..o Theoulhs ton h8ele konta Tou..pleon exete enan aggelo na sas fulaei!euxomai to aggeloudi sas na parakalesei ton Theoulh na sas steilei to aderfaki tou suntoma!!!!!mia megalh agkalitsa apo mena!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οτι και να σου πω θα φανει τοσο λιγο μπροστα σε αυτο που περασες και περνας που προτιμω να μη πω τιποτα παραπανω απο το να εχεις δυναμη να ξεπερασεις αυτο το χαμο και ο χρονος να απαλυνει τις πληγες σου .Ξερω πως ισως ακουστει χαζο αλλα για οτι χρειαστεις εμεις ειμαστε εδω για οτιδηποτε χρειαστεις.Να τον θυμασαι να τον αγαπας και αυτος να ειναι ο φυλακας,ο αγγελος σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελα μου τι να σου πω.. σφηχτηκε το στομαχι μου μολις διαβασα την ιστορια σου :( λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου..καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις..και εγω εχω χασει το αγορακι μου..αλλα εγω δεν το εζησα ουτε μια ωρα ουτε καν με αφησαν να το δω..ειλικρινα λυπαμαι..

ευχομαι συντομα να νιωσεις καλυτερα και να ξεκινησετε παλι προσπαθειες για ενα καινουριο μπεμπακι :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και απο εμένα,

Με δάκρυα στα μάτια σου γράφω , δεν έχω λόγια το μόνο να καθήσει η Παναγιά στο προσκεφάλη σου και να σου δίνει κουράγια να συναντας την κάθε ημέρα.

Πραγματικά σου εύχομαι η αγγαλιά σου να ξαναγεμίσει χαρά.

Να βοηθήσει ο Χριστούλης.

:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καποια παιδακια ειναι προορισμενα για αγγελακια, καλη μου...Ειναι τοσο αγνα που δεν θελει ο Θεος να μολυνθουν απο την κακια και τη σαπιλα του κοσμου και τα παιρνει πανω στον ουρανο...

Συγκινηθηκα πολυ και εκλαψα για το χαμο του μωρου σου...Κουραγιο μονο και να ευχηθω με ολη μου την καρδια να ερθει ενα γερο μωρακι συντομα και αυτη να ειναι η τελευταια φορα στη ζωη σου που σου συμβαινει κατι τοσο δυσαρεστο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πόσο λυπάμαι κοπέλα μου, να ξέρες μόνο πόσο πολύ..Κι εμένα το κοριτσάκι μου πέταξε ψηλά..Όλα αυτά τα αγγελούδια που έφυγαν τόσο πρόωρα και άδικα είναι πάντα μαζί μας..Μέσα μας..Κουράγιο κοπέλα μου και να είσαι δυνατή...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαζευτηαν πολλα αγγελακια το τελευταιο καιρο εκει ψηλα δνε ξερω για ποιο λογο , ποναει πολυ αυτο δεν εχει σημασια αν δεν τα εχουμε φερει στη ζωη εμεις ειναι ομως και δικα μας παιδια , δνε εχει σημασια αν ειναι:η μαρια , ο δημητρακης , η ελενη ο κωστας ειναι μικρες ζωουλες που ηθαν στοκοσμο αλλα δεν μπορεσαν να κρατηθουν και επρεπε για καποιο σκοπο να ανεβουν στη μεγαλη αγκαλια του Θεου ....Σιγουρα ειμαι και θυμωμενη διαβαζοντας καθε τοσο και καποιο νεο αλλα μεσα μου προσπαθω να βρω το λογο και το γιατι ; αναρωιεμε τιλογια να πω σ εκαθε γονιο σε καθε μανουλα που χανει το παιδι της ; τι λογια παρηγοριας ; Απλα σκβω το κεφαλι και λεω ΚΟΥΡΑΓΙΟ .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με συγκίνησαν πολύ τα λόγια σου...

Πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω....

Σου ευχομαι ολόψυχα να έχεις δύναμη να το αντέξεις όλο αυτό...

Να το θυμάσαι το αγγελούδι σου με αυτό το τρυφερό αγγιγμα στο καφαλάκι του.

Και με το καλό η Παναγίτσα να σου στείλει ένα άλλο μέσα στην αγκαλιά σου.

Κουράγιο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπάμαι πολύ!!!! :(:(:(:(:(

Δεν ξέρω τι να σου πω...Μακάρι να βρεις τη δύναμη να ξεπεράσεις το χαμό του μωρού σου...Να είσαι σίγουρη ότι το αγοράκι σου θα σου στείλει σύντομα το αδερφάκι του και όλα θα πάνε καλα...

Κουράγιο κοπέλα μου..

