Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΧΟΜΑΙ!!ΕΠΙ 4 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ!!ΕΝΤΟΝΗ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ..ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ..ΖΑΛΑΔΑ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕΣΗ!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ!!ΕΝΤΟΝΟ ΑΓΧΟΣ...ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΙΩΣΗ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ!!ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ!!!ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ!!!ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΩ ΜΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ,ΒΑΡΥ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ!!ΑΧ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ!!!ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΠΟΝ!!ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΗΡΕΜΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ???ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!ΑΧ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ,ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΤΕ Ν'ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΙΓΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω ποτε δεν ειχα θεμα με τους πονοκεφαλους.

Ουτε κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης.

Πονοκεφαλους απεκτησα μετα τη γεννα!

Αυτο που θα μπορουσες να κανεις ειναι

μασαζ στο αυχενα και παγωμενο νερο στο κεφαλι.

Περαστηκα καλη μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΕΙΝΑΙ 11 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ 12 ΜΕ 8!!ΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΙΕΣΗ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πω πω! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε καταλαβαίνω. Εγώ έχω συνεχώς πονοκέφαλο τις τελευταίες 2 μέρες. Χθες βράδυ μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα από τον πόνο. Το ντεπόν δεν κάνει απολύτως τίποτα.

Κορίτσια πείτε κανένα άλλο γιατροσόφι γιατί δεν παλεύετε :(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aκουμπήστε 2 φρεσκοκομμένες φέτες ωμής πατάτας στους κροτάφους σας και ξαπλώστε σε ένα ήσυχο και σκοτεινό μέρος. Aνανεώνετε τις ροδέλες συχνά και για όση ώρα χρειάζεται, μέχρι να περάσει ο πονοκέφαλος.

Κόψτε ένα λεμόνι στα δύο και ακουμπήστε τις λεμονόκουπες στα μηνίγγια σας για ένα τέταρτο της ώρας.

Tο λεμόνι περιέχει ένα οξύ που διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος.

Kάντε για λίγα λεπτά ένα παγωμένο ποδόλουτρο. Aυτή η διαφορά της θερμοκρασίας θα προσελκύσει αίμα στα πόδια, ανακουφίζοντάς σας έτσι από το αίσθημα πίεσης και τον πονοκέφαλο.

