Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ολγα καλησπέρα!!

οι menopur είναι ενέσεις γοναδοτροπινών οι οποίες χορηγούνται σε προγράμματα πρόκλησης ωορηξίας και είναι για διέγερση ωοθηκών, δηλαδή για να παράγει η γυναίκα περισσότερα ωάρια. Έχεις ξεκινήσει κάποιο πρόγραμμα εξωσωματικής?

Δημοσίευση

ΕΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΓΩΓΗ ΜΕ SERPAFAR ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΩΑΡΙΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ 9,5ΧΙΛΙΟΣ.ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΕΧΗΧΟΥΣ Κ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΕΜΕΝΕ ΣΤΑΣΙΜΟ.ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΞΕΚΗΝΗΣΑ ΕΝΕΣΕΙΣ ΘΑ'ΧΩ ΟΜΩΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ?

Δημοσίευση

ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ 1ο ΥΠΕΡΗΧΟ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΗ 6η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ Κ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ 5 ΕΝΕΣΕΙΣ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΩΑΡΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕ ΗΤΑΝ 9.5ΧΙΛΙΟΣ.ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΟ ΩΑΡΙΟ ΕΙΧΕ ΜΙΚΡΙΝΕΙ ΣΤΑ 8.5ΧΙΛΙΟΣ.ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΩΟΘΥΚΗ 1 ΩΑΡΙΟ 12.5 ΧΙΛΙΟΣΤΑ Κ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΛΙ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΥΞΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΑΠΟ ΔΙΠΛΗ ΣΕ ΤΡΙΠΛΗ ΔΟΣΗ.ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

Δημοσίευση

τα serpafar που έπαιρνες είναι πιο ήπια φάρμακα για διέγερση και τα χρησιμοποιούν συνήθως για φυσικό κύκλο, ή για σπερματέκχυση. Ενώ οι menopur είναι πιο δυνατές. Εγώ τις έπαιρνα όταν έκανα εξωσωματική και είχαν αποτελέσματα. Ελπίζω και για σένα να πάνε όλα καλά!!!

Εσύ τα παίρνεις με σκοπό να κάνεις εξωσωματική?

Δημοσίευση

ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΚΧΥΣΗ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΕΠΤΩΜΕΡΙΕΣ.ΕΣΥ ΠΕΤΥΧΕΣ ΤΕΛΙΚΑ? ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ Κ ΔΕΝ ΠΟΛΥΓΝΩΡΙΖΩ.

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΩΑΡΙΟ ΑΥΤΟ Η ΘΑ ΜΙΚΡΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ?Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 15 ΜΕ 16ΧΙΛΙΟΣ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ

Δημοσίευση

τι να σου πω βρε κούκλα μου? δεν είμαι και γιατρός, αλλά νομίζω ότι έχεις χαμηλή ανταπόκριση, ίσως να πρέπει να δοκιμάσεις και με άλλα φάρμακα? Ο γιατρός θα ξέρει καλύτερα! Ορμονολογικές εξετάσεις έχεις κάνει για να δεις ότι είναι όλα οκ? και όταν πήγες για υπέρηχο σου ζήτησε να κάνεις και οιστραδιόλη?

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ Κ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ Κ ΠΟΛΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΤΩΡΑ?Η ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ?

Δημοσίευση

ναι είμαι εγκυούλα στην 10η εβδομάδα!!!

τις ενέσεις αυτές τις έκανα στην πρώτη μου εξωσωματική, η οποία δεν πέτυχε, αλλά δεν έχει σημασία.. είχα ανταπόκριση πάντως, είχα γύρω στα 8 ωάρια και τελικά μου πήραν τα 6 στην ωοληψία. Κάθε οργανισμός βέβαια αντιδράει διαφορετικά. Απλά επειδή ξέρω ότι πρέπει να σου κάνει και ορμονολογικό έλεγχο ο γιατρός πριν ξεκινήσεις πρόκληση ωορηξίας, γι' αυτό σε ρώτησα. Έχεις κάνει εξετάσεις για να δεις ότι οι ορμόνες σου είναι εντάξει? μπορεί να παίζει ρόλο και αυτό στο ότι δεν κάνεις ωάρια.

Επίσης τις ενεσούλες μπορείς να τις γράψεις στο ασφαλιστικό σου ταμείο και να τις πάρεις με μικρή συμμετοχή. Ρώτησε τον γιατρό σου να σου πει.

ότι άλλο θέλεις ευχαρίστως να βοηθήσω αν μπορώ!

Δημοσίευση

απ' ότι ξέρω όταν το ωάριο φτάσει στα 18 χιλιοστά περίπου, ο γιατρός θα σου πει να κάνεις μια ένεση για πρόκληση ωορηξίας, και μετά από 36 ώρες περίπου θα κάνεις την σπερματέκχυση, αφού πρώτα δώσει σπέρμα ο άντρας σου, το οποίο θα το επεξεργαστούν κατάλληλα και θα στο τοποθετήσουν με καθετήρα στη μήτρα.

