Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 70
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ MYRIAM!ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ,ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΗΓΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.Η ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΝΙΩΘΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δημοσίευση

ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΥΓΡΟ ΠΟΝΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ. ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Δημοσίευση

Παιρνεις 1 παυσιπονο πριν πας και δεν καταλαβαινεις τιποτα.Μετα την εξεταση ισως να εχεις μια σταλια αιματακι.Διαρκει 10 λεπτακια και πολλα σου εβαλα.Δεν χρειαζετε ναρκωση.Απλα λενε αν ειναι κατι βουλωμενο νιωθεις μια μικρη ενοχληση!!!Μετα ομως ξεβουλωνουν για τα καλα!!!!

Δημοσίευση

καλο σου απογευμα...οπως ειπαν κ τα κοριτσια ποναει μονο αν υπαρχει καποια σαλπιγγα κλειστη,κ δε χρειαζεται ναρκωση, πρεπει επισης να γινει την 9 μερα του κυκλου για να μην υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσηνης, κ περνεις προληπτικα μετα κ μια αντιβιωση, για 2 μερες :)

Δημοσίευση

muriam έγραψε:

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 4ΜΗΝΕΣ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΕ 20ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΙΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΤΣΑΜΠΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!1

Οπως σου ειπαν κ τα κοριτσια δεν ειναι τιποτα.Εκανα κ εγω (χωρις ναρκωση)κ στο λεω με σιγουρια ;) .Πονο θα νιωσεις μονο αν υπαρχει καποιο προβληματακι,αλλιως δεν θα καταλαβεις σχεδον τιποτα!Μπορει να εχεις κ λιγες σταγονες αιματακι.Δεν ειναι τοσο φοβερο οσο ακουγεται,ακτινολογικη εξεταση ειναι, με εισαγωγη σκιαγραφικου υγρου απο τον κολπο. :)

Εγω ειχα δωσει 150Ε σε ιδιωτικο κεντρο συν το σκιαγραφικο υγρο.

Βρε Muriam ειναι λιγος ο καιρος που προσπαθειτε....τι να πω ομως...αν κανοντας την σαλπιγγογραφια σου φυγουν <οι κακες σκεψεις> καντην!!

Δημοσίευση

Καλημέρα...

Εγω πόνεσα να σου πω την αληθεία αλλα εχω προβλημα. Και μάλιστα εκεινη την ωρα το καταλαβα οτι ειχα προβλημα γιατι ο πόνος ηταν παραπάνω απο της περιόδου. Μη φανταστείς ομως οτι ειναι κάτι το μη υποφερτο. Εγω δεν ειχα πάρει παυσιπονο πριν και το μετάνιωσα. Οπως σου είπαν τα κορίτσια το πολύ 10 λεπτα κρατάει ολη η διαδικασία και ο πόνος κανα δυο λεπτάκια. Να μη φοβάσαο καθόλου. Και εγω σε ιδιωτικο διαγνωστικό την έκανα στη Θεσσαλονικη και πλήρωσα 180 ευρω. Μόλις τελειώσει πάς σπίτι σου κανονικά χωρίς πόνο. Το υγρο αποβάλλεται απο τον οργανισμο σε 2 μερες με τα ούρα. Ειναι ευκολο γενικα και σου μιλάει Η Φοβιτσιάρα ;)

Δημοσίευση

Kimon έγραψε:

Gioulaki....ωρε συννεφιααασεεεε....συνεφιασεεεε!!!!... :( και εγω ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις κοριτσια,γιατι ηταν και δικη μου απορια!!!

Καλε μη πανικοβάλεσσαι :silly:

Πότε μπαίνεις ποτε βγαίνεις χαμπάρι δεν παίρνεις.