βασιλικός, λάχανο, κεράσι, μάραθο (φινόκιο), λεμόνι, μαντζουράνα, μήλο, μέντα, μαυροράπανο, δεντρολίβανο προτεινονται για τον πονοκεφαλο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βικυ μου εγω δεν εχω αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα αλλα η αδερφη μου ειχε εντονους πονοκεφαλους και τελικα ηταν απο εκμοριτιδα! Μηπως να πηγαινες σε εναν ωτορυνολαρυγγολογο? Ευχομαι περαστικα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou biki!!emena otan me pianoun entonei ponikefali pernw mia petsetoula kai bazw pagomeno nero...as einai kai ligo apo to psygeio kai to bazw sto koutelo ekei pou ponas telos panton!!!kai an zestathei to ksanabrexo...einai poli anakoufistiko dokimase to isws doulepsei kai se sena!!!kalh lefteria!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βίκυ καλημέρα και με το καλό η μπέμπα σου.Εγώ είχα πολλούς πονοκεφάλους πριν την εγκυμοσύνη και πριν κανένα μήνα πάλι πολύ έντονους και καθημερινά.Ξεκινούσε το πρόβλημα από τον αυχένα και σιγά σιγά κατέληγε μέσα στα μάτια με σφυροκόπημα ανελέητο.Τι έψαξα ορμόνες,γιατροσόφια,φάρμακα τίποτα δε βοηθούσε εκτός βέβαια από panadol extra που στη κατάσταση μου δεν ήταν για να παίρνω σε καθημερινή βάση.Μια κοπέλα στη δουλειά μου ξεκίνησε tai μασάζ όσες ασκήσεις βέβαια μπορούσε να μου κάνει πλάγια ή ανάσκελα.Σε πληροφορώ εγώ που τα κορόιδευα αυτά γιόγκες και μασαζ και άλλα ανατολίτικα βρήκα την υγεία μου.Έχω σκωλίωση από μικρή,με τη καθιστική δουλειά σκύβω κιόλας με το Pc και με τις ασκήσεις που έμαθα και το μασάζ ανακαουφίστηκα.Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τις ασκησούλες κάνουν για έγκυες.Θα τις βρεις στο you tube με βιντεάκι και είναι χωρισμένες ανά τρίμηνο εγκυμοσύνης.Αν τις κάνεις κάθε βράδι συστηματικά θα δεις διαφορά.Και φυσικά αν ρωτούσες σε κανένα κέντρο με tai μασάζ.Το πρόβλημα ξεκινάει από τον αυχένα.Τι κολλάρα έχω πάρει,τι ορθοπεδικά μαξιλάρια,θερμοφόρες μόνο με το μασάζ είδα διαφορά.Και σίγουρα όταν με το καλό γεννήσω θα ασχοληθώ πιο συστηματικά με τέτοιου είδους stretching τεχνικές.Εύχομαι να περάσεικαι με το καλό η μπεμπούλα σου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ!!ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΓΑΚΙ ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ Η ΠΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου κουκλιτσα!!απ οτι μου λεει ο γιατρος μου ο πονοκεφαλος ειναι συχνο φαινομενο στην εγκυμοσυνη καθως και στην περιοδο..οταν ειχα περιοδο επαιρνα μισουλιντ,μονο αυτο με επιανε.τωρα ομως που ειμαι εγκυουλα και το συγκεκριμενο χαπι απαγορευεται απλα βαζω τον αντρουλη μου να μου κανει μασαζ στα μινιγκια με λιγο λαδακι και μετα μια κρυα πετσετα στο κουτελο και ηρεμω!! :P δοκιμασε το ,ελπιζω να σε ανακουφισει :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΕΧΩ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΩΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΣΑΚΙΖΕΙ Η ΙΓΜΟΡΙΤΙΔΑ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΆΣ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ? ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΚΙΟΛΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τώρα μπήκα να γράψω!!!! Όλα καλά! 141 παλμοί το μωρό μεγάλωσε όσο έπρεπε με έβγαλε 7 εβδομάδες και 1! Αλλά το πάμε από βδομάδα σε βδομάδα επειδή είχε η χοριακη αυτό το σκαμπανευασμα!!! Μου είπε όμως ότι όλα τα βλέπει όπως πρέπει να είναι κ η εμφύτευση σωστή καμία αποκόλληση τίποτα.... απλά κρατάμε την πισινή μας! Εσείς όλα καλά???? Τον βρήκες τον γιατρό?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου!! @Raf123 συγχαρητήρια για την κόρη!!! Τέλεια!!!  διαβασα ολα τα νεα σας με γιατρους κ ψωνια!! Σούπερ!! Εγω πηρα τωρα το κολιέ εγκυμοσύνης το μπολα! Επίσης είμαι σε φάση που πρέπει να ξέρω ακριβώς πως θα κάνω το δωμάτιο του παιδιού μιας κ τώρα φτιάχνω το σπίτι κ έχω μαστορια! Κατά πάσα πιθανότητα λέω ν πάρω την κούνια από τ ικεα μια άσπρο καφέ με συρτάρι από κάτω που γίνεται κ κρεβατι.  Κ γω θέλω φωλιά μάλλον θα πάρω μια από Βόλο που μ άρεσε σε σχεση με τις αλλες. Τίποτα δεν μ αρέσει γ τα αγόρια δυσκολεύομαι πάρα πολύ 😝
    • Ειμαι 32 χρονων κ προσπαθω απο οκτωβριο του 2022 αμεσως μετα το γαμο μας....με τεστ ωορηξιας βεβαια π δεν την εβρισκα ποτε γτ ο κυκλος ηταν οτι να ναι...μ ειπε να καουμε απλα μεχρι 5 κυκλους προκλησης κ.μετα εξωσωματικη...δεν μ ειπε καν να κανω ενεσεις μαζι με χαπια κ να παμε σπερματεγχυση...δεν μ εβαλε καν ορμονολογικες....σαλπιγγογραφια κ σπερμοδιαγραμμα ειναι αψογα...δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει...δεν εχω συλλαβει ουτε μια φορα
    • Αχ @Xrisa95 χτύπησες φλέβα με την ερώτηση σου! Εγώ προσωπικά δεν ξεχνάω λεπτό ότι είμαι έγκυος 🤰!! Ακόμα και το βράδυ τινάζομαι απότομα πολλές φορές γιατί φοβάμαι μην έχω κακή στάση για το έμβρυο 🤣🤣🤣 ότι να ναι!! @ΛΕΥΚΗ @Antonia2 αυτό το συζήτησα με την γιατρό προχθές! Μου είπε ότι δεν είναι καλό να αντιμετωπίσουμε την έγκυο σαν άρρωστη και καλά είναι να κάνουμε ότι κάναμε και πριν αλλά σε ήπια μορφή! Και όταν γύρισα να της πω για το βάρος ότι σηκώνω το πολύ 3-4 κιλά μου είπε " εσύ άσε τα 3-4 κιλά" και της λέω ότι υπάρχουν έγκυες που σηκώνουν περισσότερα και μου είπε ότι γυναίκες που έχουν και άλλα παιδιά δεν υπάρχει θέμα αλλά σε γυναίκες που είναι από υποβοηθούμενη αναπαραγωγή είναι πιο αυστηροί!!  Εντάξει εγώ το βρίσκω υπερβολικό πάντως 3-4 κιλά δεν είναι κάτι!! Φυσικά εγώ πλέον ούτε αυτά σηκώνω γιατί δεν θέλω να κάνω του κεφαλιού μου!
    • Καλησπέρα. Δεν έχω τα συμπτώματα των πρώτων ημερών αλλά νιώθω ένα τράβηγμα και πρήξιμο μόνο στην κοιλιά.  Αύριο θα είναι η 10η μέρα από την εμβρυομεταφορα και σκέφτομαι να κάνω ένα τεστ που έχω. Τι λες θα δείξει κάτι; Ο γιατρός είπε να κάνω χοριακη στις 8 Ιουλίου αλλά δεν αντέχω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...