Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα...ειμαι στη δευτερη μερα καθυστερησης...τον μαιο ειχα αδιαθετησει στις 28 του μηνος κ τωρα κανονικα περιμενα στις 25.ο κυκλος μου δεν ειναι παντα σταθερος,απλα το τελευταιο 2μηνο μου ερχοταν καθε 28.το πρηξιμο στη κοιλια υπαρχει αλλα πονοι περιοδου χαμηλα στη κοιλια καθολου..αλλα πριν καμμια βδομαδα ειχα εντονα πονακια χαμηλα.με το αγορι μου ειχαμε ερθει σε επαφη αλλα χωρις να γινει καμια στραβη.η καθυστερηση μπορει να οφειλεται στο αγχος μου...και κατι αλλο παραξενο ειναι οτι καθε φορα 2-3 μερες πριν αδιαθετησω με ποναγε πολυ το στηθος μου..αυτη τη φορα δεν εχω καμια ενοχληση.απλα οπως σας ειπα κ παραπανω εχω πολυ εντονο πρηξιμο στη κοιλια.

Δημοσίευση

αν εισαι σιγουρη πως δεν εγινε καμια στραβη τοτε μην ανυσηχεις ολα οκ.η καθυστερηση μπορει να οφειλεται σε διαφορους λογους κ τα συμπτωματα παντα λιγο πολυ ποικιλουν. λιγο τωρα η θαλασσα, λιγο να κρυωσες αρκουν για μια μικρο καθυστερηση.παντως αν περασουν 5 μερες κανε μια χοριακη για να βγεις απο την περιεργια.κ η δικη μου ηταν 28 μερες αλλα εχει τυχει κ 33.οποτε τιποτα δεν ειναι σταθερο.

Δημοσίευση

Μου εχει πει ο γιατρος μου πως 1 ή 2 φορες το χρονο αλλαζει ο κυκλος μας, ειτε μεγαλωνει ειτε μικραινει.Ισως να συμβαινει αυτο σε εσενα εφοσον λες πως δεν εγινε καμια στραβη!Οπως ειπε και η σισι αν δεις οτι σε 4-5 ημερουλες δεν σου ερχετε κανε μια χοριακη και θα μαθεις!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...