ΟΚ εγω πόνεσα αλλα δεν είναι καν φραγμένες οι σαλπιγγες, απλα θεοστραβες.Καμία αλλη κοπέλα δεν πόνεσε και όπως ειπα αν πάρετε παυσίπονο πιο πριν θα είστε πιο χαλαρές και το πιο πιθανον είναι να μη καταλάβαιτε τιποτίς :P

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Είχα ανοίξει και εγώ αυτό το θέμα πριν 1 μήνα περίπου. Από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι πόνεσα πολύ κατά την ώρα της εξέτασης αλλά ο πόνος διήρκησε μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Το απόγευμα όμως μετά την εξέταση υπέφερα κυριολεκτικά...... Δεν είχα πιει παυσίπονο και πλήρωσα 150 ευρώ. Για ότι χρειαστείς μη διστάσεις...

Δημοσίευση

εγω περιμενω περιοδο μετα απο θεραπεια ενδομητριωσης με ενεσεις και μετα παω για σαλπιγγογραφια!ο γιατρος μου ειπε οτι μαλλον εχουν πειραχτει οι σαλπιγγες μ'αυτα που ειδε στην λαπαροσκοπηση και πρεπει να την κανω..οποτε μαλλον θα πονεσω,θα εφοδιαστω με παυσιπονα!!παντως θα μου κοστισει 200 ευρω εκει που ρωτησα.οταν την κανω θα επανελθω με νεοτερα.. :)

