Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα σας! Ειμαι μια φρεσκια μανουλα και εχω μια απορια γεννησα πριν 52 μερες με καισαρικη ξεκινησα να βαζω το μωρο στο στηθος απο την κλινικη οποτε μου το φερνανε,οταν βγηκα για να ερθουμε σπιτι δεν μου ειχε κατεβει ακομα το γαλα και μου ειχαν πει να βαζω το μωρο στο στηθος για 15 λεπτα και μετα να τρωι ξενο γαλα,αυτο καταφερα να το κανω μονο για μια εβδομαδα γιατι μετα λογικα ο μπεμπης μου εμαθε στο μπιμπερο και οταν τον εβαζα στο στηθος ειχαμε δραματα το κρατουσε στο στομα του και εκλεγε μεχρι και με απνοιες οποτε και τα παρατησα.Δυστηχος δεν ειχα ενημερωθει καθολου για τον θυλασμο και τωρα το μετανιωσα.Πατοντας σημερα το στηθος μου ειδα σταγονιτσα σαν το πρωτογαλα.Υπαρχει περιπτοση αν αρχισω να βαζω παλι το μωρο στο στηθος να κατεβασω γαλα η μπορει να κανω ζημεια στο παιδι και σε μενα;Επισεις να αναφερω οτι το στηθος μου δεν ειχε πρηστει καθολου μετα την γεννα και με πονουσε λιγο μονο της πρωτες μερες.

Δημοσίευση

Καταρχήν να σου ζήσει το μωρό σου!!!Κατα δεύτερον λυπάμαι ειλικρινά που σου δώσαν λάθος οδηγίες σχετικά με τον θηλασμό και μέσα στην άγνοια σου ξεκίνησες τόσο στραβά!!Εγώ θηλάζω τώρα 3μήνες αποκλειστικά.Το μωρό ποτέ μέχρι στιγμής δεν έκατσε μόνο 15λεπτά στο στήθος.Τις πρώτες μέρες στη κλινική όντως θήλαζε κανα 10λεπτο γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη και του δίνανε και συμπλήρωμα αλλά μόλις πήγαμε σπίτι έτρωγε αποκλειστικά απο μένα!!Πόσα 3ώρα είχα και έχω το μωρό στο στήθος(εντάξει τώρα κάνει λιγότερη ώρα)Αυτό που έχω να σου πω είναι αν θέλεις να θηλάσεις να βάζεις το μωρό στο στήθος συνέχεια.Πρίν του δώσεις ξένο γάλα ώστε να είναι πεινασμένο.Βέβαια πρέπει να σου πω οτι έκανες κακή αρχή και θα δυσκολευτείς πολύ!!Το μωρό ήδη έχει μάθει το μπιμπερό και θα πρέπει να δώσεις αγώνα για να καταφέρεις να το θηλάσεις.Θα πρέπει να νοικιάσεις και ένα νοσοκομειακό θήλαστρο και να κάνεις συνεχώς αντλήσεις ώστε να δώσεις το ερέθισμα στο στήθος σου να παράγει γάλα.Το θέμα είναι όμως οτι το παιχνίδι δεν το έχασες.ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ.Η επιλογή είναι δική σου.Καλή επιτυχία!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν γνωρίζω για το ντουφαλακ αν επιτρέπεται, κι εγώ στο τσακ το γλίτωσα...Υπέφερα κι εγώ στην εγκυμοσύνη από δυσκοιλιότητα και τελικά έφυγε τελείως τρώγοντας 5 6 μανταρίνια το πρωί πριν φάω οτιδήποτε άλλο, πίνοντας 2 λίτρα νερό τη μέρα και επειδή είμαι απο παραθαλάσσιο μέρος έκανα σαλάτα βραστή κριταμο μερικές φορές την εβδομαδα. Και σώθηκα...όχι απλά καλυτέρευσε η κατάσταση, αλλά σταμάτησε πλήρως η δυσκοιλιότητα..
    • @Ioanna6 κ εμας χωρις πάνα την μετράει. Πάντως εμένα ήταν 3700 τον Νοέμβρη π πήγαμε κ αρχές Γενάρη την βρήκε 4150 κ όταν ρώτησα αν είναι λίγα μ είπε μια χαρά είναι σε σχέση βάρος ύψος (αποκλειστικός θηλασμός) εσένα ποσό έβαλε από την τελευταία φορά; 
    • Γέννησα δύο φορές με καισαρική, όχι δεν έκανα ενέσεις κορτιζόνης. Βέβαια γέννησα στον 9ο μήνα και τα δύο, δεν ήταν πρόωρα. Ναι κλείνεις ραντεβού για προεγχειρητικο. Για την επέμβαση σου κλείνει ο γιατρός σου. 
    • Καλησπέρα, εγώ γεννάω με καισαρική σε ιδιωτικο,θα κάνω 4 ενέσεις κορτιζόνης,2 μερες πριν τον τοκετό ανά 12 ωρο και προεγχειρητικό την προηγούμενη ημέρα,που περιλαμβάνει καρδιογράφημα και αιματολογικές!Το ραντεβού εννοείς για το χειρουργείο???Αυτό το κλείνει ο γιατρός σου.
    • Έχω ακούσει η αλήθεια είναι πως είναι λίγο κουραστικό για το μωρό αλλά θα είναι 1 έτους τότε οπότε νομίζω ίσως θα κοιμάται και πιο εύκολα, θα κάθεται και πιο εύκολα πχ με την μαμά μου αν χρειαστεί ή με τους παππούδες αργά στο σπίτι ή και στο κέντρο ακόμα και να κοιμηθεί.. δεν ξερω ακόμα πάντως είμαστε στην σκέψη. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...