Μετάβαση σε περιεχόμενο

νοσοκομειο ή κλινικη


Recommended Posts

κοριτσια...

που ειναι καλυτερα να γεννησω?σε κλινικη ή σε νοσοκομείο?η γιατρος μου ειναι σε κλινικη και μια γεννα κοστιζει 3 με 3,5χιλιαρικα.οταν με το καλο γεννησω δεν θα εχουμε τοσα λεφτα.η πεθερα μου με εχει πρηξει να παω σε νοσοκομειο και η μανα μου λεει να κανω οτι θελω...ειμαι 21 χρονων και λογω καποιων προβληματων εχω αλλαξει ήδη 3 γυναικολογους.(η μητερα μου εχει αλλαξει 3 που ειναι 48χρονων)διανυω ακομα τον πρωτο μηνα εγγυμοσυνης και δεν ξερω τι να κανω.που ειναι καλυτερα για το μωρο αλλα και για μενα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιωνάννα μου, δεν έχει σημασία το που θα γεννήσεις, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό νοσοκομείο θα σε προσέξουν εξίσου καλά.

Προσωπικά θεωρώ, ότι σημασία έχει ο γιατρός. Αν εμπιστεύεσαι τον γιατρός σου και νιώθεις καλά μαζί του, τον ακολουθείς όπου κι αν είναι, αρκεί να μπορείς να ανταπεξέλθεις οικονομικά.

Εγώ π.χ γέννησα ΙΑΣΩ, εκεί ήταν ο γιατρός μου, έτσι άρχισα από νωρίς να μαζεύω χρήματα ώστε να μπορώ να πληρώσω το οτιδήποτε εκεί μέσα με άνεση.

Στάθηκα και τυχερή που γέννησα εκεί, γιατί το πρώτο μου παιδάκι γεννήθηκε αρκετά νωρίς και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική μονάδα νεογνών. Το Ιασω έχει από τις καλύτερες μονάδες πρόωρων μωρών.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω παλι ειμαι υπερ των δημοσιων.Θεωρω οτι ειναι πεταμενα λεφτα γιατι και στα δυο σε προσεχουν το ιδιο ασε που αν τυχει καμια επιπλοκη εδω στην θεσ/νικη σε πανε στο Ιπποκρατειο.Οσο για τον γιατρο ο δικος μου γιατρος που πληρωθηκε ξεγεννησε την ιδια μερα αλλες κοπελες δωρεαν :unsure::unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιωάννα επειδή όπως λές έχεις αλλάξει ήδη τρείς γιατρούς αν σε αυτόν που είσαι τώρα έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη καλό ειναι να μείνεις όπως είσαι και να γεννήσεις στην κλινική. Τώρα όσον αφορά το οικονομικό τα χρήματα που απαιτούνται για μια γέννα στην κλινική είναι πάρα πολλά. Δεν ξέρω τα οικονομικά σας πως είναι και δεν με αφορά αλλά αν δεν έχετε τα χρήματα γιατί δεν παίρνετε ένα μικρό δανειο ωστε να καλύψετε τα έξοδα αποπληρώνοντάς το σιγά σιγά? Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και με το καλό να έρθει το μωράκι σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον εγω και τα δυο μου κοριτσια τα γεννησα σε κρατικα νοσοκομεια.Την πρωτη στο νοσ.της Ξανθης και τη δευτερη στο πανεπιστημιακο της Αλεξανδρουπολης.Ειχα κανει την εξης βλακεια στη πρωτη γεννα.Ημουν και εγω 21 ετων ειχα ενα πολυ καλο γυναικολογο σε ενα εξωτερικο ιατρειο,δεν ειχα σκεφτει ομως οτι την ωρα του τοκετου θα επαιζε ρολο ποιος θα με ξεγενουσε το καταλαβω μονο οταν ηρθε η ωρα...Εκεινη τη μερα γεννησαν 6 γυναικες η μια μετα την αλλη και εγω ημουν η τελευται .Ημουν απο το πρωι εκει καθως πηγα με προκληση και μεχρι και τις 10 το βραδυ που γεννησα ημουν ολομοναχη.Ερχοταν που και που να κοιταξουν τη διαστολη μου και μετα εξαφανιζονταν/Οι συγγενεις που ηταν ολοι εξω και περιμεναν να τους λενε την εξελιξη μονο που δεν τους εβριζαν.Ηρθε η ωρα που πλεον ενιωθα οτι το παιδι κατεβαινει αρχισα να φωναζω για να ερθουν αλλα αυτες πουθενα..μετα απο κανα 20 λεπτο ξεπροβαλει η μια με ενα καφε στο χερι με βλεπει και μου λεει εσυ γεννας γιατι δεν μας φωναξες?σαν να μην εφτανε αυτο την ωρα της γεννας μονο που δε με χαστουκισε η μια επειδη φωναζα...Τελειωνει ολο αυτο και εκει που περιμενα οτι επιτελους θα δω το κοριτσακι μου το τυλιγουν γρηγορα γρηγορα και το βγαζουν εξω.Επι δυο ωρες ημουν ξαπλωμενη στο κρεβατι με τα ποδια εκει ψηλα και να εχω ξεπαγιασει στο τελος να ναι καλα μια καθαριστρια που ηρθε και με σκεπασαι.