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ.ΕΙΣΑΙ ΣΧΕΔΩΝ 2.5ΜΗΝΩΝ ΣΟΥ ΕΥΧΩΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ.ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΙ'Κ ΘΑ ΤΟΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Κ ΕΓΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ.

Δημοσίευση

ναι την πρώτη φορά έπαιρνα τα σερπαφάρ και έκανα σπερματέκχυση με δύο ωάρια, η οποία απέτυχε.

Μετά ο γιατρός τότε μου συνέστησε να μην κάνουμε άλλη σπερματέκχυση και να πάμε σε εξωσωματική για να δούμε και την ποιότητα των ωαρίων, η οποία δεν φαίνεται στην σπερματέκχυση. έκανα λοιπόν την εξωσωματική και παρόλο που τα ωάρια ήταν πολύ καλά και το σπέρμα πολύ καλό, δεν είχαμε επιτυχία. μετά ξεκίνησα να ψάχνομαι, να παίρνω δεύτερες και τρίτες γνώμες και έκανα την δεύτερη προσπάθειά μου σε άλλο γιατρό, η οποία ήταν και επιτυχημένη.

ήθελα να σου δώσω μια συμβουλή, αν θέλεις την κρατάς, αν θέλεις την πετάς. είσαι μικρή ακόμα και είσαι στην αρχή των προσπαθειών σου. Να ρωτάς, να απαιτείς να μαθαίνεις γιατί γίνεται το κάθε τι και αν κάτι δεν σου ακούγεται καλά να παίρνεις και μια δεύτερη γνώμη, και τρίτη και τέταρτη αν χρειαστεί. έχεις μπει σε μια διαδικασία ενέσεων. Ξέρεις τον λόγο που σε οδήγησε εκεί? Απλά θέλω να σου πω να είσαι ψιλιασμένη σε όλα αυτά που ακούς, χωρίς να θέλω να σε αγχώσω, και να είσαι σίγουρη ότι ο γιατρός που έχεις απέναντί σου ξέρει καλά τι κάνει και δεν κάνει απλά δοκιμές στο σώμα σου!! Σου τα λέω αυτά γιατί έχω περάσει αρκετά για να φτάσω εδώ και πραγματικά σου εύχομαι να πετύχεις με την πρώτη προσπάθεια και να πάνε όλα καλά!!

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΗ ΟΝΤΩΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΑΑΠΤΑ 19ΜΟΥ Κ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΛΗΝΩ ΕΦΤΑΕΤΙΑ Κ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ?

Δημοσίευση

είναι δύο τα πρωτόκολλα της εξωσωματικής.

το πρώτο ξεκινάει την 21η μέρα της περιόδου και το δεύτερο την 2η μέρα της περιόδου. Εγώ έκανα το δεύτερο.

ξεκίνησα λοιπόν με ενέσεις μενοπούρ την 2η μέρα της περιόδου και μετά από 5 μέρες που έκανα τις ενέσεις πήγα το πρωί έκανα εξέταση αίματος για να δούμε μια ορμόνη, την οιστραδιόλη και μετά υπέρηχο για να δούμε τα ωάρια. μετά από 2 μέρες ξεκίνησα κάτι άλλες ενέσεις, που λέγονται ανταγωνιστές και εμποδίζουν την ωορηξία. Μέρα παρά μέρα έκανα την εξέταση οιστραδιόλης και υπέρηχο. όταν τα ωάρια έφτασαν τα 20 χιλιοστά σταμάτησα τις ενέσεις και έκανα το βράδυ μια ένεση pregnyl που προκαλεί ωορηξία σε 32-36 ώρες. την μεθεπόμενη το πρωί πήγα στο Νοσοκομείο, μου έκαναν νάρκωση και μου πήραν τα ωάρια (ωοληψία). την ίδια μέρα έδωσε και ο άντρας μου σπέρμα. Την επόμενη με ενημέρωσαν πόσα ωάρια γονιμοποιήθηκαν. Την τρίτη μέρα μετά την ωοληψία πήγα πάλι στο Νοσοκομείο, χωρίς νάρκωση αυτή τη φορά και μου έκαναν την εμβρυομεταφορά 3 εβρύων και πήγα σπίτι μου όπου ήμουν ξάπλα για 14 μέρες, μέχρι να κάνω την εξέταση της χοριακής. Ελπίζω να ήμουν κατανοητή.

Δημοσίευση

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΩΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΕΣ.Κ ΝΑ ΑΠΟΚΤΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΙΑ ΠΡΙΓΗΠΙΣΣΑ Η ΕΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΓΕΡΟ Κ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΑ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...