Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 50
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Επειδη ξερω πως ειναι αυτη η περιοδος της αναμονης..ειμαι δεν ειμαι..και αν δεν ειμαι γιατι δεν ερχεται η ακατανομαστη...κ.ο.κ. και επειδη το μυαλο μας και το σωμα μας δρουν περιεργα σε αυτες τις συνθηκες..ξαφνικα νιωθουμε το στηθος μας πρισμενο η νιωθουμε πονο στην πλατη και διαφορα τετοια ο μονο τροπος για να δεις τι ακριβως γινεται ειναι να πας να κανεις μια χωριακη σε ναν μικροβιολογο και δε σου λεω τα τεστ γιατι την εχω πατησει αρκετες φορες με τα αποτελεσμα τους.

Σου ευχομαι οτι καλυτερο και ζητω συγνωμη αν ημουν καπως στεγνη στην απαντηση μου απλα δε μου αρεσει να δινω ελπιδες σε καποιον ...και παλι μιλω εκ πειρας.

Δημοσίευση

Ναι καλη μου, κανε μια χοριακη και περιμενουμε νεα σου! Οντως οπως λεει και η alexandra mammy δε βγαζεις ακρη με τα συμπτωματα... εγω τον προηγουμενο μηνα ειχα ολα τα πιθανα συμπτωματα, τελικα ηταν ολα στο μυαλο μου... εσυ ομως εχεις και καθυστερηση επομενως ψαξε ο, κανε μια χοριακουλα και καλα αποτελεσματα σου ευχομαι !!!

Δημοσίευση

Την πρωτη φορα που προσπαθουσαμε να κανουμε παιδακι μας πηρε περιπου 8 μηνες.Οπως καταλαβαινεις μετα τον τριτο μηνα και μετα απο πολλες κατακορυφους και διαφορα αλλα και καλα μυστικα του πως να μεινεις εγκυος ερχοταν καποιες στιγμες που ειχα καθυστερηση.Τις δυο φορες μετα απο 8 μερες καθυστερησης εκανα τεστ μου εβγαινε θετικο και μετα μεχρι να ερθει η ωρα που θα πηγαινα στο γιατρο να μου το επιβεβαιωση ερχοταν και η ακατανομαστη.Την τελευται φορα που ειχα κανει τεστ μου ειχε βγει αρνητικο.Και τοτε ηταν που ημουν εγκυος.Ειρωνια εεε?Στο δευτερο κοριτσακι μου το εμαθα απο τεστ βεβαια αλλα και παλι αν και μου βγηκε θετικο πηγα στον μικροβιολλογο να μου το επιβεβαιωσει.μονο ετσι θα ημουν σιγουρη για το αποτελεσμα.

Δημοσίευση

Συμφωνώ απόλυτα με την alexandra mammy. Πριν λίγες μέρες η κουνιάδα μου με 2 τεστ θετικά (ένα αχνο & ένα κανονικό) τελικά αδιαθέτησε....

Δεν είναι αξιόπιστα γι' αυτό μην τρελαίνεσαι. Κάνε μια χοριακή για να είσαι σίγουρη. Άντε και μην το καθυστερείς.... Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση

koupaki ο γιατρός μου, μου είχε βρει ποιες είναι οι γόνιμες μέρες μου (μπορείς και μέσω internet) να τις βρεις, μας είχε πει να κάνουμε .... κάθε δύο μέρες και φυσικά να είμαστε ήρεμοι!! Για αυτό και ο άντρας μου είχε βρει ένα πολύ σωστό τρόπο να με χαλαρώνει - βγαίναμε βόλτα και με πότιζε ξύδια!! Προσπαθούσαμε 4 μήνες πριν, χωρίς να έχω βρεί ποιες είναι οι γόνιμες μέρες μου, και δεν είχε κανένα αποτέλεσμα - μόλις ακολούθησα τις οδηγίες του γιατρού μου έπιασα με την πρώτη. Το πιο βασικό είναι η ηρεμία....καλοκαιράκι τώρα... διακοπές, είναι η καλύτερη περίοδος!!!

muriam μπορείς πολύ απλά να κάνεις ένα τεστ ..περιμένουμε σύντομα νέα σου.. ;)

Δημοσίευση

μυριαμ μου να σου πω εγω που εχω καει απο χιλαιδες τεστ,χιλιαδες τεστ ωορηξιας,χιλιαδες αρνητικες χοριακες κτλ... προσπαθουσα για παιδι 2 χρονια, καθε μηνα μολις ειχα μια ωρα(οχι μια μερα!!!, μια ωρα) καθυστερηση πηγενα για τεστ και χοριακες... μετα εκλαιγα,απογοητευομουν κτλ..και τον αλλο μηνα εκανα παλι τα ιδια. τελικα ξερεις ποτε εμεινα εγκυος??? οταν ειπα οτι εγω δεν προκειται να τα καταφερω ποτε,το δηλωσα και στον αντρα μου οτι τερμα οι προσπαθειες και οι γονιμες μερες, μενω πειραια,εφυγα μια μερα με τον αντρα μου για καβαλα γιατι επαιζε η ομαδα εκει(ειμαι ολυμπιακος τρεληηη,τι να κανουμε) ,στο καπακι πηγαμε στην κολητη μας στο κιλκις, μετα γυρισαμε αυπνοι πειραια να παρουμε ρουχ ακαι φυγαμε να παμε σπιτι αραχωβα στα χιονια, καπου εκει στο ενδιαμεσο μεσα στα ταξιδια και στη τρελα εμεινα εγκυος χωρις να καταλαβω τιποτα!! να φανταστεις ειχα καθυστερηση 3 μερες και το καταλαβε πρωτος ο αντρας μοτυ και μου λεει ''μηπως εχεις καλυστερηση??'' αλλιως δεν θα καταλαβενα οτιε ιμαι εγκυος! οποτε.....χαλαρα χωρις αγχος,αν συνεχιστει η καθυστερηση πηγενε για χοριακη,μην κανεις τεστ γιατι δειχνουν οποτε θελουν και αν θελουν και κανουν και λαθη, και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΥΚΛΑΑΑ!!!

απο σημαδια , εγω το μονο διαφορετικο που ειχα καταλαβει ειναι οτι αντι να ποναω στα δεξια ή στα αριστερα οπως καθε μηνα πριν ερθει η περιοδος,πονουσα στο κεντρο,σαν τσιμπηματακια. αλλα αυτα διαφερουν απο γυναικα σε γυναικα!

ποπο τερααστιο μηνυμα! σορυ ε??? φιλιααααα!!

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΝΧΩΝΕΙ Ο ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΠΑΩ ΤΙΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.Κ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες!! koypaki ο γιατρός μου, μου είχε πει να μην μπω στην διαδικασία θερμόμετρου, κλπ. Να είμαι χαλαρή και να μην το σκέφτομαι πολύ (δεν ήταν και το πιο εύκολο αλλά προσπαθούσα)

Δυο μήνες πριν μείνω έγκυος, είχα καθυστέρηση 5 ημερών - ενώ τα τελευταία χρόνια έχω σχετικά σταθερό κύκλο. Κάνω το τεστ και δείχνει αρνητικό. Δύο μήνες μετά έχω καθυστέρηση πάλι 5 ημερών. Λέω δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος, πάλι θα αλλάζει ο κύκλος μου!! Αν δεν με πιέζαν οι κουμπάρες μου, θα αργούσα πολύ να κάνω το τεστ...

Έχω 2 ξαδέρφες που ενώ κανένας τους δεν έχει πρόβλημα.. δεν έχουν καταφέρει να πιάσουν παιδί γιατί έχουν άγχος. Αυτό είναι το χειρότερο!! Όσες δεν έχουν σταθερό κύκλο, απλά θα πρέπει να δουλέψουν ευχάριστα :blush: περισσότερες φορές!!!!

Δημοσίευση

muriam νομιζω πως το θεμα με τις γονιμες μερες δεν παιζει κ πολυ.ειναι καθαρα ψυχολογικο.αν δεν υπαρχει κανενα ορμονικο ή αλλο ιατρικο προβλημα κ ολα ειναι καλα τοτε φταιει το κουτο μας το κεφαλι.κ να σου πω γιατι.στην πρωτη μου εγκυμοσυνη επειδη ειχαμε κανονισει γαμο δεν ηθελα να ειμαι εγκυος γιατι δεν ηξερα πως θα ειμα(αναγουλες ή στο κρεββατι κ.λ.π.)κ ετσι υποτιθεται ότι προσεχαμε με τον γνωστο τροπο:στις γονιμες που υποτιθεται τις ηξερα λογω σταθερου κυκλου εβρεχε εξω.τις υπολοιπες ομως μερες καναμε κανονικά,όλα μεσα που λεει κ ο αντρουλης μου.κ τσουπ τσουπ 3μηνες πριν το γαμο εμεινα εγκυος χωρις να το καταλαβω.απο τοτε που γεννηθηκε η μικρη μου προσεχουμε με τον ιδιο τροπο εδω κ 3χρονια.δεν εχει γινει τιποτα.κ πριν 4μηνες περιπου που ειχα περιοδο,μου τελειωνει σε 5μερες κ καπακι κανουμε ελευθερα την 6η.υποτιθεται οτι δεν ειναι οι γονιμες.τις υπολοιπες προσεχαμε.κ τσουπ τσουπ ξαναεμεινα εγκυος.(βεβαια στην πορεια το εχασα)κ ειμαι σιγουρη για την μερα γιατι ηταν γιορτη κ μετα καναμε πολλες μερες να εχουμε επαφη κ βαση περιοδου κ χοριακης,εβγαινε η μερα αυτη.την μικροβιολογο την εβγαζα τρελη αποκλειεται ελεγα εγινε λαθος, αφου δεν εγινε τιποτα.οποτε για να μην σε κουραζω αλλο το θεμα με τις γονιμες δεν παιζει κ πολυ,σε μενα τουλαχιστον.χαλαρωσε λοιπον κ μην το σκεφτεσαι.κανε ελευθερα οποτε μπορεις κ θα δεις θα ερθει κ χαμπαρι δεν θα παρεις.

Δημοσίευση

Muriam ευχομαι να μας ανακοινωσεις ευχαριστα νεα!!! Κι εγω που εχω σταθερο κυκλο εδω και χρονια τι καταλαβα? Αμα ειναι να συμβει θα συμβει μη στενοχωριεσαι για τον αστατο κυκλο! Περιμενουμε νεα σου!

Δημοσίευση

Βοηθάει στο να βρεις πότε έχεις ωορηξία...υπάρχει και τεστ που σου λέει πότε έχεις ωορηξία, και πολλά άλλα...αυτό που λένε όλοι είναι να μην μπεις σε αυτή την διαδικασία γιατί θα σου προκαλέσει περισσότερο άγχος. Εγώ επειδή είχα και εγώ λίγο άγχος,ο άντρας μου προσπαθούσε να με μεθύσει για να είμαι χαλαρή... :blink:

Καλοκαιράκι είναι, να είστε χαλαρές, να περνάτε καλά, να φοράτε όσα λιγότερα μπορείτε στο σπίτι ;) και να περνάτε καλά με τους άντρες σας...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...