Στην Αλεξανδρουπολη τωρα ειχα βρει ενα γιατρο που με παρακολουθουσε απο την αρχη μεχρι και το τελος ειχαμε συμφωνησει οτι θα του εδινα 300 ευρω για να με ξεγεννησει αυτος.Καμια σχεση...Εδω ηταν συνεχεια 2 κοπελες διπλα μου με προσεχαν μου εδιναν κουραγιο οταν δεν υπηρχε πολυ κινηση αφηναν τον αντρα μου η την μητερα μου να μπαινουν στο δωματιο και γενικοτερα εμεινα υπερευχαριστημενη.Και το σημαντικοτερο για μενα με το που γεννηθηκε το κοριτσι μου το εδωσαν κατευθυαν στην αγγαλια μου και μεχρι να παω στο δωματιο την ειχα διπλα μου .

Συμπερασμα?Δεν ειναι αναγκη να δωσεις 3000 και 4000 αρκει να βρεις τον καταλληλο γιατρο που την καταλληλη στιγμη θα σε κανει να νιωθεις ασφαλης και εσυ και το παιδι σου.

Και οσο για το οτι εχεις αλλαξει 3 γιατρους εμενα δε μου λεει τιποτα εισαι ακομα στην αρχη εχεις χρονο μπροστα σου να αλλαξεις και 103 αρκει να βρεις τον καταλληλο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας αν και ακομα δεν εχω καταληξει.

θα ηθελα να μου πειτε για τα κρατικα νοσοκομεια της θεσσαλονικης.

ποια εχουν τους καλυτερους γιατρους και ποια εχουν καλες γυναικολογικες-μαιευτικες πτερυγες.πρεπει να ξεκινησω απο καπου για να κοιταξω και για νοσοκομειο αλλα δεν ξερω απο που...

σπουδαζω στη θεσσαλονικη ο αρραβωνιαστικος μου ειναι απο δω αλλα εγω δεν εχω ιδεα απο νοσοκομεια στην πολη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sisi2007 έγραψε:

αλεξανδρα mammy ποτε γεννησες στην ξανθη? κ εγω εκει γεννησα τον φεβρουαριο 2007 κ η περιπτωση σου κατι μου θυμιζει.[/quote

Στην Ξανθη γεννησα στις 14 μαιου του 2007.Και εσυ παθουσα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δημοσιο κ παλι δημοσιο.

για πολλους λογους

1ον:αν χτυπα ξυλο κατι χρειαστει σε πανε κατευθειαν δημοσιο.

2ον:γιατι αυτα τα 3.5 χιλιαρικα να μην τα χαλασεις για το μωρο σου εφοσον λες οτι δεν τα εχετε κιολας

3ον:εφοσον λες πως εχεις καποια γυναικολογικα προβληματα εγω θα σου προτεινα κατευθειαν δημοσιο

Να βρεις εναν γιατρο που να σε παρακολουθει σε ολη την εγκυμοσυνη και να σε αναλαβει εξ ολοκληρου.

για θεσσαλονικη που θες μια γνωστη μου ξεκινησε σε ιδιωτη κ προς το τελος της εγκυμοσυνης επαθε πολλα ασχημα κ αλλαξε κατευθειαν γιατρο κ πηγε στο ιπποκρατειο που την προσεξαν παρα πολυ κ τωρα το μωρακι της ειναι μια χαρα.

αυτη ειναι η γνωμη μου χωρις να υποστηριζω οτι ειναι κ η πιο σωστη.

τη δευτερα γενναω κ εγω στο πανεπιστημιακο της πατρας διδυμα κοριτσακια!!!

με το καλο το μωρο σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλεξανδρα εισαι μεσα στο μυαλο μου :woohoo: Κι εγω το ιδιο προβλημα εχω. Μενω Πατρα και μεχρι στιγμης με εχουν παρακολουθησει γιατροι ιδιωτες και εννοειται οτι την κορη μου που ειναι τωρα τεσσαρων την γεννησα σε ιδιωτικο μαιευτηριο. Ομως τωρα σκεφτομαι σοβαρα να παω σε νοσοκομειο και συγκεκριμενα στο 409(οι Πατρινες με καταλαβαινουν). Η αληθεια ειναι οτι δε μου αρεσει και πολλη εκει μεσα αλλα δουλευει η αδερφη μου οποτε θα εχω εναν ανθρωπο δικο μου(να ερθει πρωτα αυτη η στιγμη βεβαια). Να σας πω οτι την κορη μου που τη γεννησα στο Ηω μας βαλανε να πληρωσουμε μεχρι και τις γαζες..... και δε με προσεξανε καθολου στο θεμα ΘΗΛΑΣΜΟς με αποτελεσμα να παθω μαστιτιδα..... Τεσπα το κοριτσακι μου ειναι μια χαρα αυτο εχει σημασια για μενα. Θα ηθελα να ρωτησω τις Πατρινες αν θελουν να μου πουν ποιος ειναι ο καλυτερος στο 409, εγω εχω ακουσει για τον Κολλια..... Να πανε ολα καλα βεβαια Παναγια μου, το ειδαμε χτες ειναι μικρουλι ακομα 8 εβδομαδων και χτυπαει η καρδουλιτσα του δυνατα..... Συγνωμη σας επριξα παλι. Ας μου απαντησουν οι Πατρινες αν ξερουν :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια

ειτε σε κλινικη ειτε σε δημοσιο σας προσεχουν εξισου καλα . εγω επελαξα δημοσιο το ιπποκρατειο θεσσαλονικης , επειδη εχω ακουσει τ καλητερα για την μαιευτικη και επειδη ειναι ο γοατρος μ εκει ,

ο μονος λογος που θα τ εκανα σε κλινικη ειναι για να ειναι ο αντρας μ στο τοκετο αλλα επειδη μας βλεπω νατρεχουν γιαυτον οι γιατροι και οχι για μενα καλητερα σε δημοσιο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια γεια σασ!!!!!! γεννισα πριν 45 μερεσ αυτο το αγγελουδι. και εμενα η γιατροσ μου ηταν σε κλινικη αλλα στον 6 μηνα την αφησα για να παω σε νοσοκομειο.δεν μπορουσα να δωσω 6000. ποιο πολυ ομοσ κολοσα οταν μου ειπαν ποσ οτι και να παθω θα πρεπει να με μεταφερουν σε δημοσιο νοσοκομ. δεν θα διακυνδινευα με τιποτα το χασιμο πολυτιμου χρονου για την μεταφορα του παιδιου μου αν συνεβενε κατι. ειμαι στην περιφερια γεννησα στο νοσοκομειο γιαννιτσων και ειμαι παρα πολυ ευχαριστιμενη παρολο που δεν ειμαι και ο ποιο βολικοσ ανθροποσ :dry::unsure::side::S .ολοι ηταν πανω απο το κεφαλι μου ολη την ορα. μεχρι και φιλεσ γιναμε με τισ νοσοκομεσ. :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αν είπε στις 8 Ιουλίου, νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα, κορίτσι μου. Δεν θα δείξει με έμβρυο τριών ημερών. Κάνε υπομονή έστω μέχρι το Σαββατο. Κρίμα να σου δείξει λάθος και ν απογοητευτείς. Καλή επιτυχία ευχομαι και να ειναι θετικο!!🙏❤️
    • Τέλεια νέα!!  Μπράβο κορίτσι μου! Με το καλό να κυλήσει ήρεμα και ευχάριστα η εγκυμοσύνη σου και σε λίγο καιρό να έχεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου!!  Θα χαιρόμαστε να ακούμε τα νέα σου!! 🙏😊💗
    • Τώρα μπήκα να γράψω!!!! Όλα καλά! 141 παλμοί το μωρό μεγάλωσε όσο έπρεπε με έβγαλε 7 εβδομάδες και 1! Αλλά το πάμε από βδομάδα σε βδομάδα επειδή είχε η χοριακη αυτό το σκαμπανευασμα!!! Μου είπε όμως ότι όλα τα βλέπει όπως πρέπει να είναι κ η εμφύτευση σωστή καμία αποκόλληση τίποτα.... απλά κρατάμε την πισινή μας! Εσείς όλα καλά???? Τον βρήκες τον γιατρό?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου!! @Raf123 συγχαρητήρια για την κόρη!!! Τέλεια!!!  διαβασα ολα τα νεα σας με γιατρους κ ψωνια!! Σούπερ!! Εγω πηρα τωρα το κολιέ εγκυμοσύνης το μπολα! Επίσης είμαι σε φάση που πρέπει να ξέρω ακριβώς πως θα κάνω το δωμάτιο του παιδιού μιας κ τώρα φτιάχνω το σπίτι κ έχω μαστορια! Κατά πάσα πιθανότητα λέω ν πάρω την κούνια από τ ικεα μια άσπρο καφέ με συρτάρι από κάτω που γίνεται κ κρεβατι.  Κ γω θέλω φωλιά μάλλον θα πάρω μια από Βόλο που μ άρεσε σε σχεση με τις αλλες. Τίποτα δεν μ αρέσει γ τα αγόρια δυσκολεύομαι πάρα πολύ 😝
    • Ειμαι 32 χρονων κ προσπαθω απο οκτωβριο του 2022 αμεσως μετα το γαμο μας....με τεστ ωορηξιας βεβαια π δεν την εβρισκα ποτε γτ ο κυκλος ηταν οτι να ναι...μ ειπε να καουμε απλα μεχρι 5 κυκλους προκλησης κ.μετα εξωσωματικη...δεν μ ειπε καν να κανω ενεσεις μαζι με χαπια κ να παμε σπερματεγχυση...δεν μ εβαλε καν ορμονολογικες....σαλπιγγογραφια κ σπερμοδιαγραμμα ειναι αψογα...δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει...δεν εχω συλλαβει ουτε μια φορα
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...