Δημοσίευση

καλησπέρα,

2 μήνες είναι λίγος καιρός πιστεύω, εμείς προσπαθούμε 4 μήνες και ο γιατρός μου μου είπε ας περάσουν άλλοι 4 και αν ως τότε δεν γίνει τίποτα τότε θα κάνω σαλπιγγογραφία. Δεν με απασχολεί καθόλου το αν πονάει ή όχι και το πόσο κοστίζει. το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να τα καταφέρουμε...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πωπω κοντά ένας μήνας το μωράκι σου!! ❤️ Με το μυϊκό θεματακι που είχε; Όλα καλά; Το ξεπέρασε; Πόνο πού έχεις; Στο στήθος γενικά ή στις θηλές; Εμένα ο πόνος στις θηλές όταν έπιανε το μωρό, άργησε να φύγει... Και τώρα γενικά παρόλο που το στήθος έχει μαλακώσει πολύ, άμα το αφήνω ελεύθερο στον ύπνο πονάει γύρω γύρω όταν κρέμεται... Νομίζω και για μένα ο ύπνος, ο θηλασμός, το να ρυθμίσεις τα δικά σου συναισθήματα απελπισίας ώστε να είσαι ήρεμη για το μωρό, και γενικά η φροντίδα του μωρού όταν είσαι οριακά στο να λιποθυμισεις από την εξάντληση, είναι ο,τι πιο δύσκολο έχω βιώσει μέχρι τώρα στη ζωή μου... 
    • Πωπω ρε συ τι πέρασες... Έχασες πολύ αίμα; Τώρα όλα καλά; Είσαι καλύτερα; Τα ράμματα σε πονάνε; Σου είπαν από τι προκλήθηκε; Σου δίνουν τίποτα για την αιμορραγία; Σίδηρο; Κάτι ανάλογο είχα περάσει κι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη. Αλλά εγώ κανα αιμορραγία και βγήκαν πηγματα 2-3 ώρες μετά τη γέννα χωρίς να σπάσουν τα ράμματα, οπότε ήμουν ήδη με τους γιατρούς μου. Επειδή είχε πέσει ο αιματοκρίτης μου στο 21 μου κάνανε και 3 φιάλες μετάγγιση αίματος... Έφταιγε το ότι έκανα οξύ τοκετό 😵‍💫
    • Καλησπέρα κορίτσι μου..έχω και εγώ μια μικρούλα σχεδόν 2μιση χρονών και είναι και εμένα απαιτητική..ενώ στις γιαγιάδες της είναι το πιο υπακούω παιδί, στο σπίτι γίνεται χαμός και πετάει πράγματα αν δε περάσει το δικό της..ίσως πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή γιατί αυτό με το σχολείο και τη πειθαρχία δε το πιστεύω γιατί εγώ τη πάω ήδη απ' το Σεπτέμβρη και είναι απ' τη πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα το καλύτερο παιδί, αλλά στο σπίτι συνεχίζει να πετάει τα πάντα ακόμα και το φαγητό της..δε ξέρω τι να κάνω για να της κόψω όλα αυτά..λέω πως μου βγάζει το λάδι και όλοι με λένε υπερβολική γιατί πουθενά αλλού δε τα κάνει αυτά που κάνει σε εμένα 
    • Στα δικα μας νεα κοριτσια μου, εμεις Τριτη πηγαμε γιατρο κ ημουν 33+3! Οι ζουζουνες ηταν μια χαρα κ σε βαρος τις εβγαλε 2090 τη μικρη κ 2350 τη μεγαλη!!💗💗✌️ Η μικρη πηρε αρκετα μπορω ν πω.. Τωρα θ μας ξαναδει την τεταρτη μ το καλο π ειναι κ τα γενεθλια του αντρα μου!!!🎂🎉🎉 Αν κρατηθουν ως την 37η εβδ θα βγουν πολυ καλες σε βαρος αλλα εχω μια αισθηση οτι δν θα φτασουμε ως εκει... εχω ενα feeling για τελος ιανουαριου... ισως ειναι κ ιδεα μου επειδη βαραινω αρκετα... Κατα τα αλλα κρυωσα μεσα στ βδομαδα.. ξεκινησα με μπουκωμα κ λιγο βηχα κ την Τεταρτη εκανα δεκατα/πυρετο ως 37,8.. δν προλαβα ν παρω παρακεταμολη γτ μας ειχε τελειωσει κ οταν μου εφερε ο αντρας μου την αλλη μερα το πρωι, ευτυχως ξυπνησα απυρετη κ δν ξανανεβασα.. μια μερα κρατησε αυτο μ τον πυρετο... μπουκωμα κ λιγο βηχα εχω ακομα (οχι βαθυ βηχα αλλα αυτο π κτ σε γαργαλαει κ βηχεις γ ν φυγει) κ δε μπορω ν κανω πλυσεις γτ ματωνει η μυτη μου.. ηδη εχει ματωσει 3 φορες σε 6 μερες...🫤
    • Ευχαριστω Ελενακι μου για τις ευχες!!! 🫶💞😊 να ειμαστε ολοι καλα, με υγεια πανω απ ολα κ να ερθουν αξεχαστες κ μοναδικες στιγμες ευτυχιας!!!🧿🙏✨️ Πωωωωω!!!! Εφτασε η στιγμη!!! 🫣😁🎆 Με το καλο ολα κ να ερθει η ζουζουνιτσα γερη στην αγκαλια σας!!!💖👩‍🍼🎉✨️🧿🙏🌺 Εγω κοριτσια μου φοβαμαι καπως... δν το κρυβω... κ γ τις ζουζουνες αν θα ειναι καλα ή αν θ χρειαστουν θερμοκοιτιδα, αν θα θηλασω κ πως θ παει, η ταλαιπωρια της καισαρικης, η νεα πραγματικοτητα στ σπιτι κ οι νεοι ρυθμοι.... Ολο αυτο το αγνωστο... χθες με επιασαν κ τα κλαματα οταν τα συζητουσαμε μ τον αντρα μου... ειναι λογικο να αγχωνομαστε κ ειναι υγειες ν το εξωτερικευουμε... οχι οτι δν ανυπομονω ν γνωρισω τις κουκουνιτσες μας π κανουν τραμπολινο στην κοιλια μου αλλα οσο να πεις, στην κοιλια ειναι πιο safe τα πραγματα.... μετα αρχιζουν τα ζορια κ παραλληλα οι λεξεις ευτυχια κ αγαπη θα παρουν μια αλλη διασταση....
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...