Η Παναγίτσα να είναι μαζί σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ποσο με συγκινησες!προσπαθησε να φανεις δυνατη κοπελα μου η ζωη δυστυχως ειναι γεματη και απο πολυ μεγαλες λυπες!ειμαι σιγουρη οτι ενα νεο μωρακι μετα θα σου φερει λιγη χαρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω μεσα απ υην καρδια μου για τα καλα σας λογια και τις ευχες σας! ευχομαι σε καθε μια απο σας ξεχωριστα ολα να σας πανε καλα και να χαιρεστε την οικογενεια σας.το μωρακι μου οπως σε ολες τις μαμαδες που χασαμε παιδακι θα το θυμαμαι παντα, μεχρι την τελευταια μου ανασα! ειναι το δικο μου αγγελουδι, ο Δημητρακης μου που ηταν πανω στη γη μονο 9 μερες αλλα ειναι αξεχαστος στην οικογενεια του ακομη και στην αδερφουλα του που δεν τον ειδε ποτε αλλα τον περιμενε με πολυ αγαπη! να ειστε παντα καλα που μου ανοιξατε την αγκαλια σας! ο θεος να ακουσει τις προσευχες μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λυπαμαι παρα πολυ γι αυτο που περασες! προσπαθησε να μαζεψεις τα κομματια σου κ να συνεχισεις μαζιμε τον αντρα σου. το αγγελουδι σου ειναιμαζιμε τ δικα μας παιδια κμας κοιταζουν απο ψηλα.ειμαι σιγουρη οτι ειναι διπλα μας,μας προσεχουν,μας στηριζουν κ μας προστατευουν. εχασα κ εγω το μωρακι μου, τον γιοκα μου 9μηνων απο τν υπερηχοπου ειχα κανει μια εβδομαδα πριν τ χασω μου ειπαν πως τ εντερακι του ηταν διογκωμενο και πως θα χρειαζοταν αμεσως επεμβαση. δυστυχως δεν προλαβε να ερθει στον κοσμο:(

πολλοι λενε πως ο θεος μας στελνει δοκιμασιες για να δει ποσο δυνατοι ειμαστε,πως δεν χανουμε την πιστη μας και θα ειμαστε παντα εκει διπλα στο θεο. δεν ξερω ομως γιατι επρεπε κ πρεπει να περνουμε απο αυτες τισ δοκιμασιες αλλα δυστυχως κανεις δεν μπορει να μπει μπροστα στο λογο του θεου!

οτι χρειαστεις θα ειμαστε διπλα σου! στειλε μου π.μ αν θελεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω παρα πολυ! τοσα καλα λογια συμπαραστασης δεν πηρα ουτε απο συγγενεις.. :( τελικα αν δεν περασεις κατι τετοιο δεν μπορεις να καταλαβεις. οι πιο πολλοι ειπανε δεν πειραζει νεοι ειστε θα κανετε αλλα :angry: λες και καποιο παιδι ειναι λαστιχο αυτοκινητου σκαζει και βαζουμε την ρεζερβα.. δεν εχω λογια! ευχομαι σε ολες μας να αποκτησουμε γρηγορα παιδακι οχι για να ξεχασουμε αλλα για να ζησουμε αυτο που τοσο αδικα στερηθηκαμε! μια θερμη αγκαλια σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπη μου ειναι δυσκολο αυτο που περνας.

Ο καιρος ομως θα απαλυνει τον πονο

κι εσυ θα μαθεις να ζεις μ'αυτο.

Δυστυχως τα σχολια του τυπου "νεοι ειστε ακομα,θα κανετε αλλο"

θα τα ακους συχνα,γι'αυτο οπλισου με ανοσια.

Ενα αλλο ομως παιδακι,θα φερει παλι την αισοδοξια και το γελιο

στη ζωη σας. :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ακριβως σαν σημερα πριν απο 6 μηνες! ηρθες στην ζωη μας.. μονο για 9 μερες :(:(:(:( σ'αγαπω πολυ! πετα ψηλα αγγελε μου.. :(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Emena ta didymakia mou irthan poly nwris.Stis 32 evdomades gennhsa.K mono sth skepsh exw valei ta klammata.Noiwthw tosh lyph!

Na skeftesai oti to aggeloudaki sou se agapaei k se vlepei apo ekei panw.Tha ithele na mh se vlepei stenaxwrhmenh,eimai sygourh.Panta tha to exeis konta sou,mesa sth kardia sou.

De mporw na mpw sth psyxologia sou sygoura alla mou aresei pou krathses tis teleutaies stigmes sas mazi san tis wraiotwres pou exeis zhsei.Toso glykes!Panta otan sou erxetai to gt sto myalo na skeftesai autes tis stigmes k na sou apalynoun ton pono.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...